کد خبر: ۶۰۸۴۳
تاریخ انتشار: ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۴:۰۴

مشکل پریسا امامی با قلعه نویی سر چه چیزی است؟

پریسا امامی در پاسخ به این سوال که چرا با توجه به افتخارات سال‌های اخیر شما در فوتسال، هدایت یکی از تیم‌های پایه تیم‌ملی فوتسال به شما سپرده نشد؟ اظهار کرد: خیلی‌ها در چند روز اخیر از من پرسیده‌اند که چرا به عنوان سرمربی تیم ملی زیر ۱۷ سال انتخاب نشدم که واقعاً جوابی برای این سؤال ندارم، زیرا خودم نیز با این سؤال مواجه هستم.
مشکل پریسا امامی با قلعه نویی سر چه چیزی است؟

مخاطب۲۴- سرمربی تیم فوتسال زنان پالایش نفت آبادان در واکنش به این که چرا هدایت تیم‌ملی زیر ۱۷ سال فوتسال به او نرسید؟ مدعی شد: شنیده‌ها حاکی از آن است که آقای قلعه‌نویی و هیأت همراه‌شان در انتخاب‌ها دخل و تصرف داشتند.
وی ادامه داد: از این‌که فدراسیون سرانجام یک قدم برای فوتسال زنان ایران برداشت، خوشحالم و این موضوع جای شکرگزاری دارد و امیدوارم تیم‌های ایرانی در آسیا موفق باشند.

این مربی فوتسال در استان خوزستان، ادامه داد: به هر حال بار اولی نیست که چنین سؤالاتی از من پرسیده می‌شود؛ در سال ۲۰۲۴ هم که جزو ۱۰ مربی برتر فوتسال پلنت نشدم، با این‌که سال قبل از آن تیمم (پالایش نفت آبادان) قهرمان لیگ ایران شده بود، مردم و جامعه فوتسال خوزستان چنین سؤالاتی را از من می‌پرسیدند. در آن برهه فدراسیون قرار بود اسم من را ارسال کند، اما مثل این‌که اسم من را خط زدند که واقعا جای تعجب داشت و این اقدام هنوز برای خودم جای سوال است.

بیشتر بخوانید

امامی افزود: به هر حال اتفاقات عجیبی رقم خورده است و شاید من نباید دوبار به‌صورت متوالی جزو کاندیدا‌های ۱۰ مربی برتر دنیا می‌شدم و شاید دوبار قهرمانی در بالاترین سطح فوتسال ایران باعث شد که به عنوان مربی زیر ۱۷ سال فوتسال زنان ایران انتخاب نشوم!
سرمربی تیم فوتسال زنان پالایش نفت آبادان مدعی شد: البته شنیده‌ها حاکی از آن است که آقای قلعه‌نویی و هیأت همراه‌شان در انتخاب‌ها دخل و تصرف داشتند و آنها سرمربی تیم‌ملی زیر ۱۷ سال فوتسال زنان را انتخاب کرده‌اند.

او گفت: من نمی‌دانم باید دیگر چکار می‌کردم؟ مگر انتخاب مربی تیم ملی به دو بار قهرمانی نیست؟ تیم من سه بازیکن ملی‌پوش دارد و در حالی بدون باخت، قهرمان شدیم که حتی عنوان بهترین خط حمله و بهترین خط دفاع لیگ هم به تیم من رسید. البته نمی‌دانم شاید اینها ملاک نیستند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
درمان هورمونی یائسگی، افزایش اثربخشی دارو‌های لاغری درمان هورمونی یائسگی، افزایش اثربخشی دارو‌های لاغری
به‌نظر می‌رسد که درمان هورمونی یائسگی، اثربخشی داروی تیرزپاتید (Zepbound) را افزایش می‌دهد. زنان با ترکیب این دو درمان، وزن بیشتری کم کردند و تعداد بیشتری از آنها توانستند حداقل ۲۰٪ از وزن بدن خود را کاهش دهند. این یافته‌ها، نتایج پیشین درباره‌ی داروی سماگلوتید (Wegovy) را نیز تأیید می‌کنند.
طارمی به خواست خود از اینتر می رود طارمی به خواست خود از اینتر می رود
مهاجم ایرانی اینتر با جدایی‌اش از این تیم در این تابستان جاری موافقت کرده است.
طرفدار دیپلماسی و مخالف جنگیم طرفدار دیپلماسی و مخالف جنگیم
رئیس جمهور نوشت: معتقدیم که پنجره دیپلماسی باز است و این مسیر صلح‌آمیز را با جدیت و بسیج همه ظرفیت‌های سیاسی دنبال می‌کنیم. ما طرفدار دیپلماسی و تعامل سازنده و مخالف جنگیم و برای دور کردن سایه جنگ از کشور، ضمن دفاع از حقوق طبیعی ملت ایران، از همه سرمایه‌های سیاسی و دیپلماسی بهره خواهیم گرفت.
پاریس بالاخره باخت! پاریس بالاخره باخت!
بالاخره فصل طولانی فوتبال به اتمام رسید و جام جهانی باشگاه‌ها، قهرمان خودش را شناخت و پی اس جی برابر چلسی زانو زد.
بازیگر پیشکسوت تئاتر و تلویزیون درگذشت بازیگر پیشکسوت تئاتر و تلویزیون درگذشت
یعقوب صباحی، بازیگر پیشکسوت تئاتر و تلویزیون، ظهر امروز درگذشت.
«سوپرمن» صدرنشین شد «سوپرمن» صدرنشین شد
فیلم ماجراجویانه و ابرقهرمانی «سوپرمن» با فروش جهانی ۲۱۷ میلیون دلار، صدرنشین گیشه سینمای آمریکا و جهان شد، اما چینی‌ها چندان روی خوشی به ابرقهرمان آمریکایی نشان ندادند.
دیدار رئیس جمهور و شهردار تهران با جمعی از خانواده‌های آسیب دیده از جنگ دیدار رئیس جمهور و شهردار تهران با جمعی از خانواده‌های آسیب دیده از جنگ
دکتر مسعود پزشکیان رئیس جمهور به همراه دکتر علیرضا زاکانی شهردار تهران ظهر دوشنبه با حضور در یکی از هتل‌های شهر تهران با جمعی از خانواده‌های آسیب دیده از جنگ ۱۲ روزه دیدار و گفت‌و‌گو کرد.
برگزیده
طارمی به خواست خود از اینتر می رود طارمی به خواست خود از اینتر می رود
مهاجم ایرانی اینتر با جدایی‌اش از این تیم در این تابستان جاری موافقت کرده است.
پاریس بالاخره باخت! پاریس بالاخره باخت!
بالاخره فصل طولانی فوتبال به اتمام رسید و جام جهانی باشگاه‌ها، قهرمان خودش را شناخت و پی اس جی برابر چلسی زانو زد.
ستاره سابق پرسپولیس در آستانه انتقال به تراکتور ستاره سابق پرسپولیس در آستانه انتقال به تراکتور
یک رسانه عراقی از توافق بشار رسن با تراکتور خبر داد و اعلام کرد که این بازیکن به زودی راهی ترکیه می‌شود تا در اردوی تیم تبریزی شرکت کند.
صفحه خبر بالای تصاویر