کد خبر: ۶۰۷۹۶
تاریخ انتشار: ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۸:۳۳

سخنگوی دولت: ایران همچنان نسبت به نیات واقعی دولت آمریکا محتاط است

فاطمه مهاجرانی، در گفت‌و‌گو با شبکه خبری NHK ژاپن، با اشاره به آغاز دور تازه‌ای از رایزنی‌ها با دولت ایالات متحده اظهار کرد: ما به هر مذاکره‌ای با اطمینان وارد می‌شویم و برای منافع ملی و صلح مردم، هر آنچه لازم باشد انجام خواهیم داد. امیدواریم این مذاکرات در زمان مناسب به نتیجه برسد.
سخنگوی دولت: ایران همچنان نسبت به نیات واقعی دولت آمریکا محتاط است

مخاطب ۲۴- فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت تاکید کرد: ایران همچنان نسبت به نیات واقعی دولت آمریکا محتاط است و از گفت‌و‌گو بدون فشار و تهدید حمایت می‌کند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت، فاطمه مهاجرانی، در گفت‌و‌گو با شبکه خبری NHK ژاپن، با اشاره به آغاز دور تازه‌ای از رایزنی‌ها با دولت ایالات متحده اظهار کرد: ما به هر مذاکره‌ای با اطمینان وارد می‌شویم و برای منافع ملی و صلح مردم، هر آنچه لازم باشد انجام خواهیم داد. امیدواریم این مذاکرات در زمان مناسب به نتیجه برسد.

بیشتر بخوانید

به گفته وی، نخستین نشست در سطح کارشناسی برای بررسی جزئیات توافقات، روزشنبه برگزار می‌شود.

سخنگوی دولت تصریح کرد: ایران همچنان نسبت به نیات واقعی دولت آمریکا محتاط است و از گفت‌و‌گو بدون فشار و تهدید حمایت می‌کند.

مهاجرانی همچنین در پاسخ به سوالی درباره تلاش‌های دولت ترامپ برای وارد کردن موضوعات غیربرجامی از جمله برنامه موشکی ایران و حمایت تهران از گروه‌های مقاومت در منطقه، تأکید کرد: این مذاکرات صرفاً به موضوع هسته‌ای محدود است و ما هرگونه تلاش برای گسترش محور گفت‌و‌گو‌ها را رد می‌کنیم.

سخنگوی دولت: ایران همچنان نسبت به نیات واقعی دولت آمریکا محتاط است

برچسب ها: فاطمه مهاجرانی
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
ریزش وحشتناک پل موقت معدن در کنگو+ فیلم ریزش وحشتناک پل موقت معدن در کنگو+ فیلم
مقام‌های محلی کنگو اعلام کردند فرو ریختن پل موقت در معدن کبالت کالاندو در ایالت لوالابا جان دست‌کم ۳۲ کارگر معدن را گرفت.
جزئیات جدید از حادثه بندر شهید رجایی جزئیات جدید از حادثه بندر شهید رجایی
استاندار هرمزگان اعلام کرد حادثه ۶ اردیبهشت در بندر شهید رجایی ۵۸ جان‌باخته، هزاران مصدوم و میلیارد‌ها تومان خسارت برجای گذاشته است.
شکایت ترامپ علیه بی‌بی‌سی شکایت ترامپ علیه بی‌بی‌سی
کارشناسان حقوقی می‌گویند شکایت ترامپ از بی‌بی‌سی بابت انتشار ویدئوی دستکاری‌شده شانسی برای موفقیت ندارد و احتمال پیروزی او «تقریباً صفر» است.
پزشکیان: دانشگاه‌ها باید به مسیر حل مسئله برگردند پزشکیان: دانشگاه‌ها باید به مسیر حل مسئله برگردند
رئیس‌جمهور با انتقاد از مدرک‌محوری در دانشگاه‌ها تأکید کرد رویکرد دولت بازگرداندن آموزش عالی به سمت مهارت‌آفرینی، حل مسئله و جلوگیری از هدررفت منابع است.
عارف برای نشست شانگهای وارد مسکو شد عارف برای نشست شانگهای وارد مسکو شد
محمدرضا عارف، معاون اول رئیس‌جمهور، برای حضور در نشست نخست‌وزیران سازمان همکاری شانگهای و انجام رایزنی‌های دوجانبه، امروز وارد مسکو شد.
پادکست: مخاطب فوتبالی - قسمت ۳: اوستون اورونوف؛ انفجار یک استعداد پادکست: مخاطب فوتبالی - قسمت ۳: اوستون اورونوف؛ انفجار یک استعداد
در این قسمت از پادکست مخاطب فوتبالی به بررسی شرایط ستاره‌ی ازبکستانی تیم پرسپولیس میپردازیم.
تحلیل نظام آموزشی ایران؛ از حافظه تا مهارت تحلیل نظام آموزشی ایران؛ از حافظه تا مهارت
نظام آموزشی ایران با وجود دستاورد‌های مهم در باسوادی و گسترش پوشش تحصیلی، همچنان زیر سایه‌ی حافظه‌محوری، نابرابری آموزشی و ضعف مهارت‌آموزی گرفتار مانده و نیازمند اصلاحات بنیادین است.
برگزیده
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند
مشاور رئیس جمهور در امور احزاب و تشکل‌ها در نشستی با احزاب و فعالان سیاسی استان گلستان گفت: تاکید رئیس جمهور بر این است که احزاب برای تصمیم گیری‌ها و تصمیم سازی‌ها در کشور به صورت جدی‌تر مورد مشورت قرار بگیرند.
خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد
اخیراً شایعاتی در شبکه‌های اجتماعی و اکانت‌های مرتبط با رژیم صهیونیستی منتشر شد مبنی بر اینکه سردار قاآنی مورد سوءقصد قرار گرفته و به شهادت رسیده است که پیگیری‌ها حاکی از آنست که این اخبار صحت ندارد.
صفحه خبر بالای تصاویر