کد خبر: ۶۱۰۸۷
تاریخ انتشار: ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۰:۴۲

مهاجرانی: علاقه‌مند به مذاکره و گفت‌و‌گو هستیم

علاوه بر اینکه به هیچ عنوان کوتاه نخواهیم آمد، آمادگی کامل برای همه موضوعات داریم، ولی علاقه‌مند به این موضوع نیستیم. ما اصلاً به اینکه مناقشه‌ای در منطقه شکل بگیرد، علاقمند نیستیم. به همین جهت هم علاقه‌مند به مذاکره و گفت‌و‌گو هستیم. اما درباره اینکه نتیجه چه خواهد بود، ما داریم امور کشور را پیش می‌بریم، فارغ از اینکه نتیجه چه خواهد بود. ولی طبیعتاً وارد مذاکرات شدیم، چون دلمان می‌خواهد به نتیجه مثبت برسیم. وارد نشدیم که بخواهیم وقت‌مان را تلف کنیم.
مهاجرانی: علاقه‌مند به مذاکره و گفت‌و‌گو هستیم

مخاطب۲۴- فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت گفت: اصلاً به اینکه مناقشه‌ای در منطقه شکل بگیرد، علاقمند نیستیم. به همین جهت هم علاقه‌مند به مذاکره و گفت‌و‌گو هستیم. اما درباره اینکه نتیجه چه خواهد بود، ما داریم امور کشور را پیش می‌بریم، فارغ از اینکه نتیجه چه خواهد بود. ولی طبیعتاً وارد مذاکرات شدیم، چون دلمان می‌خواهد به نتیجه مثبت برسیم. وارد نشدیم که بخواهیم وقت‌مان را تلف کنیم.
مهاجرانی سخنگوی دولت تاکید کرد: علاوه بر اینکه به هیچ عنوان کوتاه نخواهیم آمد، آمادگی کامل برای همه موضوعات داریم، ولی علاقه‌مند به این موضوع نیستیم. ما اصلاً به اینکه مناقشه‌ای در منطقه شکل بگیرد، علاقمند نیستیم. به همین جهت هم علاقه‌مند به مذاکره و گفت‌و‌گو هستیم. اما درباره اینکه نتیجه چه خواهد بود، ما داریم امور کشور را پیش می‌بریم، فارغ از اینکه نتیجه چه خواهد بود. ولی طبیعتاً وارد مذاکرات شدیم، چون دلمان می‌خواهد به نتیجه مثبت برسیم. وارد نشدیم که بخواهیم وقت‌مان را تلف کنیم.
فاطمه مهاجرانی مهاجرانی در پاسخ به اینکه همزمان با پیشرفت مذاکرات شاهد بودیم که نتانیاهو تهدید کرد که مراکز هسته‌ای ایران را بمباران می‌کند. از طرفی هم وزیر خارجه فرانسه اعلام کرد که اگر مذاکرات شکست بخورد و منافع اروپا تأمین نشود، تحریم‌ها را علیه ایران برمی‌گردانیم و اسنپ بک فعال می‌شود. پاسخ شما به این تهدیدات چیست، گفت: طبیعتاً همان‌طور که وزیر امور خارجه و سخنگوی ایشان گفته‌اند، آنها باید بدانند که اگر بخواهند کاری کنند، طبیعتاً ایران پاسخ بسیار محکمی به آنها خواهد داد و در این موضوع اصلاً شوخی نداریم. به هیچ عنوان به تهدید‌هایی که راجع به این موضوع است، کوتاه نخواهیم آمد.

بیشتر بخوانید

وارد مذاکرات نشدیم که وقت‌مان را تلف کنیم

وی افزود: علاوه بر اینکه به هیچ عنوان کوتاه نخواهیم آمد، آمادگی کامل برای همه موضوعات داریم، ولی علاقه‌مند به این موضوع نیستیم. ما اصلاً به اینکه مناقشه‌ای در منطقه شکل بگیرد، علاقمند نیستیم. به همین جهت هم علاقه‌مند به مذاکره و گفت‌و‌گو هستیم. اما درباره اینکه نتیجه چه خواهد بود، ما داریم امور کشور را پیش می‌بریم، فارغ از اینکه نتیجه چه خواهد بود. ولی طبیعتاً وارد مذاکرات شدیم، چون دلمان می‌خواهد به نتیجه مثبت برسیم. وارد نشدیم که بخواهیم وقت‌مان را تلف کنیم. قطعاً علاقمند هستیم که مذاکرات به نتیجه برسد.

مهاجرانی درباره این‌که وزیر دفاع عربستان اخیراً به ایران آمد و در واقع حامل پیام مهمی هم برای رهبر انقلاب و هم برای کل مردم ایران بودند؛ مضمون این پیام چه بود، عنوان کرد: پیوند‌هایی که ما با عربستان داریم، پیوند‌های بسیار جدی است. به هر حال، دو کشور مسلمان بزرگ در منطقه هستیم و این نشان داد که راهبرد‌هایی که ایران در گذشته هم داشت در مورد عربستان جواب داده است. این سفر فراتر از سفر یک وزیر بود. به هر حال، سفری که با رهبری و ملاقات رهبری هم شکل گرفت، نشان از اهمیت این سفر داشت و مشخصاً خبر از نقش‌آفرینی ایران در منطقه داشت.


نوسانات بازار همزمان با افت و خیز مذاکرات

وی درباره این‌که یکی از مهم‌ترین بحث‌های مهم این روز‌های کشور مذاکرات است و از زمان آغاز این دور از مذاکرات شاهد یکسری نوسانات در بازار بودیم، حال چگونه قرار است باتوجه به آنچه که رهبری فرمودند و رئیس‌جمهور نیز تأکید داشتند بازار‌های خودمان را به مذاکرات گره نزنیم، گفت: در اینکه یک سری از عوامل تأثیرگذار بر تولید ما وجود دارد، تردیدی نیست.

سخنگوی دولت درباره این‌که شائبه‌ای هم وجود دارد، مبنی بر این‌که یکسری مافیایی در بخش صادرات و واردات هستند که اجازه نمی‌دهند سطح قیمت دلار، قیمت ارز یا مثلاً قیمت طلا از یک حدی پایین‌تر بیاید. این را تأیید می‌کنید، عنوان کرد: در اینکه سفته‌بازی در حوزه اقتصاد و افزایش قیمت‌ها وجود دارد، تردیدی نداریم. هر چند بار عوامل روانی نظیر مذاکرات و یا تهدید‌ها سایه می‌اندازند و در همه دنیا هم همین‌طور است. وقتی در یک کشوری مثلاً نخست‌وزیر دچار مسئله می‌شود، به شدت ارزش پول ملی پایین می‌آید. به همین جهت هم در اینکه در قسمتی از موضوعات سفته‌بازی وجود دارد، تردید نداریم و بانک مرکزی هم به شدت روی این موضوع کار می‌کند.

وی خاطرنشان کرد: دو موضوع وجود دارد؛ یکی وجود مافیا است و دیگری قیمت واقعی عرضه است. این دو مضمون متفاوت هستند.

برچسب ها: فاطمه مهاجرانی
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
خواننده‌ای که از احمدی نژاد ناراحت است خواننده‌ای که از احمدی نژاد ناراحت است
در برنامه «درجه یک» با اجرای مژده لواسانی پنجمین میهمان این برنامه در خصوص احمدی نژاد گفت: «زمان ریاست جمهوری آقای احمدی‌نژاد از ایشان توقع داشتم که وقتی در تنگنا قرار گرفته‌ام ایشان به من کمک کند، اما او هیچ کاری برایم نکرد و به همین دلیل از وی ناراحتم.»
زلزله در مرز استان‌های تهران و البرز زلزله در مرز استان‌های تهران و البرز
زمین لرزه‌ای به بزرگی ۴ در مقیاس ریشتر مرز استان‌های البرز و تهران - حوالی ماهدشت را لرزاند.
خبر جدید سخنگوی دولت درباره بیمه درمانی کارگران خبر جدید سخنگوی دولت درباره بیمه درمانی کارگران
فاطمه مهاجرانی شنبه ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴ در آیین تجلیل از کارگران مجتمع گل گهر افزود: این رویه (بهبود معیشت کارگران) نه تنها در شعار بلکه در سیاست‌گذاری هم باید دیده شود. توسعه پایدار و رونق کسب و کار مهمترین نوید برای کسانی است که وسط میدان کار و اشتغال هستند و امروز گل گهر سیرجان این پایداری را ایجاد کرده است.
واردات بنزین سوپر تصویب شد واردات بنزین سوپر تصویب شد
مندرجات کاربرگ واردات بنزین ویژه (سوپر) به تصویب اعضای کمیته تخصصی هیأت مقررات‌زدایی و بهبود محیط کسب‌وکار رسید.
اسپانیایی‌ها خوردن تخمه را ممنوع کردند اسپانیایی‌ها خوردن تخمه را ممنوع کردند
مصرف گسترده تخمه طی سال‌های اخیر باعث ایجاد مشکلات فراوانی برای زیرساخت ورزشگاه شده است.
پسر ترامپ چرا محسن رضایی ما را ناراحت کرده؟ پسر ترامپ چرا محسن رضایی ما را ناراحت کرده؟
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام نوشت: ایران برای هر سناریویی آماده شده است. رویارویی با ایران عواقب هولناکی برای آمریکا دارد.
از نحوه و زمان پرداخت وام مشاغل خانگی چه می‌دانید؟ از نحوه و زمان پرداخت وام مشاغل خانگی چه می‌دانید؟
پرونده‌هایی که برای مشاغل خانگی تاکنون تشکیل شده ولی منجر به پرداخت نشده‌اند حداکثر تا تیرماه سال جاری امکان پرداخت خواهند داشت.
برگزیده
چرا دو چهارم مذاکرات به تاخیر افتاد؟ چرا دو چهارم مذاکرات به تاخیر افتاد؟
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با اشاره به تعویق دور چهارم مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا که قرار بود امروز در رم ایتالیا برگزار شود، گفت: ممکن است این تعویق به دلیل تحرکات احتمالی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی باشد.
خبر جدید سخنگوی دولت درباره بیمه درمانی کارگران خبر جدید سخنگوی دولت درباره بیمه درمانی کارگران
فاطمه مهاجرانی شنبه ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴ در آیین تجلیل از کارگران مجتمع گل گهر افزود: این رویه (بهبود معیشت کارگران) نه تنها در شعار بلکه در سیاست‌گذاری هم باید دیده شود. توسعه پایدار و رونق کسب و کار مهمترین نوید برای کسانی است که وسط میدان کار و اشتغال هستند و امروز گل گهر سیرجان این پایداری را ایجاد کرده است.
پسر ترامپ چرا محسن رضایی ما را ناراحت کرده؟ پسر ترامپ چرا محسن رضایی ما را ناراحت کرده؟
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام نوشت: ایران برای هر سناریویی آماده شده است. رویارویی با ایران عواقب هولناکی برای آمریکا دارد.
صفحه خبر بالای تصاویر