کد خبر: ۶۰۷۳۳
تاریخ انتشار: ۰۳ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۶:۰۷

هشدار طوفان در تهران

اداره کل هواشناسی استان تهران نسبت به وزش باد شدید تا خیلی شدید و در بعضی مناطق رخداد طوفان و گرد و خاک از فردا (۴ اردیبهشت) هشدار داد.
هشدار طوفان در تهران

مخاطب ۲۴- اداره کل هواشناسی استان تهران نسبت به احتیاط در عبور و مرور جاده‌ای، اطمینان از استحکام سازه‌های موقت و سست مانند داربست‌ها مانند تابلو‌های تبلیغاتی، خودداری از استقرار در تاسیسات و مکان‌های مرتفع مانند برج‌ها، دکل‌ها و داربست‌ها، اجتناب از پرواز گلایدر و هواپیما‌های سبک و بالگرد، عدم تردد و توقف کنار درختان و سازه‌های ناتمام، مستحکم‌سازی پوشش گلخانه‌ها، احتیاط کامل در انجام امور عمرانی محافظت از تاسیسات حساس به گرد و خاک، استفاده از ماسک بهداشتی هنگام گسترش گرد و خاک توصیه می‌کند.

اداره کل هواشناسی استان تهران نسبت به وزش باد شدید تا خیلی شدید و در بعضی مناطق رخداد طوفان و گرد و خاک از فردا (۴ اردیبهشت) هشدار داد.

به گزارش ایسنا، اداره کل هواشناسی استان تهران با صدور هشدار نارنجی وزش باد شدید تا خیلی شدید و در بعضی مناطق رخداد طوفان و گرد و خاک پنج شنبه (۴ اردیبهشت‌ماه) در همه مناطق استان به‌ویژه نیمه جنوبی و ارتفاعات، جمعه (۵ اردیبهشت‌ماه) در مناطق جنوبی و ارتفاعات استان تهران و شنبه (۶ اردیبهشت‌ماه) در همه مناطق استان به‌ویژه نیمه جنوبی و ارتفاعات پیش‌بینی می‌شود.

از اثرات این مخاطره جوی به امکان سقوط اجسام از ارتفاع و خسارت به سازه‌های موقت مانند داربست‌ها و تابلو‌های تبلیغاتی و تجهیزات موجود در نقاط مرتفع مانند برج‌ها و دکل‌ها در مناطق مستعد خیزش گرد و خاک، امکان گسترش گرد و خاک از استان‌های همجوار و کاهش محسوس کیفیت هوا و کاهش شعاع دید افقی و عمودی به‌ویژه در مناطق جنوبی و غربی، خطر شکستن درختان کهنسال و نهال‌ها و امکان صدمه به پوشش گلخانه‌ها می‌توان اشاره کرد.

اداره کل هواشناسی استان تهران نسبت به احتیاط در عبور و مرور جاده‌ای، اطمینان از استحکام سازه‌های موقت و سست مانند داربست‌ها مانند تابلو‌های تبلیغاتی، خودداری از استقرار در تاسیسات و مکان‌های مرتفع مانند برج‌ها، دکل‌ها و داربست‌ها، اجتناب از پرواز گلایدر و هواپیما‌های سبک و بالگرد، عدم تردد و توقف کنار درختان و سازه‌های ناتمام، مستحکم‌سازی پوشش گلخانه‌ها، احتیاط کامل در انجام امور عمرانی محافظت از تاسیسات حساس به گرد و خاک، استفاده از ماسک بهداشتی هنگام گسترش گرد و خاک توصیه می‌کند.

در هشدار نارنجی‌رنگ سازمان هواشناسی پیش‌بینی می‌شود که پدیده‌ای جوی اثرات منفی به دنبال داشته باشد و خسارت‌های احتمالی را سبب شود. هشدار نارنجی برای آماده‌باش دستگاه‌های مسئول برای مقابله با یک پدیده خسارت‌زا صادر می‌شود.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
محسن رضایی: در زمین دشمن بازی نکینم! محسن رضایی: در زمین دشمن بازی نکینم!
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با تاکید براینکه باید پشت سر رهبر معظم انقلاب گام برداریم، گفت: دعوا‌های جناحی در این وضعیت حساس، بازی در زمین دشمن صهیونی و آمریکایی است.
فیلم لحظات اعدام قاتل متجاوز به یک کودک که مناسب دیدن کودکان و نوجوانان نیست! فیلم لحظات اعدام قاتل متجاوز به یک کودک که مناسب دیدن کودکان و نوجوانان نیست!
حکم اعدام قاتل نیان چلبیانی هم اکنون در حضور چند هزار نفری مردم بوکان اجرا و این جوان به جرم تجاوز و قتل کودک هفت ساله در ملا عام به دار مجازات آویخته شد. ا
شیخ علی طائب کیست؟ شیخ علی طائب کیست؟
علی طائب، مسئول سابق نمایندگی ولی‌فقیه در قرارگاه ثارالله سپاه و برادر حسین طائب، درگذشت.
پ. ک. ک به چه شرطی وارد عرصه سیاسی خواهد شد؟ پ. ک. ک به چه شرطی وارد عرصه سیاسی خواهد شد؟
حزب کارگران کردستان ترکیه (پ. ک. ک) خواهان آزادی رهبر محبوس این حزب برای ورود به عرصه سیاسی شد.
دلیل اصلی طوفان‌های غباری در ایران مشخص شد! دلیل اصلی طوفان‌های غباری در ایران مشخص شد!
یک کارشناس محیط زیست گفت: یکی از دلایل اصلی افزایش طوفان‌های غباری در ایران، خشک شدن تالاب‌هاست.
طارمی به کدام تیم امارات نه گفت؟ طارمی به کدام تیم امارات نه گفت؟
مهدی طارمی با وجود پیشنهاد مالی بسیار خوب الوصل امارات به آن پاسخ منفی داده است.
دلایل انزوای نوجوانان مشخص شد! دلایل انزوای نوجوانان مشخص شد!
نوجوانان این روز‌ها بیشتر از همیشه در دنیای مجازی وقت می‌گذرانند؛ اما این حضور بی‌وقفه می‌تواند پیامد‌هایی نگران‌کننده داشته باشد. در پژوهشی تازه، ارتباط میان احساسات منفی نوجوانان و رفتار‌های پرخطر آنلاین بررسی شده است.
برگزیده
فیلم لحظات اعدام قاتل متجاوز به یک کودک که مناسب دیدن کودکان و نوجوانان نیست! فیلم لحظات اعدام قاتل متجاوز به یک کودک که مناسب دیدن کودکان و نوجوانان نیست!
حکم اعدام قاتل نیان چلبیانی هم اکنون در حضور چند هزار نفری مردم بوکان اجرا و این جوان به جرم تجاوز و قتل کودک هفت ساله در ملا عام به دار مجازات آویخته شد. ا
قیمت پرواز‌های اربعین چقدر اعلام شد؟ قیمت پرواز‌های اربعین چقدر اعلام شد؟
دبیر انجمن شرکت‌های هواپیمایی از تعیین قیمت ۱۸ و ۲۲ میلیون تومانی برای پرواز‌های رفت و برگشت اربعین ۱۴۰۴ به ترتیب برای فرودگاه‌های غرب و شرق کشور خبر داد.
دلیل اصلی طوفان‌های غباری در ایران مشخص شد! دلیل اصلی طوفان‌های غباری در ایران مشخص شد!
یک کارشناس محیط زیست گفت: یکی از دلایل اصلی افزایش طوفان‌های غباری در ایران، خشک شدن تالاب‌هاست.
صفحه خبر بالای تصاویر