کد خبر: ۶۰۹۸۸
تاریخ انتشار: ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۸:۵۸

طوفان ۱۰۰ کیلومتری نزدیک تهران!

تهران در آستانه یک طوفان سهمگین قرار دارد. براساس اعلام رسمی سازمان هواشناسی، وزش باد‌های شدید تا ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت در سطح شهر تهران محتمل است و سازمان مدیریت بحران هشدار داده تا «همه آماده‌باش باشند.»
طوفان ۱۰۰ کیلومتری نزدیک تهران!

مخاطب ۲۴- پیرو هشدار‌های سازمان هواشناسی، طی ساعات آینده وزش باد شدید همراه با گردوخاک در تهران پیش‌بینی می‌شود. سرعت این باد ممکن است به ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت برسد که می‌تواند منجر به خساراتی نظیر سقوط داربست‌های موقت، تابلو‌های تبلیغاتی، و شکستن درختان فرسوده شود.

تهران در آستانه یک طوفان سهمگین قرار دارد. براساس اعلام رسمی سازمان هواشناسی، وزش باد‌های شدید تا ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت در سطح شهر تهران محتمل است و سازمان مدیریت بحران هشدار داده تا «همه آماده‌باش باشند.»

تهران در آستانه یک طوفان سهمگین قرار دارد. بر اساس اعلام رسمی سازمان هواشناسی، وزش باد‌های شدید تا ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت در سطح شهر تهران محتمل است. در همین رابطه حسین ظفری سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور نسبت به خطرات جدی این شرایط هشدار داد.

ظفری در این گفت‌و‌گو اظهار کرد: پیرو هشدار‌های سازمان هواشناسی، طی ساعات آینده وزش باد شدید همراه با گردوخاک در تهران پیش‌بینی می‌شود. سرعت این باد ممکن است به ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت برسد که می‌تواند منجر به خساراتی نظیر سقوط داربست‌های موقت، تابلو‌های تبلیغاتی، و شکستن درختان فرسوده شود.

وی ادامه داد: در همین راستا، دستور فوری صادر شده تا دستگاه‌های مسئول ضمن اطلاع‌رسانی به نهاد‌های ذی‌ربط، نسبت به پیش‌بینی تمهیدات لازم اقدام کنند. از جمله این تمهیدات، ایمن‌سازی اجزای غیرسازه‌ای و آمادگی در برابر وقوع حوادث احتمالی است.

سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور تأکید کرد: در صورت وقوع حادثه، تیم‌های امدادی باید بدون تأخیر وارد عمل شده و گزارش نهایی را برای بررسی به سازمان منعکس کنند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
به مناسبت روز پدر| طرح پیش فروش سایپا به مناسبت روز پدر| طرح پیش فروش سایپا
شرایط پیش فروش محصولات سایپا به مناسبت فرارسیدن روز پدر اعلام شد
اسپانیا یا پرتقال؛ ایران کدام را انتخاب میکند اسپانیا یا پرتقال؛ ایران کدام را انتخاب میکند
سخنگوی فدراسیون فوتبال درخصوص بازی تدارکاتی تیم ملی فوتبال قبل از جام جهانی۲۰۲۶، مقابل اسپانیا و یا پرتقال توضیحاتی ارائه کرد
سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر
دمای قله دماوند شب گذشته به منفی ۵۳ و دمای قله توچال به منفی ۳۲ درجه رسید.بنا بر اعلام هواشناسی، دیشب سردترین شب ایران طی تمام پاییز و تا این زمان از زمستان بوده و پیش‌بینی می‌شود که دمای هوا در روزهای آینده چندان افزایش نیابد، این شب سردترین شب ایران بوده است
رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد
معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس جمهور از پذیرش استعفای محمدرضا فرزین از سوی رئیس‌جمهور و انتخاب عبدالناصر همتی به‌عنوان گزینه جایگزین در سمت ریاست کل بانک مرکزی، خبر داد.
پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال
دقایقی پیش سرمربی استقلال در نشست مطبوعاتی پیش‌دستانه جدایی رامین رضاییان از این تیم را اعلام کرد؛ در حالی که با توجه به بسته بودن پنجره نقل و انتقالاتی باشگاه استقلال و شرایط مبهم برای انتقال بازیکنان جدید جدایی از بازیکنی باسابقه و شرایط رامین کمی عجیب به نظر می‌رسد.
محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست
بسیاری از علما با حجاب اجباری موافق نیستند، اما در خفا حرف می‌زنند و در علن چیز دیگری می‌گویند. اما آنها از افراطیون موجود می‌ترسند و به همین دلیل حرف‌شان را علنی نمی‌زنند.
فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا
سه ماهواره ایرانی «ظفر ۲»، «پایا» و «کوثر ۱.۵» ساعت ۱۶:۴۸ امروز (یکشنبه هفتم دی ۱۴۰۴) به وقت تهران با موشک سایوز-۲.۱بی از پایگاه فضایی وستوچنی روسیه به فضا پرتاب شدند.
برگزیده
هواشناسی ایران| برف سنگین در تهران هواشناسی ایران| برف سنگین در تهران
کارشناس سازمان هواشناسی، از ورود سامانه بارشی جدید از روز یکشنبه به کشور خبر داد و افزود: با ورود سامانه بارشی، بارش ها تشدید می‌شود و گستره منطقه بارش ها وسیع تر خواهد شد.
در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟ در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟
در حالی که کشور پاییزی کم‌بارش را پشت سر گذاشته، پیش‌بینی‌های جدید نشان می‌دهد طی ۶ هفته آینده بسیاری از مناطق ایران شاهد بارش‌های نرمال و در برخی نقاط حتی بیشتر از حد معمول خواهند بود
هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد! هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد!
با چند توییت، یک برنامه مورد توجه جوانان تعطیل شد؛ این اتفاقی است که برای رویداد «هفته دیزاین تهران» در دانشکده هنر‌های زیبای دانشگاه تهران رخ داد.
صفحه خبر بالای تصاویر