کد خبر: ۶۰۷۱۲
تاریخ انتشار: ۰۳ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۱:۳۰

علی جباری: استقلال بیمار است

پیشکسوت تیم فوتبال استقلال بر این اعتقاد است که آبی‌پوشان با هدایت میودراگ بوژوویچ به جایی نخواهند رسید.
علی جباری: استقلال بیمار است

مخاطب۲۴- علی جباری درباره تساوی ۲ - ۲ استقلال برابر هوادار تهران و ادامه ناکامی‌های این تیم گفت: وضعیت فعلی استقلال ثمره کار‌هایی است که مدیران و سرمربیان قبلی انجام داده‌اند. مدیران فعلی نمی‌توانند کاری انجام دهند، چون اگر قرار باشد استقلال را به حالتی ایده‌آل برسانند، زمان‌بر است. بیشتر بازیکنان جایگاه‌شان در استقلال نیست و نیاز به جانشین دارند. انتخاب بازیکنان جدید هم زمان‌بر است.

وی در مورد عدم نتیجه‌گیری استقلال با میودراگ بوژوویچ تصریح کرد: استقلال با بوژوویچ به جایی نمی‌رسد و این تیم در مجموع بیمار است. تعدادی از بازیکنان در حد استقلال نیستند. تنها کاری که می‌توان انجام داد روحیه دادن به بازیکنان است که البته پول‌های خوبی گرفته‌اند! اختلاف‌هایی در تیم وجود دارد که مشخص است بازیکنان یکصدا نیستند. در تیم باندبازی وجود دارد و برخی از بازیکنان در ظاهر با هم خوب هستند، ولی در اصل ماجرا با هم خوب نیستند. این اتفاقات دودش به چشم استقلال و هوادارانش می‌رود.

کاپیتان پیشین تیم فوتبال استقلال خاطرنشان کرد: هیچ گزینه‌ای نمی‌تواند برای استقلال کاری انجام دهد. هر چند انتخاب‌های قبلی هم خوب نبودند. اختلاف درون تیم زیاد شده و حل کردن آن سخت است. باید کدخدامنشانه با بازیکنان صحبت کنند که در بازی‌های پیش رو بتوانند کار را در بیاورند.

جباری در پایان اظهار داشت: برای جلسه با پیشکسوتان از من هم دعوت کرده بودند، ولی می‌دانستم جلسه چیزی ندارد که شرکت کنم. با این کار می‌خواستند بگویند به پیشکسوتان توجه کرده‌ایم. مشکل اصلی خود استقلال است. روزی ۱۰ پیشکسوت جمع می‌کنند که اگر دو نفر انتقادی می‌کنند، جلوی انتقاد‌ها را بگیرند!

برچسب ها: علی جباری
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
دهه‌ی دهم زندگی وودی آلن مبارک! دهه‌ی دهم زندگی وودی آلن مبارک!
وودی الن بزرگ امروز ۹۰ ساله شد، فیلمسازی که بیانگر انسان‌ها در عصر مدرن است و بخاطر برنامه نوازندگی جاز به مراسم اسکار و گرفتن اسکار فیلم آنی‌هال نرفت، چون همزمان بود!
صدور حکم غیابی برای جعفر پناهی، برنده نخل طلای کن صدور حکم غیابی برای جعفر پناهی، برنده نخل طلای کن
جعفر پناهی فیلمساز مطرح کشور و برنده جایزه نخل طلای کن به دلیل فعالیت تبلیغی علیه نظام بار دیگر به حبس و ممنوعیت خروج از کشور آن هم به صورت غیابی محکوم شده است.
اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا
وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: حساب مشمولین مرحله اول طرح یسنا شامل سرپرستان خانوار ۳ دهک اول درآمدی دارای مادر باردار و فرزند شیرخوار (زیر ۲سال) از ۱۰ آذر شارژ می‌شود.
تحول شگفت انگیز گوگل مپ با هوش مصنوعی جمنای تحول شگفت انگیز گوگل مپ با هوش مصنوعی جمنای
گوگل به‌زودی با ادغام جمنای در گوگل مپس، تجربه مسیریابی را متحول خواهد کرد و قابلیت‌های هوش مصنوعی جدیدی را به این اپلیکیشن محبوب اضافه می‌کند.
سهمیه بنزین خودرو‌های نوشماره سهمیه بنزین خودرو‌های نوشماره
مصوبه حذف سهمیه بنزین خودرو‌های نوشماره، یکی از مهم‌ترین بحث‌های کارگروه بنزینی دولت است و ممکن است این مصوبه، باعث افت خریدوفروش خودروهای صفر کیلومتر در بازار شود.
برخورد شهاب‌سنگ به کدام مناطق زمین محتمل تر است؟ برخورد شهاب‌سنگ به کدام مناطق زمین محتمل تر است؟
دانشمندان در پژوهشی تازه مسیر احتمالی برخورد اجرام بین‌ستاره‌ای با زمین را شناسایی کرده‌اند؛ یافته‌ای که نشان می‌دهد این مهمانان فراخورشیدی بیشتر از نزدیکی استوا عبور می‌کنند و در زمستان شانس بیشتری برای برخورد دارند. با این حال، فعلاً زمین از خطر دور است.
توضیحات حمید درخشان در مورد دربی ۸ تایی! + فیلم توضیحات حمید درخشان در مورد دربی ۸ تایی! + فیلم
حمید درخشان پیشکسوت پرسپولیس با حضور در استودیو مخاطب۲۴ در خصوص خاطرات خود از دربی‌های برگزارشده و آمار درخشان خود از دربی صحبت کرد
برگزیده
توضیحات حمید درخشان در مورد دربی ۸ تایی! + فیلم توضیحات حمید درخشان در مورد دربی ۸ تایی! + فیلم
حمید درخشان پیشکسوت پرسپولیس با حضور در استودیو مخاطب۲۴ در خصوص خاطرات خود از دربی‌های برگزارشده و آمار درخشان خود از دربی صحبت کرد
گل مهدی طارمی به رئال مادرید + فیلم گل مهدی طارمی به رئال مادرید + فیلم
گل دوم المپیاکوس به رئال مادرید توسط مهدی طارمی در دقیقه ۵۱ زده شد
حضور ایران در سید ۲ جام جهانی ۲۰۲۶ قطعی شد حضور ایران در سید ۲ جام جهانی ۲۰۲۶ قطعی شد
در فاصله ۱۰ روز تا برگزاری مراسم قرعه‌کشی بیست‌وسومین دوره جام جهانی فوتبال فدراسیون بین‌المللی فوتبال سیدبندی تیم‌های حاضر در این رقابت‌ها را مشخص و اعلام کرد و همانطور که پیش‌بینی می‌شد تیم ملی فوتبال کشورمان در کنار تیم‌های ملی کرواسی، مراکش، کلمبیا، اروگوئه، سوئیس، ژاپن، سنگال، کره جنوبی، اکوادور، اتریش و استرالیا در سید دو قرار گرفت.  
صفحه خبر بالای تصاویر