کد خبر: ۶۰۶۵
تاریخ انتشار: ۰۲ تير ۱۴۰۱ - ۱۰:۴۰

سکه 16 میلیون تومان شد

چندین روز است که سکه در کانال 15، آبشده در کانال 6 میلیون و هرات در کانال 30 هزار تومان قرار گرفته و آن‌جا بازی می‌کند، بعضی از معامله‌گران می‌گویند این می‌تواند نشانه‌های کف سازی در بازار باشد، در مقابل بعضی‌ها هم می‌گویند این یک استراحت برای کاهش بیشتر است و بازار به سوخت خبری نیاز دارد.
سکه 16 میلیون تومان شد

به گزارش مخاطب۲۴ ـ‌ بازار ارز نه از وین سیگنال گرفت، نه از واشنگتن و نه از ساختمان وزارت خارجه! در معاملات چهارشنبه خیابان فاطمی و ساختمان مرکز آمار، خوراک اصلی را به بازار ارز داد؛ نرختورم ماهانه رکورد شکست.

سکه 16 میلیون تومان شد

در اولین روز تابستان، در سمت رسمی بازار، دلار متشکل ۵۰ تومان و یورو ۳۸ تومان افزایش پیدا کرد. تقریبا همه اهالی بازار به این تغییرات کوچک عادت کردند.

اما در بازار سکه تغییرات کمی جدی‌تر بود. سکه بازار با ۱۲۰ هزار تومان افزایش به ۱۵ میلیون و ۷۵۰ هزار تومان رسید. سکه رفاه هم با ۱۴۰ تومان افزایش، در یک قدمی ۱۶ میلیون تومان قرار گرفته بود. حباب سکه به یک میلیون و ۸۵۰ هزار تومان رسیده که تا حدودی نسبت به قبل پایین‌تر آمد. این کاهش هم به دلیل رشد اونس این اتفاق افتاده است. معامله‌گران می‌گویند سکه نقدی ۲۰۰ هزار تومان بالاتر از فردایی است که نشان می‌دهد تقاضا برای سکه نقدی بازار بالاست. مشاهدات نشان می‌دهد که هم برای فروش و هم برای خرید، فعلا مراجعه معامله‌گران خانگی به بازار زیاد است.

 

چندین روز است که سکه در کانال ۱۵، آبشده در کانال ۶ میلیون و هرات در کانال ۳۰ هزار تومان قرار گرفته و آن‌جا بازی می‌کند، بعضی از معامله‌گران می‌گویند این می‌تواند نشانه‌های کف سازی در بازار باشد، در مقابل بعضی‌ها هم می‌گویند این یک استراحت برای کاهش بیشتر است و بازار به سوخت خبری نیاز دارد.

اما به نظر می‌آید یک تغییری در خبر‌های موثر بر بازار ارز قابل رویت است.

در مجموع چند وقتی است که خبر‌های برجامی در بازار تکراری شده و تاثیر قبل را ندارد. حتی اگر بگویند فردا قرار است که توافق هسته‌ای بین طرفین امضا شود، شاید خیلی‌ها آن را به چشم یک شایعه نگاه کنند. از نظر معامله‌گران، فعلا تحولات منطقه‌ای از اهمیت بیشتری برخوردار است.

همچنین در معاملات روز چهارشنبه بازار متشکل ارز اطلاعیه داده که در تمام روز‌های هفته باز است. یک خبر از سه‌شنبه در بازار می‌چرخد که صرافی‌ها دلار نمی‌فروشند، اما بر اساس مشاهدات اکوایران چنین چیزی در بازار نبود، شاید صرافان به نرخ ۲۹ هزار تومان نفروشند، اما با نرخ توافقی که بالای ۳۰ هزار تومان است، قطعا فروشنده هستند.

اتفاق دیگر این بود که نرخ دلار در تابلو‌ها خیلی متنوع است، دلار مسافرتی ۲۷ هزار و ۸۰۰ تومان است. دلار بانک شهر، ۲۹ هزار و ۱۰۰ تومان، دلار در صرافی‌های سعادت آباد، ۲۹ هزار و ۷۵۰ تومان و دلار در صرافی‌های میدان فردوسی، ۳۰ هزار و ۳۱ هزار تومان بود. نرخ‌های متفاوت دلار، ویژگی بازر بازار ارز در سال ۱۴۰۱ شده است. معامله‌گران با متلک میگفتند سمت رسمی بازار در ۶ کانال عددی نرخ دارد و سمت غیررسمی نرخ دلار حداقل در یک کانال قرار دارد و اختلاف نرخ در بازار در حد چندصد تومان است.

یک خبر در بازار پیچید که بیشتر به یک شایعه شبیه بود؛ حساب‌های مسدودی که مربوط به بازار ارز بوده و باز شده به سمت بازار طلا رفته است. اما پیگیری‌ها نشان می‌دهد که این باز شدن حساب اصلا شامل همه نشده چه برسد به اینکه بخواهد جریانی را به سمت بازار طلا شکل بدهد.

اما مهم‌ترین خبر بازار، برخلاف روز‌های گذشته سیاسی نبود؛ اعلام نرخ تورم از سوی مرکز آمار بازتاب زیادی در بازار ارز داشت. معمولا در بازار‌های بزرگ مالی جهان، نرخ تورم یک عامل کلیدی و جهت‌دهنده محسوب می‌شود، اما در بازار ایران، این فاکتور کمتر قابل توجه بوده است. اما نرخ تورم ماهانه ۱۲ درصدی چیزی نبود که از دست معامله‌گران ارزی در برود. در بازار ارز، یک سیگنال تورمی با داده‌های مرکز آمار صادر شد؛ آن‌ها می‌گویند برخلاف این‌که دولت معتقد بود که رشد قیمت‌ها محدود به ۴ یا ۵ قلم کالای اساسی است، اما اتفاق دیگری افتاد. بعضی از کانال‌های ارزی با دست به دست کردن رشد قیمت برخی خوراکی‌ها، یک جو منفی را به بازار القا کردند.

یکی از دنبال کننده‌های اکوایران، پرسیده بود آیا مالیات بر خرید دلار سهمیه‌ای اعمال می‌شود تاکنون هیچ خبری بر این مبنا به دست ما نرسیده است، اما خرید دلار سهمیه‌ای موجب می‌شود اطلاعات خریدار در سامانه سنا ثبت شود.

در معاملات روز پنجشنبه یک خبر مالیاتی به بازار آمد که پای مالیات به بازار رمزارز‌ها باز شد.

منبع : اکوایران 

برچسب ها: دلار سکه حباب سکه
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
ادعای جدید آلمان علیه ایران ادعای جدید آلمان علیه ایران
دادستانی آلمان مدعی شد که یک تبعه دانمارکی را به اتهام جاسوسی برای سرویس اطلاعاتی ایران در برلین بازداشت کرده است.
نامه به وزیر آموزش و پرورش درباره دریافت شهریه‌های غیرمجاز مدارس نامه به وزیر آموزش و پرورش درباره دریافت شهریه‌های غیرمجاز مدارس
رئیس کمیسیون اصل ۹۰ در نامه‌ای به وزیر آموزش و پرورش خواستار بررسی موضوع دریافت شهریه‌های غیرمجاز در مدارس غیردولتی و ارائه گزارشی به کمیسیون متبوعش شد.
مهاجرانی: تعلیق ارتباط با آژانس اتمی حق ماست مهاجرانی: تعلیق ارتباط با آژانس اتمی حق ماست
سخنگوی دولت در پاسخ به سؤالی درباره ادعای ترامپ مبنی بر درخواست مجدد ایران برای مذاکرات گفت: وزارت خارجه درباره مذاکره اعلام کرده که تاریخی برای این موضوع اعلام نشده است و احتمال دارد که نزدیک هم نباشد و تصمیم‌گیری برای این امر انجام نگرفته است.
پرنده سایبری با بانک‌های ایران چه کرد؟ پرنده سایبری با بانک‌های ایران چه کرد؟
حملات سایبری در جنگ ایران و اسرائیل سهم مهمی از خسارت‌های وارد شده به کشور را از آن خود کرد. پشت بسیاری از این حملات توسط نامی آشنا و مرموز صورت گرفت؛ «گنجشک درنده». گروهی هکری که سابقه حمله به سامانه‌های سوخت و صنایع فولاد کشور را دارد. محمد جرجندی کارشناس امنیت سایبری و هکر سابق جزییات عملیات سایبری علیه ایران را توضیح داده است
ایمیل‌های شبکه اینترنشنال هک شد ایمیل‌های شبکه اینترنشنال هک شد
یک گروه هکری با پذیرش مسئولیت هک ایران اینترنشنال، این شبکه را وابسته به رژیم صهیونیستی خواند و وعده افشای اطلاعات محرمانه کارکنان آن را داد.
مداحی یک افغانستانی در تلویزیون مداحی یک افغانستانی در تلویزیون
ویدئویی از مداحی یک مرد افغانستانی را در تلویزیون ببینید.
خبر مهم وزیر کار برای یارانه‌بگیران چیست؟ خبر مهم وزیر کار برای یارانه‌بگیران چیست؟
وزیر کار بر لزوم حفظ قدرت خرید طبقات فرودست جامعه و تقویت برنامه‌های حمایتی برای دهک‌های پایین با همکاری نزدیک مجلس شورای اسلامی تأکید کرد.
برگزیده
بسازوبفروش‌ها بیکار شدند بسازوبفروش‌ها بیکار شدند
شهرداری‏‏‌ها از صدور پروانه ساختمانی برای «مالکان فاقد سازنده مجوزدار» منع شدند.
خبر مهم وزیر کار برای یارانه‌بگیران چیست؟ خبر مهم وزیر کار برای یارانه‌بگیران چیست؟
وزیر کار بر لزوم حفظ قدرت خرید طبقات فرودست جامعه و تقویت برنامه‌های حمایتی برای دهک‌های پایین با همکاری نزدیک مجلس شورای اسلامی تأکید کرد.
چرا بورس قرمز شد و قرمز ماند! چرا بورس قرمز شد و قرمز ماند!
«در کنار فضای بی‌اعتمادی و بلاتکلیفی ناشی از مذاکراتی که پیش‌تر مطرح شده و بی‌نتیجه باقی مانده‌اند، حس نااطمینانی در بازار همچنان پابرجاست. موضوعی که تهدیدآمیزتر و نگران‌کننده‌تر است، آن است که در بازه‌ای بلندمدت، سهامدار و سرمایه‌گذار از حق تصمیم‌گیری درباره سرمایه خود محروم شده است.»
صفحه خبر بالای تصاویر