کد خبر: ۶۰۶۵
تاریخ انتشار: ۰۲ تير ۱۴۰۱ - ۱۰:۴۰

سکه 16 میلیون تومان شد

چندین روز است که سکه در کانال 15، آبشده در کانال 6 میلیون و هرات در کانال 30 هزار تومان قرار گرفته و آن‌جا بازی می‌کند، بعضی از معامله‌گران می‌گویند این می‌تواند نشانه‌های کف سازی در بازار باشد، در مقابل بعضی‌ها هم می‌گویند این یک استراحت برای کاهش بیشتر است و بازار به سوخت خبری نیاز دارد.
سکه 16 میلیون تومان شد

به گزارش مخاطب۲۴ ـ‌ بازار ارز نه از وین سیگنال گرفت، نه از واشنگتن و نه از ساختمان وزارت خارجه! در معاملات چهارشنبه خیابان فاطمی و ساختمان مرکز آمار، خوراک اصلی را به بازار ارز داد؛ نرختورم ماهانه رکورد شکست.

سکه 16 میلیون تومان شد

در اولین روز تابستان، در سمت رسمی بازار، دلار متشکل ۵۰ تومان و یورو ۳۸ تومان افزایش پیدا کرد. تقریبا همه اهالی بازار به این تغییرات کوچک عادت کردند.

اما در بازار سکه تغییرات کمی جدی‌تر بود. سکه بازار با ۱۲۰ هزار تومان افزایش به ۱۵ میلیون و ۷۵۰ هزار تومان رسید. سکه رفاه هم با ۱۴۰ تومان افزایش، در یک قدمی ۱۶ میلیون تومان قرار گرفته بود. حباب سکه به یک میلیون و ۸۵۰ هزار تومان رسیده که تا حدودی نسبت به قبل پایین‌تر آمد. این کاهش هم به دلیل رشد اونس این اتفاق افتاده است. معامله‌گران می‌گویند سکه نقدی ۲۰۰ هزار تومان بالاتر از فردایی است که نشان می‌دهد تقاضا برای سکه نقدی بازار بالاست. مشاهدات نشان می‌دهد که هم برای فروش و هم برای خرید، فعلا مراجعه معامله‌گران خانگی به بازار زیاد است.

 

چندین روز است که سکه در کانال ۱۵، آبشده در کانال ۶ میلیون و هرات در کانال ۳۰ هزار تومان قرار گرفته و آن‌جا بازی می‌کند، بعضی از معامله‌گران می‌گویند این می‌تواند نشانه‌های کف سازی در بازار باشد، در مقابل بعضی‌ها هم می‌گویند این یک استراحت برای کاهش بیشتر است و بازار به سوخت خبری نیاز دارد.

اما به نظر می‌آید یک تغییری در خبر‌های موثر بر بازار ارز قابل رویت است.

در مجموع چند وقتی است که خبر‌های برجامی در بازار تکراری شده و تاثیر قبل را ندارد. حتی اگر بگویند فردا قرار است که توافق هسته‌ای بین طرفین امضا شود، شاید خیلی‌ها آن را به چشم یک شایعه نگاه کنند. از نظر معامله‌گران، فعلا تحولات منطقه‌ای از اهمیت بیشتری برخوردار است.

همچنین در معاملات روز چهارشنبه بازار متشکل ارز اطلاعیه داده که در تمام روز‌های هفته باز است. یک خبر از سه‌شنبه در بازار می‌چرخد که صرافی‌ها دلار نمی‌فروشند، اما بر اساس مشاهدات اکوایران چنین چیزی در بازار نبود، شاید صرافان به نرخ ۲۹ هزار تومان نفروشند، اما با نرخ توافقی که بالای ۳۰ هزار تومان است، قطعا فروشنده هستند.

اتفاق دیگر این بود که نرخ دلار در تابلو‌ها خیلی متنوع است، دلار مسافرتی ۲۷ هزار و ۸۰۰ تومان است. دلار بانک شهر، ۲۹ هزار و ۱۰۰ تومان، دلار در صرافی‌های سعادت آباد، ۲۹ هزار و ۷۵۰ تومان و دلار در صرافی‌های میدان فردوسی، ۳۰ هزار و ۳۱ هزار تومان بود. نرخ‌های متفاوت دلار، ویژگی بازر بازار ارز در سال ۱۴۰۱ شده است. معامله‌گران با متلک میگفتند سمت رسمی بازار در ۶ کانال عددی نرخ دارد و سمت غیررسمی نرخ دلار حداقل در یک کانال قرار دارد و اختلاف نرخ در بازار در حد چندصد تومان است.

یک خبر در بازار پیچید که بیشتر به یک شایعه شبیه بود؛ حساب‌های مسدودی که مربوط به بازار ارز بوده و باز شده به سمت بازار طلا رفته است. اما پیگیری‌ها نشان می‌دهد که این باز شدن حساب اصلا شامل همه نشده چه برسد به اینکه بخواهد جریانی را به سمت بازار طلا شکل بدهد.

اما مهم‌ترین خبر بازار، برخلاف روز‌های گذشته سیاسی نبود؛ اعلام نرخ تورم از سوی مرکز آمار بازتاب زیادی در بازار ارز داشت. معمولا در بازار‌های بزرگ مالی جهان، نرخ تورم یک عامل کلیدی و جهت‌دهنده محسوب می‌شود، اما در بازار ایران، این فاکتور کمتر قابل توجه بوده است. اما نرخ تورم ماهانه ۱۲ درصدی چیزی نبود که از دست معامله‌گران ارزی در برود. در بازار ارز، یک سیگنال تورمی با داده‌های مرکز آمار صادر شد؛ آن‌ها می‌گویند برخلاف این‌که دولت معتقد بود که رشد قیمت‌ها محدود به ۴ یا ۵ قلم کالای اساسی است، اما اتفاق دیگری افتاد. بعضی از کانال‌های ارزی با دست به دست کردن رشد قیمت برخی خوراکی‌ها، یک جو منفی را به بازار القا کردند.

یکی از دنبال کننده‌های اکوایران، پرسیده بود آیا مالیات بر خرید دلار سهمیه‌ای اعمال می‌شود تاکنون هیچ خبری بر این مبنا به دست ما نرسیده است، اما خرید دلار سهمیه‌ای موجب می‌شود اطلاعات خریدار در سامانه سنا ثبت شود.

در معاملات روز پنجشنبه یک خبر مالیاتی به بازار آمد که پای مالیات به بازار رمزارز‌ها باز شد.

منبع : اکوایران 

برچسب ها: دلار سکه حباب سکه
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
شیر و خورشید چگونه نماد هویت ایرانیان شد؟ روایت کامل + اینفوگرافیک شیر و خورشید چگونه نماد هویت ایرانیان شد؟ روایت کامل + اینفوگرافیک
نماد شیر و خورشید ایران با ریشه‌هایی در اسطوره‌های ایرانی، تاریخ ایران باستان، نجوم، مذهب و سیاست، یکی از مهم‌ترین عناصر هویت ملی و فرهنگی ایرانیان است.
فیلم+ پزشکیان در دیدار با خانواده جانباختگان حوادث ۱۴۰۴ چه گفت؟ فیلم+ پزشکیان در دیدار با خانواده جانباختگان حوادث ۱۴۰۴ چه گفت؟
رئیس‌جمهور پزشکیان در سفر به استان گلستان با جمعی از خانواده‌های شهدا و آسیب‌دیدگان حوادث دی‌ماه ۱۴۰۴ دیدار کرد.
حل مشکل غایبان کهنسال، نه افزایش جمعیت حل مشکل غایبان کهنسال، نه افزایش جمعیت
بر اساس اعلام رسمی سازمان وظیفه عمومی فراجا، معافیت سربازی برای پدران دارای سه فرزند با شرط ۴۰ سال سن؛ و چهار فرزند و بیشتر (بدون شرط سنی) صرفاً تا پایان سال ۱۴۰۴ اعتبار داشته و پس از آن متوقف خواهد شد
پزشکیان: از اینکه در این وضع افتادیم ناراحتم و شب‌ها خوابم نمی‌برد پزشکیان: از اینکه در این وضع افتادیم ناراحتم و شب‌ها خوابم نمی‌برد
دکتر پزشکیان با ابراز تأثر از شرایط ایجاد شده در کشور در جریان حوادث تلخ دی‌ماه گفت: بسیاری از شب‌ها از شدت نگرانی خوابم نمی‌برد و از اینکه به چنین وضعیتی رسیده‌ایم ناراحت هستم، اما چاره‌ای جز ماندن، تلاش کردن و ساختن کشور نداریم.
برندگان سیمرغ چهل و چهارمین جشنواره فیلم فجر برندگان سیمرغ چهل و چهارمین جشنواره فیلم فجر
مراسم اختتامیه چهل‌وچهارمین جشنواره ملی فیلم فجر امروز چهارشنبه ۲۲ بهمن‌ماه در تالار وحدت برگزار شد و این رویداد سینمایی به ایستگاه پایانی خود رسید.
روایت خلبانان از سوخو ۵۷ به‌روز شده روایت خلبانان از سوخو ۵۷ به‌روز شده
در میانه تلاش روسیه برای حفظ و ارتقای توان رزمی نیروی هوافضای خود، شرکت هواپیمایی متحد (UAC) از تحویل یک سری جدید از جنگنده‌های پیشرفته سوخو ۵۷ به وزارت دفاع خبر داده است
نامزدهای رشته‌های مختلف بخش سودای سیمرغ معرفی شدند نامزدهای رشته‌های مختلف بخش سودای سیمرغ معرفی شدند
فهرست نامزدهای چهل و چهارمین جشنواره ملی فیلم فجر به همراه هیئت داوری جشنواره اعلام شدند.
برگزیده
آغاز مرحله دوم کالابرگ الکترونیکی + جزئیات کامل آغاز مرحله دوم کالابرگ الکترونیکی + جزئیات کامل
در ادامه اجرای طرح جدید کالابرگ الکترونیکی با اعتبار ماهانه یک میلیون تومان به ازای هر نفر، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی زمان آغاز مرحله دوم این طرح را اعلام کرده است؛ مرحله‌ای که از فردا چهارشنبه آغاز می‌شود و به‌صورت تدریجی، دهک‌های مختلف درآمدی را پوشش می‌دهد.
سایت فروش ایران خودرو تا اطلاع ثانوی بسته شد! سایت فروش ایران خودرو تا اطلاع ثانوی بسته شد!
با ورود دادستانی تهران سایت ایران خودرو متخلفی که قیمت محصولات خود را بدون هماهنگی با مراجع ذیصلاح افزایش داده بود بسته شد.
نرخ تازه محصولات ایران خودرو امروز پنجشنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ +جدول نرخ تازه محصولات ایران خودرو امروز پنجشنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ +جدول
نرخ تازه محصولات ایران خودرو برای امروز پنجشنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ منتشر شد.
صفحه خبر بالای تصاویر