کد خبر: ۶۰۶۱۱
تاریخ انتشار: ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۵:۲۴

تأمین اجتماعی: شرط سنی بازنشستگی تغییر نکرده است

معاون بیمه‌ای سازمان تأمین اجتماعی طی بخشنامه‌ای، نحوه صدور احکام بازنشستگی بر اساس افزایش سابقه بیمه‌پردازی را تبیین کرد.
تأمین اجتماعی: شرط سنی بازنشستگی تغییر نکرده است

مخاطب۲۴- محمد محمدی، معاون بیمه‌ای سازمان تأمین اجتماعی طی بخشنامه‌ای، نحوه صدور احکام بازنشستگی بر اساس افزایش سابقه بیمه‌پردازی را تبیین کرد. معاونت بیمه‌ای سازمان تأمین اجتماعی با صدور بخشنامه شماره ۱۵۸/۱۴۰۴/۵۰۰۰ مورخ ۱۴۰۴/۰۱/۲۸ با موضوع «تبیین نحوه صدور احکام بازنشستگی در تأمین اجتماعی بر اساس افزایش سابقه بیمه پردازی»، نحوه صدور احکام بازنشستگی بیمه شدگان مشمول سازمان تأمین اجتماعی از تاریخ ۱۴۰۴/۰۱/۰۱ را تشریح کرد.

بیشتر بخوانید

در متن این بخشنامه که پیرو دستور اداری شماره ۳۶۳۷/۱۴۰۳/۵۰۰۰ مورخ ۱۴۰۳/۱۲/۲۷ و در راستای تبیین نحوه صدور احکام بازنشستگی متقاضیان صادر شده، آمده است:۱) بر اساس ماده ۲۹ قانون برنامه هفتم پیشرفت، شرط سنی مقرر در قوانین جاری بازنشستگی هیچ تغییری نداشته و به قوت خود باقی می‌باشد و بلکه بالعکس، افزایش سابقه بیمه‌پردازی در نظر گرفته شده برای احراز شرایط بازنشستگی، با رسیدن آقایان به ۶۲ سالگی و خانم‌ها به ۵۵ سالگی متوقف می‌گردد؛ لذا در صورت وجود حداقل سابقه قانونی صدور نامه استعلام ترک کار و احکام بازنشستگی بیمه‌شدگان دارای شرایط سنی مذکور بلامانع است.
۲) بیمه‌شدگان با بیش از ۲۸ سال تمام سابقه پرداخت حق بیمه و همچنین ایثارگران، معلولین و شاغلین مشاغل سخت و زیان‌آور (مشولین قانون اصلاح تبصره ۲ الحاقی ماده ۷۶ مصوب ۱۳۸۰/۰۷/۱۴ و قانون نحوه بازنشستگی جانبازان انقلاب اسلامی -مصوب ۱۳۶۷/۰۹/۰۱) از شمول تغییرات سابقه موضوع ماده (۲۹) قانون برنامه خارج بوده و در هر حال صدور نامه استعلام ترک کار و احکام بازنشستگی آنان بلامانع است.۳) صدور نامه استعلام ترک کار و احکام بازنشستگی بیمه‌شدگانی که درخواست بازنشستگی خود را در سال ۱۴۰۳ ارائه نموده و شرایط بازنشستگی را تا پایان سال احراز می‌نمایند، بلامانع می‌باشد. شایان ذکر است به محض ابلاغ اصلاحیه آیین‌نامه اجرایی ماده (۲۹) قانون برنامه هفتم پیشرفت از سوی هیأت محترم وزیران، بخشنامه مربوطه صادر خواهد شد لذا تا آن زمان متقضی است دستور فرمایید؛ واحد‌های اجرایی ضمن اخذ کلیه درخواست‌های بازنشستگی نسبت به بررسی‌های اولیه و تجمیع سوابق متقاضیان وفق ضوابط جاری اقدام و اکیداً از غیرفعال نمودن درخواست‌های بازنشستگی واصله خودداری کنند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
مانور خارق‌العاده J10 در نمایشگاه دبی ۲۰۲۵ مانور خارق‌العاده J10 در نمایشگاه دبی ۲۰۲۵
ویدیویی از مانور جنگنده j۱۰ چینی که در نمایشگاه هوایی دبی ۲۰۲۵ همه را متحیر کرد
بیفوما، در آب نمک دربی بیفوما، در آب نمک دربی
به احتمال فراوان وینگر کنگویی بازی با شمس آذر را از دست داده و استراحت خواهد کرد.
مهمان ویژه جشنواره جهانی فیلم فجر مهمان ویژه جشنواره جهانی فیلم فجر
آلفرد یعقوب‌زاده عکاس برجسته و مطرح در عرصه بین‌الملل، مهمان ویژه چهل‌وسومین جشنواره جهانی فیلم فجر است.
حضور ایران در سید ۲ جام جهانی ۲۰۲۶ قطعی شد حضور ایران در سید ۲ جام جهانی ۲۰۲۶ قطعی شد
در فاصله ۱۰ روز تا برگزاری مراسم قرعه‌کشی بیست‌وسومین دوره جام جهانی فوتبال فدراسیون بین‌المللی فوتبال سیدبندی تیم‌های حاضر در این رقابت‌ها را مشخص و اعلام کرد و همانطور که پیش‌بینی می‌شد تیم ملی فوتبال کشورمان در کنار تیم‌های ملی کرواسی، مراکش، کلمبیا، اروگوئه، سوئیس، ژاپن، سنگال، کره جنوبی، اکوادور، اتریش و استرالیا در سید دو قرار گرفت.  
نرخ بنزین اشخاص هیچ تغییری نکرده است + توضیحات سخنگوی دولت نرخ بنزین اشخاص هیچ تغییری نکرده است + توضیحات سخنگوی دولت
مهاجرانی تصریح کرد: سهمیه ۶۰ لیتری با نرخ ۱۵۰۰ تومان و سهمیه ۱۰۰ لیتری با نرخ ۳۰۰۰ تومان که از طریق کارت‌های شخصی استفاده می‌شود، هیچ تغییری نکرده است؛ نه در مقدار و نه در قیمت.
تهران در جمع ۱۰ شهر آلوده جهان تهران در جمع ۱۰ شهر آلوده جهان
داده‌های به‌روزشده در سایت رسمی «IQAIR» نشان می‌هد تهران در میان ۱۰ شهر آلوده جهان قرار دارد.
اتفاق نگران‌کننده هنگام یادگیری با ChatGPT اتفاق نگران‌کننده هنگام یادگیری با ChatGPT
پژوهش‌ها نشان می‌دهد سهولت استفاده از ChatGPT می‌تواند عمق یادگیری و مهارت‌های تفکر انتقادی کاربران را کاهش دهد و تبادل اطلاعات عمومی را محدود کند.
برگزیده
هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد! هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد!
با چند توییت، یک برنامه مورد توجه جوانان تعطیل شد؛ این اتفاقی است که برای رویداد «هفته دیزاین تهران» در دانشکده هنر‌های زیبای دانشگاه تهران رخ داد.
مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان
در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، نیاز به اتصال پرسرعت و پایدار به اینترنت بیش از پیش احساس می‌شود. پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری (سوآپ)، پاسخ به این نیازهاست و با اجرای آن، زیرساخت‌های ارتباطی کشور به‌طور اساسی به‌روز خواهد شد
کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده
مدیرکل درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به کاهش منابع تأمین مواد اولیه دارو‌های مخدر، از جمله دارو‌های مورد استفاده در درمان سرطان، درد‌های مزمن و اعتیاد، اعلام کرد که شرکت‌های دارویی با مشکلات جدی مواجه شده‌اند
صفحه خبر بالای تصاویر