کد خبر: ۶۰۵۱۳
تاریخ انتشار: ۳۰ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۷:۳۰

فیلم ایرانی از آمریکا جایزه گرفت

نقد و بررسی فیلم سینمایی «من هنوز اینجا هستم»، پایان تصویربرداری فیلم سینمایی «آنجا کسی دیوانه نیست»، جایزه برای «آخرین زوزه‌ی گوسفند» و رونمایی از پوستر فیلم «گالیا»، اهم اخبار سینمایی امروز هستند.
فیلم ایرانی از آمریکا جایزه گرفت

مخاطب ۲۴- فیلم سینمایی «من هنوز اینجا هستم» ساخته والتر سالس محصول ۲۰۲۴ برزیل و فرانسه، در ژانر بیوگرافی، تاریخی، هیجان‌انگیز و درام، یکشنبه (۳۱ فروردین) ساعت ۱۸ در سالن فرهنگسرای ارسباران اکران و پس از آن با حضور کورش جاهد کارشناس و مدرس سینما نقد و بررسی می‌شود.

فیلم «من هنوز اینجا هستم» با میانگینِ امتیاز ۸.۳ از ۱۰ در وبگاه imdb پس از حضور در جشنواره‌های بین‌المللی متعدد موفق شد برنده ۵۰ جایزه از جمله اسکار بهترین فیلم غیرانگلیسی زبان۲۰۲۵، سه جایزه از جشنواره فیلم ونیز و جایزه بهترین بازیگر زن درام گلدن گلوب شده و نامزد دریافت ۶۰ جایزه دیگر نیز شود که از میان آنها می‌توان به نامزدی ۳ جایزه اسکار، ۲ جایزه گلدن گلوب، ۴ جایزه جشنواره ونیز و ۱ جایزه بفتا اشاره کرد.

این فیلم براساس کتابی به نام Ainda Estou Aqui نوشته مارسلو روبنس پایوا در سال ۲۰۱۵، ساخته شده است. در خلاصه داستان این فیلم آمده است: در سال ۱۹۷۱ در برزیل، زندگی زنی به نام یونیس پایوا و پنج فرزندش پس از ناپدید شدن همسرش، روبنس پایوا، نماینده سابق حزب کارگر برزیل، ناگهان تغییر می‌کند.

پایان تصویربرداری فیلم سینمایی «آنجا کسی دیوانه نیست»

همزمان با پایان تصویربرداری فیلم سینمایی «آنجا کسی دیوانه نیست» به کارگردانی نیما هاشمی، تدوین این اثر آغاز شد. «آنجا کسی دیوانه نیست»، روایتی کمدی از زندگی افرادی در یک آسایشگاه اعصاب و روان بوده که در آن اتفاقات عجیبی رخ می‌دهد.

نیما هاشمی پیش از این کارگردانی تله‌فیلم‌هایی، چون «دارچین تلخ» و «ویلای موروثی» و نمایش‌هایی، چون «تولد جهنمی»، «میان پرده»، «باغ آلبالو»، «پزشک نازنین» را برعهده داشته است.

صحرا اسدالهی، خشایار راد، نیما هاشمی، احمد ایراندوست، امید علیمردانی، نیما شمس، حسن اسدی، ساقی زینتی، شهین تسلیمی از جمله بازیگرانی هستند که در این اثر به ایفای نقش پرداختند.

«آخرین زوزه‌ی گوسفند» برنده جایزه شد

فیلمنامه «آخرین زوزه‌ی گوسفند» به قلم مصطفی رستم‌پور و عاطفه رضایان موفق شد در بیست‌وسومین دوره جشنواره بین‌المللی آیوی/ Ivy Film Festival آمریکا، رتبه دوم بخش فیلم کوتاه فارغ‌التحصیلان را از آن خود کند.

این جشنواره که از معتبرترین رویداد‌های سینمایی دانشجویی در جهان به شمار می‌رود، در دوره بیست‌وسوم خود نیز میزبان آثاری از نویسندگان و فیلمسازان جوان از سراسر جهان بود.

هیئت داوران جشنواره در پیامی خطاب به نویسندگان این فیلمنامه اعلام کرده‌اند: «ما فیلمنامه‌هایی را از مجموعه‌ای گسترده از نویسندگان دانشجوی بااستعداد از سراسر جهان دریافت کردیم، اما فیلمنامه شما به دلیل کیفیت و خلاقیت کلی آن، از میان آثار منتخب شد.

پوستر فیلم «گالیا» رونمایی شد

فیلم کوتاه گالیا، به تهیه‌کنندگی و کارگردانی مصطفی رستم پور و عاطفه رضایان در بخش شورت کرنر جشنواره کن، حضور خواهد داشت؛ همزمان با این رویداد از پوستر فیلم نیز رونمایی شد.

هدف شورت کرنر، شناسایی استعداد‌های جوان، برگزاری ورک شاپ‌های فیلمسازی با حضور سینماگران شناخته شده، بازاریابی فیلم‌های کوتاه و تامین سرمایه برای پروژه‌های آینده این فیلمسازان است.

فیلم کوتاه «گالیا» یکی از نمایندگان سینمای کوتاه ایران در این دوره جشنواره فیلم کن است. این فیلم کوتاه روایتی از زنی است که در نبود شوهرش ناچار به ذبح گوسفند می‌شود.

از بازیگران این اثر می‌توان به پادینا کیانی، ماهان رجایی، عبدالحمید زارع، محمدرضا هاشمی‌نیا، اعظم پورقاسمی، سلین خوش‌نوازی اشاره کرد.

برچسب ها: فیلم سینمایی
آخرین اخبار
اخبار داغ
سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر
دمای قله دماوند شب گذشته به منفی ۵۳ و دمای قله توچال به منفی ۳۲ درجه رسید.بنا بر اعلام هواشناسی، دیشب سردترین شب ایران طی تمام پاییز و تا این زمان از زمستان بوده و پیش‌بینی می‌شود که دمای هوا در روزهای آینده چندان افزایش نیابد، این شب سردترین شب ایران بوده است
رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد
معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس جمهور از پذیرش استعفای محمدرضا فرزین از سوی رئیس‌جمهور و انتخاب عبدالناصر همتی به‌عنوان گزینه جایگزین در سمت ریاست کل بانک مرکزی، خبر داد.
پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال
دقایقی پیش سرمربی استقلال در نشست مطبوعاتی پیش‌دستانه جدایی رامین رضاییان از این تیم را اعلام کرد؛ در حالی که با توجه به بسته بودن پنجره نقل و انتقالاتی باشگاه استقلال و شرایط مبهم برای انتقال بازیکنان جدید جدایی از بازیکنی باسابقه و شرایط رامین کمی عجیب به نظر می‌رسد.
محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست
بسیاری از علما با حجاب اجباری موافق نیستند، اما در خفا حرف می‌زنند و در علن چیز دیگری می‌گویند. اما آنها از افراطیون موجود می‌ترسند و به همین دلیل حرف‌شان را علنی نمی‌زنند.
فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا
سه ماهواره ایرانی «ظفر ۲»، «پایا» و «کوثر ۱.۵» ساعت ۱۶:۴۸ امروز (یکشنبه هفتم دی ۱۴۰۴) به وقت تهران با موشک سایوز-۲.۱بی از پایگاه فضایی وستوچنی روسیه به فضا پرتاب شدند.
ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟ ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟
عضو شورای شهر تهران گفت: اگر حفر تونل در منطقه ۱۲ که جزو بافت‌های فرسوده شهر تهران است، رخ داده باشد حتماً باید درباره آن توضیحات روشنی ارائه شود چرا که این اتفاق می‌تواند آسیب‌های جدی به دنبال داشته باشد.
ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی
عباس کیارستمی: افتخارِ بزرگی‌ است برای من کنارِ آقای بیضایی ایستادن، چه برسد به این که این افتخار امشب نصیبِ من شده تا این جوایز رو هم من تقدیمِ ایشون بکنم. به هر حال، این لحظه برای من لحظهٔ خیلی مهمّیه.
برگزیده
بهرام بیضایی، کارگردان سینما و تئاتر درگذشت بهرام بیضایی، کارگردان سینما و تئاتر درگذشت
بهرام بیضایی کارگردان و نمایشنامه‌نویس که سال‌ها در آمریکا زندگی می‌کرد در سالروز تولدش درگذشت.
زمین بازی تئاتر جایی برای اجاره نشین‌ها ندارد! زمین بازی تئاتر جایی برای اجاره نشین‌ها ندارد!
نمایش زمین بازی تبیین زوال جامعه تئاتر امروز است؛ جماعت تئاتری‌ای که از شهر‌های دیگر به شهر انباشت شده و خودخواه تهران می‌آید تا هنرمند شوند، اما به غیر ازآنکه موی‌اش سپید می‌شود و جامه‌اش سیاه چیزی به دست نمی‌گیرد، خانه‌های اجاره‌ای را باید ترک کرد و رفت پایین و پایین‌تر تا وقتی که فرسودگی آید و حذف ممکن شود!
شوک در هالیوود؛ راب راینر و همسرش درگذشتند، پلیس خبر از پرونده قتل احتمالی می‌دهد شوک در هالیوود؛ راب راینر و همسرش درگذشتند، پلیس خبر از پرونده قتل احتمالی می‌دهد
راب راینر، کارگردان سرشناس هالیوود و خالق آثاری ماندگار، چون «وقتی هری سالی را دید»، «میزری» و «عروس شاهزاده»، در ۷۸ سالگی درگذشت؛ پیکر او و همسرش میشل سینگر راینر در منزل‌شان در لس‌آنجلس پیدا شده و پلیس از بررسی پرونده به‌عنوان یک قتل احتمالی خبر داده است.
صفحه خبر بالای تصاویر