کد خبر: ۳۲۲۲۳
تاریخ انتشار: ۲۲ آذر ۱۴۰۲ - ۱۳:۱۲

«فراری» و «ناپلئون» به گلدن گلوب نرسیدند؛ نتفلیکس دیده نشد

در حالی که شب پیش نامزد‌های هشتادویکمین دوره جوایز گلدن گلوب معرفی شدند، آن‌هایی که جاماندند و نادیده گرفته شدند و آن‌هایی که انتظاری برای حضورشان نبود، فهرستی بلندبالا را تشکیل می‌دهند.
«فراری» و «ناپلئون» به گلدن گلوب نرسیدند؛ نتفلیکس دیده نشد

مخاطب 24- در معرفی نامزدهای گلدن گلوب که شب بیش انجام شد نام برخی از فیلم‌ها و سریال‌ها بارها در بخش‌های مختلف تکرار شد اما شماری از چهره‌های مدعی فصل جوایز به طور کامل از نامزدی امسال کنار گذاشته شدند.

«فراری» مایکل مان با بازی آدام درایور و پنه لوپه کروز، «ناپلئون» ریدلی اسکات با بازی خواکین فینیکس (که البته برای بازی در فیلم «بیو ترسیده» در بخش موزیکال / کمدی نامزد شد) و «منشا» آوا دورونی با بازی آنجن الیس-تیلور که از رقبای احتمالی اسکار بهترین بازیگر زن محسوب می‌شود، ۳ فیلم مهم فصل جوایز با کارگردان‌ها و بازیگرانی هستند که هیچ‌یک موفق به دریافت نامزدی در هیچ بخش گلدن گلوب نشدند.

حتی دیگر فیلم‌های مطرح فصل جوایز هم چنان که انتظار می‌رفت، موفق نشدند. «پریسیلا» سوفیا کاپولا و «همه ما غریبه‌ها» اندرو هیگ هر یک تنها یک نامزدی کسب کردند. درمورد «همه ما غریبه‌ها»، اندرو اسکات نامزد شد، اما پل مسکال و کلر فوی نامزد نشدند و فیلم نتوانست با فیلمنامه یا کارگردانش جایگاهی کسب کند.

«رنگ بنفش» ۲ نامزدی کسب کرد اما نه به فهرست بهترین فیلم کمدی یا موزیکال راه یافت و نه تاراجی پی هنسون برای بازی در آن نامزد شد و درباره «سالتبرن» فیلم امرالد فنل نه به بخش بهترین درام راه یافت و نه نامزد فیلمنامه شد. «داستان آمریکایی» هم تنها ۲ نامزدی در بخش بهترین فیلم موزیکال یا کمدی و بهترین بازیگر مرد کسب کرد اما نامزدی در بخش بازیگران مکمل، کارگردان و فیلمنامه را از دست داد.

در بخش فیلمنامه هم شماری از مدعیان اسکار از جمله «بازی جوانمردانه» کلوئه دومونت، «می دسامبر» سامی برچ و الکس مکانیک و «مایسترو» بردلی کوپر و جاش سینگر در انتخاب‌های گلدن گلوب جایی نیافتند.

در بخش کارگردانی هم چهره‌های مهمی نادیده ماندند که شامل الکساندر پین برای «دارندگان»، تاد هینز برای «می دسامبر» می‌شود که با توجه به انتخاب «آناتومی یک سقوط» ژوستین تریه و «منطقه مورد علاقه» جاناتان گلیزر بیشتر جلب توجه می‌کند.

در بخش بازیگر نقش مکمل هم وایولا دیویس برای «ایر» و آمریکا فرارا برای «باربی» نادیده گرفته شدند.

در رده انیمیشن، نادیده گرفتن نتفلیکس با «نیمونا»، «فرار مرغی ۲» و «لئو» غافلگیرکننده بود.

و در بخش موسیقی هم شگفت‌آور بود که «باربی» (با وجود توجه در بخش فیلم) و کار جان ویلیامز برای «ایندیانا جونز و گردونه سرنوشت» نادیده ماندند.

در بخش جدیدی که به تجلیل از دستاورد سینمایی و باکس آفیس می‌پردازد، نادیده گرفتن «صدای آزادی» با توجه به فروش جهانی ۲۴۸ میلیون دلاری فیلم که شامل فروش ۱۸۴ میلیون دلار داخلی می‌شود، غافلگیرکننده بود، در حالی که فیلم کنسرت تیلور سویفت نامزد شد. این فیلم ۲۵۰ میلیون دلار در سراسر جهان از جمله ۱۷۹ میلیون دلار در آمریکا فروخته، اما مشخص نیست که آیا استراتژی اکران غیرمعمول فیلم و این واقعیت که فیلم یک کنسرت است می‌تواند آن را واجد شرایط کند یا خیر.

از دیگر شگفتی‌های بخش بازیگران انتخاب بهترین بازیگر زن برای آلما پویستی از «برگ‌های افتاده» است و همچنین نامزدی «پسر و مرغ ماهی‌خوار» در بخش بهترین موسیقی و بروس اسپرینگستین برای آهنگ فیلم مستقل «او نزد من آمد».

در بخش تلویزیون هم سریال پرطرفدار «ازدحام» با بازی دومینیک فیشبک، به‌طور شگفت‌انگیزی نادیده ماند. سرنوشت درام «سیلو» اپل که با اقبال خوبی مواجه شد هم همین شد. فصل آخر «سگ‌های انباری»، «روان‌درمانی» و «جلیقه زردها» هم هر یک تنها یک نامزدی دریافت کردند.

 

منبع: مهر
 
 
برچسب ها: گلدن گلوب
captcha
اخبار داغ
پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است
رئیس جمهور روسیه در نشست عمومی مجمع اقتصادی روسیه و آفریقا:جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است و این روندی برگشت‌ناپذیر است.
آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی! آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی!
بازنشستگان تامین اجتماعی از آغاز واریز معوقات اردیبهشت خبر دادند.
تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم
پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، با اشاره به نقش آیت‌الله شهید خامنه‌ای در بنیان‌گذاری مجمع کشور‌های صادرکننده گاز، تأثیر ایشان در شکل‌گیری این مجمع را قابل توجه دانست.
رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود! رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود!
رئیس سابق موساد ترور رهبر ایران را اشتباهی فاحش خواند و گفت که تل آویو در برابر ایران شکست راهبردی سنگینی خورد و این ترور هیچ دستاوردی نداشت.
همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد! همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد!
کمیته استیناف شکایت‌های پرسپولیس، مس شهربابک و سپاهان علیه یاسر آسانی را رد کرد.
استایل جنجالی یامال در توپ طلای ۲۰۲۶ سوژه رسانه‌ها شد استایل جنجالی یامال در توپ طلای ۲۰۲۶ سوژه رسانه‌ها شد
لامین یامال، ستاره جوان بارسلونا و یکی از شانس‌های اصلی کسب توپ طلای ۲۰۲۶، امشب در کنار نامزدش در این مراسم حاضر شد؛ اما این بار استایل متفاوت او بیشتر از همیشه توجه‌ها را به خود جلب کرد.
تائید مشکل نمایشگر داخلی آیفون دوئو تاشو، گوشی‌های معیوب تعویض می‌شوند تائید مشکل نمایشگر داخلی آیفون دوئو تاشو، گوشی‌های معیوب تعویض می‌شوند
اپل پس از انتشار گزارش‌هایی درباره ترک‌خوردن و خرابی نمایشگر داخلی آیفون دوئو، اعلام کرد که از وجود مشکلی در نمایشگر تعداد محدودی از این گوشی‌های تاشو اطلاع دارد و دستگاه‌های آسیب‌دیده را تعویض می‌کند.
برگزیده
عکس | گریم جدید علی نصیریان در سریال جدید کارگردان شهرزاد عکس | گریم جدید علی نصیریان در سریال جدید کارگردان شهرزاد
علی نصیریان بازیگر پیشکسوت و نامدار سینما، تئاتر و تلویزیون ایران، با حضور در سریال تاریخی «ده پهلوان» بار دیگر مقابل دوربین حسن فتحی رفت.
همایون شجریان به صحنه برگشت! همایون شجریان به صحنه برگشت!
خبر بازگشت همایون شجریان به صحنه کنسرت در فضای مجازی درحال انتشار است و بررسی‌های ما نیز نشان می‌دهد عوامل اجرایی این هنرمند درحال برنامه‌ریزی‌های اولیه برای بازگشت او به صحنه هستند.
دلایل استعفا ندا شمس از پرونده جنجالی پژمان دلایل استعفا ندا شمس از پرونده جنجالی پژمان
حاشیه‌های پرونده پژمان جمشیدی وارد فاز تازه‌ای شد؛ وکیل شاکی با واکنشی صریح، برخی اظهارنظر‌های رسانه‌ای را فاقد مبنای قانونی دانست.