کد خبر: ۶۰۴۵
تاریخ انتشار: ۰۱ تير ۱۴۰۱ - ۱۶:۵۸

داوطلبان متخلف تا ۱۰ سال از شرکت در کنکور منع می شوند

بنابر اعلام رییس سازمان سنجش آموزش کشور، اگر داوطلبی مرتکب تقلب در کنکور شود طبق قانون ممکن است تا ۱۰ سال از شرکت در این آزمون منع قطعی شود.
داوطلبان متخلف تا ۱۰ سال از شرکت در کنکور منع می شوند

به گزارش مخاطب۲۴ ـ رییس شورای حفاظت آزمون سراسری گفت: اگر داوطلبی عضو شبکه‌ها و گروه‌های متقلب شده هرچه سریعتر خارج شود، زیرا در صورت انجام تخلف برابر ماده پنج قانون رسیدگی به تخلفات آزمون سراسری مصوب سال ۱۳۸۴ با او برخورد می‌شود.

داوطلبان متخلف تا ۱۰ سال از شرکت در کنکور منع می شوند

محمد حسین حاجیلو روز سه شنبه در نشست هماهنگی نمایندگان تام‌الاختیار و مسئولان حفاظت آزمون سراسری سال ۱۴۰۱ افزود: با همکاری شرکت‌های دانش بنیان دستگاه‌هایی برای شناسایی تمامی لوازم غیرمجاز و الکترونیک مانند گوشی موبایل، هندزفری، عینک یا ساعت هوشمند و نظایر آن تهیه و نحوه استفاده از آن‌ها به تمام افراد حفاظت آموزش داده شده و با کمک این دستگاه‌ها افراد متقلب شناسایی می‌شوند.

 


وی گفت: آموزش عوامل حفاظتی و اجرایی آزمون از مدتی قبل آغاز شده و رو به پایان است و تاکنون در ۱۰ منطقه روند آموزشی انجام شده و بیش از هزار نفر عوامل حفاظتی آموزش لازم را دیدند.

به گفته حاجیلو، این هزار نفر در قالب یک تیم هماهنگ درصدد حفظ امنیت آزمون هستند.

رییس شورای حفاظت آزمون سراسری به داوطلبان کنکور اظهار داشت: به شما وعده می‌دهیم که خدمتگزارانتان و عوامل حفاظتی در درون و بیرون از حوزه آزمون محیطی آرام و امن و رقابتی سالم را تأمین می‌کنند.

حاجیلو از تمامی عوامل اجرایی وزارت ارتباطات، وزارت اطلاعات، قوه قضاییه، نهاد‌های امنیتی، سپاه، نیروی انتظامی، دانشگاه‌ها، وزارت آموزش و پرورش و وزارت بهداشت به عنوان همراهان برگزاری آزمون سراسری در کشور یاد و قدردانی کرد.

 رییس سازمان سنجش آموزش کشور روز گذشته (دوشنبه) گفت: آزمون سراسری سال جاری پس از دوسال و نیم در فضایی با محدودیت‌های کمتر کرونایی برگزار می‌شود و در تلاش هستیم این آزمون را با هماهنگی نمایندگان تام‌الاختیار و عوامل اجرایی داخلی و خارج از حوزه‌های آزمون، در سلامت و شفافیت کامل در صبح روز‌های ۸ تا ۱۱ تیرماه برگزار کنیم.

عبدالرسول پورعباس با بیان اینکه در دوره جدید مسئولیت در سازمان سنجش برای برگزاری آزمونی امن و آرام برای داوطلبان برنامه ریزی شده است اظهار داشت: در آزمون سال جاری در هر گروه آزمایشی ۲ تا چهار دفترچه سؤال و پاسخ‌نامه به داوطلبان داده می‌شود که این امر باعث آرامش بیشتر آنها، خطای دید کمتر و حفظ سلامت آزمون خواهد شد.

وی تصریح کرد: سازمان سنجش در آینده نزدیک جشنواره ملی سنجش را برگزار می‌کند و آن از بهترین حوزه آزمون و بهترین افراد در برگزاری آزمون‌های مختلفی که سازمان سنجش مجری آن‌ها است، تقدیر می‌شود. اگر داوطلبی مرتکب تقلب در کنکور شود طبق قانون ممکن است تا ۱۰ سال از شرکت در این آزمون منع قطعی شود.

امسال پنجاه و دومین کنکور است که در ایران برگزار می‌شود. ۱۱ آزمون قبل از انقلاب فرهنگی و ۴۱ آزمون بعد از انقلاب فرهنگی برگزار شده که این مسیر تجربه طولانی و قوی در کارنامه فعالیت سازمان ایجاد کرده است.

یک میلیون و ۴۸۹ هزار و ۲۲۰ داوطلب در آزمون سراسری با هم به رقابت می‌پردازند که نسبت به سال گذشته ۱۲۱ هزار و ۱۶۶ نفر معادل حدود ۱۰ درصد به شرکت‌کنندگان افزوده شده است.

منبع :‌ایرنا

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
آتش سوزی گسترده در انبار پارچه بازار مولوی آتش سوزی گسترده در انبار پارچه بازار مولوی
سخنگوی سازمان آتش نشانی شهرداری تهران از حریق گسترده در انبار پارچه بازار مولوی خبر داد.
عراقچی: حاضریم مسیر مذاکره غیرمستقیم را بیازماییم عراقچی: حاضریم مسیر مذاکره غیرمستقیم را بیازماییم
وزیر خارجه ایران با تاکید بر اینکه «مذاکره مستقیم با طرفی که مدام تهدید به توسل به زور بر خلاف منشور ملل متحد می‌کند و مواضع متناقضی توسط مقام‌های مختلف آن بیان می‌شود، بی‌معنا خواهد بود»، تصریح کرد:، اما ما همچنان به دیپلماسی پایبند بوده و حاضریم مسیر مذاکره غیرمستقیم را بیازماییم.
خواص بینظیر ادویه و چاشنی خوشمزه! خواص بینظیر ادویه و چاشنی خوشمزه!
سماق فقط یک ادویه خوش‌طعم نیست؛ این چاشنی سرشار از آنتی‌اکسیدان، ضدالتهاب و کاهنده قند و چربی خون است که می‌تواند سلامت بدن را تقویت کند.
اگر آلرژی فصلی دارید حتما مراقب این ۶ کار باشید! اگر آلرژی فصلی دارید حتما مراقب این ۶ کار باشید!
فصل بهار، زمان گرده‌افشانی انواع گیاهان است که افراد مستعد حساسیت را به‌شدت گرفتار می‌کند. اما با چند روش موثر می‌توانید از حساسیت‌های ناشی از گرده‌افشانی پیشگیری کنید.
برای تقویت تجربیات مثبت چه باید کرد؟ برای تقویت تجربیات مثبت چه باید کرد؟
مختصصان معتقدند منفی‌نگر یا مثبت‌اندیش بودن، ویژگی‌هایی ثابت و تغییرناپذیر نیستند و با ترفندی ساده می‌توان حال‌وهوای ذهنی را تغییر داد.
محرومیت مدیر تیم آلومینیوم اراک تا اطلاع ثانوی محرومیت مدیر تیم آلومینیوم اراک تا اطلاع ثانوی
کمیته انضباطی از محرومیت مدیر تیم آلومینیوم اراک و بازیکن ملوان تا اطلاع ثانوی خبر داد.
سرلشکر سلامی: برای هر جنگی آماده‌ایم سرلشکر سلامی: برای هر جنگی آماده‌ایم
فرمانده کل سپاه بیان کرد: شروع کننده جنگ نخواهیم بود، ولی برای هر جنگی آماده‌ایم؛ فرمول‌های غلبه بر این دشمن را آموخته‌ایم. یک گام مقابل دشمن عقب‌نشینی نمی‌کنیم.
برگزیده
صفحه خبر بالای تصاویر