کد خبر: ۶۰۴۰۳
تاریخ انتشار: ۲۸ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۷:۵۷

اسلامی: آژانس بی‌طرفی خود را حفظ کند

رئیس سازمان انرژی اتمی ایران گفت: انتظار همیشگی ما این است که آژانس بی‌طرفی خود را حفظ کند، گزارش‌های آن حرفه‌ای و فنی باشد و از به‌کارگیری عباراتی که می‌تواند مورد سوءاستفاده بدخواهان ایران قرار گیرد، پرهیز شود.
اسلامی: آژانس بی‌طرفی خود را حفظ کند

مخاطب۲۴- محمد اسلامی معاون رییس جمهور و رییس سازمان انرژی اتمی ایران در حاشیه بازدید «رافائل گروسی» مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی از نمایشگاه جدیدترین دستاورد‌های صنعت هسته‌ای ایران در جمع خبرنگاران ضمن ابراز خرسندی از حضور گروسی در ایران، اظهار کرد: انتظار همیشگی ما این بوده و هست که آژانس بین‌المللی انرژی اتمی بی‌طرفی خود را حفظ کند، گزارش‌های آن حرفه‌ای و فنی باشد و از به‌کارگیری عباراتی که می‌تواند مورد سوءاستفاده بدخواهان جمهوری اسلامی ایران و جریان‌های رسانه‌ای مخرب قرار گیرد، پرهیز شود. خوشبختانه در این زمینه با آقای گروسی هم‌نظر بودیم و ایشان نیز دیدگاه ما را تایید کردند.

بیشتر بخوانید

اسلامی افزود: در خصوص موضوعات پیش رو و موارد باقی‌مانده، بیانیه مشترک مارس ۲۰۲۳ را مبنا قرار داده‌ایم. با توجه به پیشرفت‌های رضایت‌بخشی که از آن تاریخ تاکنون حاصل شده، نبایستی دستاورد‌های ناشی از این بیانیه کم‌اهمیت جلوه داده شود.

رییس سازمان انرژی اتمی تصریح کرد: در این دیدار، اراده مشترکی شکل گرفت تا پیگیری موضوعات باقی‌مانده در چارچوب بیانیه انجام شود.

او ادامه داد: بر همین اساس، معاون بنده و معاون آقای گروسی به‌زودی در روز‌های آینده مجدداً در تهران دیدار خواهند کرد تا در چارچوب توافق کلی حاصل‌شده، موضوعات را پیگیری کنند و ان‌شاءالله به نتایج مشخص و موثری در مسیر حل‌وفصل موضوعات پیش رو دست یابند.

برچسب ها: محمد اسلامی
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
استعفای اوسمار؛ فعلا مخالفت حدادی استعفای اوسمار؛ فعلا مخالفت حدادی
ساعتی پس از پایان تمرین پرسپولیس که با واکنش اوسمار ویه‌را نسبت به نامه روز گذشته مدیرعامل باشگاه پرسپولیس (جریمه بازیکنان و کادرفنی و بندهای تهدیدآمیز نسبت به اعضای تیم) همراه بود، سرمربی برزیلی پرسپولیس به دیدار با پیمان حدادی رفت تا یک جلسه مهم را با او برگزار کند.
ماموریت جدید پهپاد CH5 در پایگاه عین‌الاسد ماموریت جدید پهپاد CH5 در پایگاه عین‌الاسد
ارتش عراق پهپادهای چینی CH-5 را در پایگاه هوایی عین الاسد، مکانی که قبلاً میزبان نیروهای آمریکایی بود، آزمایش کرد، پهپاد تهاجمی CH-5 یک پهپاد بزرگ با طول بال ۲۱ متر، وزن بار ۱۰۰۰ کیلوگرم، سقف پرواز ۹ کیلومتر، مداومت پروازی تا ۶۰ ساعت و برد ۱۰ هزار کیلومتر است. این پهپاد می‌تواند حداکثر ۱۶ موشک را به طور همزمان حمل کند.
حذف دهک‌بندی، معیار جدید پرداخت یارانه، سطح درآمد و دارایی خانوار حذف دهک‌بندی، معیار جدید پرداخت یارانه، سطح درآمد و دارایی خانوار
احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در جمع خبرنگاران با اشاره به اصلاح آیین‌نامه جدید یارانه‌ها گفت: بر اساس مصوبه دی‌ماه دولت، دهک‌بندی دیگر مبنای پرداخت یا حذف یارانه نیست و معیار اصلی، سطح مشخصی از درآمد یا دارایی افراد است.
جرایم بی‌سابقه بازیکنان و کادر فنی باشگاه پرسپولیس جرایم بی‌سابقه بازیکنان و کادر فنی باشگاه پرسپولیس
در واکنش به دومین شکست متوالی که شانس صدرنشینی را از تیم پرسپولیس سلب کرد، هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس با انتشار نامه هشت بندی اعلام کرد که تصمیمات جدیدی را در این خصوص اتخاذ کرده که بخش‌هایی از آن بسیار عجیب و بی‌سابقه است
رسمی+ حقوق کارکنان و بازنشستگان در سال ۱۴۰۵ اعلام شد رسمی+ حقوق کارکنان و بازنشستگان در سال ۱۴۰۵ اعلام شد
افزایش حقوق شاغلان و بازنشستگان را به صورت پلکانی معکوس و در بازه ۲۱ تا ۴۳ درصد به همراه اجرای مرحله سوم متناسب‌سازی برای بازنشستگان، تصویب کردند.
بیوگرافی و علت فوت عنایت بخشی بازیگر سینما و تلویزیون بیوگرافی و علت فوت عنایت بخشی بازیگر سینما و تلویزیون
عنایت بخشی، ‌ بازیگر قدیمی سینما، تئاتر و تلویزیون در ۸۰ سالگی از دنیا رفت. این بازیگر پیشکسوت که از حدود دو ماه قبل در بیمارستان بستری بود، در ساعات اولیه صبح امروز، یکشنبه ۲۶ بهمن‌ماه از دنیا رفته است.
بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر
هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس در بیانیه‌ای ، مدیرعامل خود را مامور بررسی علل نتایج کرده و به او اختیار هرگونه تصمیمی را داده است. البته که حدادی از چنین اختیاری برخوردار است اما اشاره به آن کمی مشکوک و سوال برانگیز است
برگزیده
دیدار عراقچی و گروسی + جزئیات دیدار عراقچی و گروسی + جزئیات
«رافائل گروسی» مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی امروز در پیامی در صفحه خود در شبکه اجتماعی ایکس از دیدار با «سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه ایران خبر داده و نوشت: «به تازگی مذاکرات فنی جامعی را با وزیر امور خارجه ایران که در تدارکات مذاکرات مهمی برای روز سه‌شنبه در ژنو است، داشتم.»
فوری ایران را ترک کنید! فوری ایران را ترک کنید!
ایالات متحده از شهروندان آمریکایی خواست که پیش از مذاکرات مهم با تهران، «همین حالا ایران را ترک کنند».
علی شمخانی دبیر شورای دفاع شد علی شمخانی دبیر شورای دفاع شد
طی حکمی از سوی دکتر مسعود پزشکیان رییس جمهور و رییس شورای دفاع، امیر دریابان علی شمخانی نماینده رهبر معظم انقلاب در شورای دفاع به عنوان دبیر این شورا منصوب شد.
صفحه خبر بالای تصاویر