کد خبر: ۵۸۱۴۰
تاریخ انتشار: ۰۴ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۱:۳۳
گروسی عضو موساد است

اطلاعاتی که فقط شریعتمداری کیهان از آن خبر دارد

حسین شریعتمداری، در یادداشتی با عنوان «آقای گروسی ثابت‌کن عضو موساد نیستی!» به اظهارات اخیر رافائل گروسی، مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، مبنی بر اینکه «ایران باید ثابت کند که به‌دنبال تولید سلاح هسته‌ای نیست»، تاخته و او را عضو سازمان موساد خوانده است!
اطلاعاتی که فقط شریعتمداری کیهان از آن خبر دارد

مخاطب۲۴-  شریعتمداری نوشت: «‌رافائل گروسی، مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی‌» در یک کنفرانس خبری در ژاپن، درباره فعالیت هسته‌ای جمهوری اسلامی ایران اظهارات مضحکی داشته است که فقط بیرون از دایره عقل و منطق قابل ارزیابی است. گروسی گفته است «ایران باید ثابت کند که به‌دنبال تولید سلاح هسته‌ای نیست‌»! اظهارات خنده‌دار گروسی با واکنش منطقی سازمان انرژی اتمی کشورمان روبه‌رو شده است که بیانیه‌ای منطقی و قابل تقدیر است. و اما، در ادامه بیانیه سازمان انرژی اتمی ایران، اشاره به چند نکته نیز ضروری به نظر می‌رسد. این نکات کمترین تردیدی باقی نمی‌گذارد که گروسی صلاحیت حضور در جایگاه کنونی را ندارد و جمهوری اسلامی ایران باید از پذیرش او به عنوان مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی خودداری کند. بخوانید!

بیشتر بخوانید

همان‌گونه که در بیانیه سازمان انرژی اتمی کشورمان آمده است، «‌اصل برائت‌» یکی از بدیهی‌ترین اصول حقوقی است. به بیان دیگر، کسی که اتهام می‌زند باید برای اثبات ادعای خود دلیل و شاهد و گواه بیاورد، «البینته علی المدعی». به عنوان مثال اگر شخصی، شخص دیگری را به دزدی متهم کند باید برای اثبات اتهام و ادعای خود دلیل و سند ارائه کند. در هیچیک از نظام‌های حقوقی دنیا، از شخصی که مورد اتهام قرار گرفته نمی‌خواهند که برای تبرئه خود از این اتهام دلیل و بینه بیاورد چرا که اصل بر برائت است و نمی‌توان بدون ارائه هیچ دلیل و سندی، دیگران را به ارتکاب جرم متهم کرد. از این روی و براساس یک اصل بدیهی در تمامی نظام‌های حقوقی جهان، آقای گروسی باید برای اثبات این ادعا که ایران در پی تولید سلاح هسته‌ای است دلیل و سند ارائه کند.

نگاهی به تاریخچه تشکیل سازمان بین‌المللی انرژی اتمی، از آغاز تاکنون به وضوح نشان می‌دهد که بیشترین و دقیق‌ترین و گسترده‌ترین بازرسی‌های آژانس از تاسیسات هسته‌ای جمهوری اسلامی ایران صورت گرفته است. تا آنجا که یک چهارم کل بازرسی‌های آژانس را به خود اختصاص داده است و تاکنون، آژانس بارها بر صلح‌آمیز بودن برنامه هسته‌ای کشورمان تاکید کرده است.

ادعای اخیر گروسی، ضمن آن که مضحک و بیرون از دایره عقل و منطق است، از این واقعیت غیر ‌قابل ‌انکار نیز حکایت می‌کند که آژانس هیچ سند و حتی هیچ شاهد و قرینه‌ای از غیر صلح‌آمیز بودن برنامه هسته‌ای جمهوری اسلامی در دست ندارد و با کمال حماقت از ایران می‌خواهد که غیر صلح‌آمیز بودن برنامه هسته‌ای خود را اثبات کند!

اکنون جای آن است که از آقای رافائل گروسی بخواهیم تا اثبات کند که «‌جاسوس موساد» نیست. شاید تعجب کنید و زبان به ملامت بگشائید که چرا از همان فرمولی استفاده می‌کنیم که گروسی استفاده کرده و آن را مضحک و بیرون از همه قواعد عقلی و منطقی دانسته‌ایم؟! اما، ادعای ما برخلاف ادعای مضحک گروسی، بدون شاهد و قرینه نیست. ما شواهدی در دست داریم که از وابستگی آقای رافائل گروسی، مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به موساد حکایت می‌کند. مروری بر این شواهد و قرائن تردیدی باقی نمی‌گذارد که ایشان صلاحیت حضور در جایگاه کنونی را ندارد و این حق مسلم و قانونی جمهوری اسلامی ایران است که به او اجازه ورود به ایران و اظهار نظر درباره برنامه هسته‌ای کشورمان را ندهد. بخوانید!

 آمریکا و برخی از کشورهای اروپایی در طول مذاکرات هسته‌ای موضوعی را با عنوان ابعاد احتمالی نظامی«possible military dimensions - PMD»پیش کشیدند، با این مضمون که ایران در گذشته برخی از فعالیت‌های غیرصلح‌آمیز هسته‌ای داشته است! آمریکا مدعی بود که این اطلاعات را از کامپیوتر شخصی یکی از کارکنان سابق هسته‌ای ایران که فراری شده است به دست آورده! و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی نیز در نوامبر ۲۰۱۱ طی گزارشی به جمهوری اسلامی ایران منتقل کرده و خواستار توضیح درباره آن شده بود . جمهوری اسلامی ایران از این گزارش با عنوان «مطالعات ادعایی» یاد کرده و ضمن ارائه توضیحات مستند، غیرواقعی بودن آن را نشان داده بود. و آژانس نهایتاً در سال ۱۳۹۴ ماجرا را تمام شده اعلام کرد و «یوکیا آمانو»، مدیرکل وقت آژانس در گزارش خود به شورای حکام تاکید کرد که «نشانه‌هایی از فعالیت‌های مشکوک هسته‌ای ایران بعد از سال ۲۰۰۹ وجود ندارد».

بعد از گزارش یوکیا آمانو، آمریکا و رژیم صهیونیستی که به شدت از این گزارش عصبانی شده بودند، آمانو را تحت فشار قرار داده و از وی خواستند که گزارش خود را پس بگیرد! ولی آمانو، درخواست آنها را خلاف قوانین جاری آژانس دانسته و اعلام کرد که گزارش آژانس با تحقیقاتی که انجام گرفته و مستنداتی که ایران ارائه کرده است همخوانی کامل دارد و حاضر به پس گرفتن گزارش خود نشد.

در آن هنگام رافائل گروسی، معاون یوکیا آمانو، مدیرکل وقت آژانس بود و به دشمنی با ایران و همسویی با اسرائیل شهرت داشت. گروسی اصرار فراوانی داشت که آمانو گزارش مربوط به تبرئه ایران از اتهام PMD را پس بگیرد. آمانو، اما به این درخواست غیرقانونی آمریکا و اسرائیل پاسخ منفی داد و... مدتی بعد از دنیا رفت! و رافائل گروسی جایگزین او شد! آمریکا و رژیم صهیونیستی برای انتخاب وی به مدیرکلی آژانس دست به لابی گسترده‌ای با کشورهای عضو آژانس زده بودند که بعضاً با تهدید آنها نیز همراه بوده است.

برخی از رسانه‌ها و محافل غرب ضمن اشاره به این که گروسی به همسویی افراط‌گونه با آمریکا و رژیم صهیونیستی و دشمنی با جمهوری اسلامی ایران شهرت دارد، مرگ آمانو را مشکوک دانسته و از آن با عنوان توطئه جنایت‌آمیزی برای جایگزینی گروسی به مدیرکلی آژانس یاد کرده‌اند.

درباره کینه‌توزی گروسی نسبت به جمهوری اسلامی ایران، این نکته نیز گفتنی است که او هنگامی که همراه تیم بازرسان آژانس و به عنوان دستیار ویژه آمانو به ایران آمده بود، در برخوردی گستاخانه به آقای دکترعلی‌اصغر سلطانیه «نماینده وقت ایران در آژانس بین‌المللی انرژی اتمی»گفته بود:‌ «ما دادستان هستیم و شما در جایگاه متهم قرار دارید»! که این جسارت وی با پرخاش غیرتمندانه دکتر سلطانیه روبه‌رو شده بود.

شواهدی که به برخی از آنها اشاره شد، این احتمال بسیار قوی را پیش می‌کشد که آقای رافائل گروسی، عضو سازمان جاسوسی جنایتکار رژیم صهیونیستی «موساد» باشد.

این احتمال قوی به‌اضافه برخوردهای خصمانه گروسی و مخصوصاً ادعای احمقانه اخیر او، به وضوح نشان می‌دهد که گروسی صلاحیت حضور در جایگاه مدیریت کل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی را ندارد و مسئولان محترم نباید حضور او در این جایگاه را بپذیرند.

برچسب ها: گروسی
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
سردار آزمون پایتخت ۷ رو دیده؟ سردار آزمون پایتخت ۷ رو دیده؟
سردار آزمون با انتشار تصویری در صفحه خود در فضای مجازی برای پایتخت۷ نوشت:
کارتال: برای بردن سپاهان به زمین می‌رویم کارتال: برای بردن سپاهان به زمین می‌رویم
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس به هواداران وعده داد که تیم سپاهان را از جایگاه دوم جدول رده‌بندی پایین خواهد کشید!
۹۸ درصد قتل‌های سال ۱۴۰۳ کشف شده است ۹۸ درصد قتل‌های سال ۱۴۰۳ کشف شده است
رئیس پلیس آگاهی فراجا گفت: از این پس صدور گواهی استاندارد ایمنی خودرو منوط به تأیید پلیس آگاهی است تا با مداخلات تخصصی، از تولید خودرو‌هایی که به راحتی سرقت می‌شود، جلوگیری و روند سرقت خودرو به شکل مؤثر کنترل شود.
اطلاعات محرمانه از موشک‌های کروز اطلاعات محرمانه از موشک‌های کروز
بیش از یک نوع موشک کروز توسط ارتش‌های جهان مورد استفاده قرار می‌گیرد و معمولاً بر اساس سرعت از هم متمایز می‌شوند. بسته به سیستم‌های پرتاب و اهداف ترجیحی نسخه‌های متفاوتی وجود دارد، به همین دلیل است که سیستم‌های پرتاب هوایی، دریایی و زمینی برای موشک‌های کروز طراحی شده است.
درمان روماتسیم با مصرف این میوه درمان روماتسیم با مصرف این میوه
انگور دارای کلسیم، آهن، فسفر، سیلسیم و املاح معدنی است و منگنز و ید را نیز دارد.
عراقچی با پوتین دیدار کرد عراقچی با پوتین دیدار کرد
وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در دیدار با رئیس‌جمهور روسیه، پیام مقام معظم رهبری را به وی تسلیم کرد.
پزشکیان: ایران و عربستان می‌توانند الگویی برای همکاری‌های منطقه‌ای باشند پزشکیان: ایران و عربستان می‌توانند الگویی برای همکاری‌های منطقه‌ای باشند
رئیس‌جمهور با تأکید بر ضرورت تحکیم وحدت و انسجام در جهان اسلام، خواستار توسعه همکاری‌های دوجانبه میان ایران و عربستان در همه حوزه‌ها و بهره‌گیری از ظرفیت‌های مشترک برای حل‌وفصل مسائل منطقه‌ای شد.
برگزیده
عراقچی با پوتین دیدار کرد عراقچی با پوتین دیدار کرد
وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در دیدار با رئیس‌جمهور روسیه، پیام مقام معظم رهبری را به وی تسلیم کرد.
پزشکیان: ایران و عربستان می‌توانند الگویی برای همکاری‌های منطقه‌ای باشند پزشکیان: ایران و عربستان می‌توانند الگویی برای همکاری‌های منطقه‌ای باشند
رئیس‌جمهور با تأکید بر ضرورت تحکیم وحدت و انسجام در جهان اسلام، خواستار توسعه همکاری‌های دوجانبه میان ایران و عربستان در همه حوزه‌ها و بهره‌گیری از ظرفیت‌های مشترک برای حل‌وفصل مسائل منطقه‌ای شد.
سفیر روسیه: اگر به ایران حمله شود، برایش دعا می‌کنیم سفیر روسیه: اگر به ایران حمله شود، برایش دعا می‌کنیم
البروس کوتراشف، سفیر روسیه در عراق در مصاحبه‌ای با الشرقیه عراق گفت در صورتی که به ایران حمله شود، در کنار ایران می‌ایستد.
صفحه خبر بالای تصاویر