کد خبر: ۶۰۱۲۱
تاریخ انتشار: ۲۳ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۵:۳۴

بقائی: مذاکرات هیات‌های ایرانی و آمریکایی در سالن‌های مجزا آغاز شد

سخنگوی وزارت خارجه کشورمان طی پیامی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم «سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه و «استیو ویتکاف» نماینده ویژه رئیس‌جمهور آمریکا در امور خاورمیانه با وساطت «سید بدر البوسعیدی» وزیر امور خارجه عمان آغاز شد.
بقائی: مذاکرات هیات‌های ایرانی و آمریکایی در سالن‌های مجزا آغاز شد

مخاطب ۲۴- «اسماعیل بقائی» در ادامه نوشت: این گفت‌و‌گو‌ها در محل پیش‌بینی‌شده توسط میزبان عمانی، با استقرار نمایندگان جمهوری اسلامی ایران و آمریکا در سالن‌های مجزا انجام می‌شود و طرفین نقطه‌نظرات و مواضع خود را از طریق وزیر امور خارجه عمان به یکدیگر منتقل می‌کنند.

وزیر امور خارجه امروز ۲۳ فروردین ماه ۱۴۰۴ به منظور گفت‌و‌گو غیرمستقیم با فرستاده ویژه آمریکا در امور خاورمیانه در موضوع هسته‌ای و رفع تحریم‌های ظالمانه و غیرقانونی به همراه اسماعیل بقائی سخنگوی وزارت امور خارجه، «مجید تخت روانچی» معاون سیاسی، «کاظم غریب‌آبادی» معاون بین‌الملل و حقوقی و مذاکره کنندگان ارشد حوزه رفع تحریم‌ها، هسته‌ای و کارشناسان ذیربط وارد مسقط پایتخت عمان شد.

بیشتر بخوانید

عراقچی طبق روال مرسوم در دیدار با «سید بدر البوسعیدی» وزیر امور خارجه عمان درباره ترتیبات اجرای گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم مشورت و تبادل نظر کرد. وزیر خارجه عمان دیدار مشابهی نیز با همین دستور کار با «استیو ویتکاف» فرستاده ویژه آمریکا در امور خاورمیانه داشت.

وزیر امور خارجه در گفت‌وگویی پس از دیدار با «سیدبدر البوسعیدی» وزیر امور خارجه عمان و رایزنی درباره ترتیبات «اجرای گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم با آمریکا» گفت: تیمی که بنده را در این سفر همراه می‌کنند از دوستان کاملا متخصص و مطلع در این حوزه خاص هستند که سابقه مذاکراتی هم در رابطه با همین بحث دارند و ما با جدیت لازم شرکت کردیم.

وی با تاکید بر اینکه نیت ما رسیدن به یک توافق منصفانه و شرافتمندانه از موضع برابر است، گفت: اگر طرف مقابل هم از همین موضوع وارد شده باشد، شانسی برای یک تفاهم اولیه که منجر به یک مسیر مذاکراتی شود، وجود خواهد داشت. وزیر امور خارجه با اشاره به اینکه در این دیدار خیلی از مسائل اولیه و اصولی روشن خواهد شد، توضیح داد: از جمله اگر اراده کافی در طرفین وجود داشته باشد ما در مورد جدول زمانی هم تصمیم می‌گیریم ولی هنوز برای صحبت کردن در این‌باره زود است. آنچه که تا الان روشن است این است که مذاکرات غیر مستقیم خواهد بود و از نظر ما فقط در موضوع هسته‌ای و با اراده لازم برای حصول به یک توافق از موضع برابر که منجر به تامین منافع ملی مردم ایران باشد، صورت خواهدگرفت.

برچسب ها: اسماعیل بقائی
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
چه چیزی باعث خشکی مو می‌شود؟ چه چیزی باعث خشکی مو می‌شود؟
دلایل مختلفی برای خشکی مو وجود دارد. اگر پوست سرتان چربی (سبوم) کافی تولید نکند، ممکن است موهایتان خشک شود.
یک بانوی ایرانی به مریخ می‌رود! یک بانوی ایرانی به مریخ می‌رود!
یاسمن مقبلی، فضانورد ایرانی‌تبار از سال ۲۰۱۷ برای انجام ماموریت آرتمیس (سفر به ماه) تحت آموزش قرار گرفته بود در سال ۱۳۹۸ در جمع ۱۳ فضانورد نامزد معرفی شده از سوی ناسا برای قرار گرفتن در نوبت سفر به‌ماه و مریخ است.
از تفاوت عطر‌های ارزان و گران‌قیمت چه می‌دانید؟ از تفاوت عطر‌های ارزان و گران‌قیمت چه می‌دانید؟
انتخاب یک عطر مناسب می‌تواند تأثیر زیادی بر استایل و اعتمادبه‌نفس شما داشته باشد، اما آیا تفاوت میان عطر‌های ارزان و گران را می‌دانید؟ ماندگاری، پیچیدگی رایحه، کیفیت بطری و حتی برندینگ از جمله عواملی هستند که باعث تفاوت قیمت می‌شوند.
بیانیه کاخ سفید درخصوص مذاکرات امروز با ایران بیانیه کاخ سفید درخصوص مذاکرات امروز با ایران
کاخ سفید در بیانیه‌ای درباره گفت‌و‌گو‌های تهران - واشنگتن به ریاست سید عباس عراقچی وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران و استیو ویتکاف نماینده ویژه ترامپ در امور خاورمیانه در مسقط با قدردانی از کشور عمان اعلام کرد: گفت‌و‌گو‌ها با ایران بسیار مثبت و سازنده بود.
واکنش نماینده روسیه به مذاکره ایران و آمریکا واکنش نماینده روسیه به مذاکره ایران و آمریکا
سفیر و نماینده دائم روسیه نزد سازمان‌های بین‌المللی در وین در واکنش به مذاکرات غیر مستقیم ایران و آمریکا در عمان، ابراز امیدواری کرد که این گفت‌و‌گو‌ها با موفقیت همراه شود.
خواص بینظیر ادویه و چاشنی خوشمزه! خواص بینظیر ادویه و چاشنی خوشمزه!
سماق فقط یک ادویه خوش‌طعم نیست؛ این چاشنی سرشار از آنتی‌اکسیدان، ضدالتهاب و کاهنده قند و چربی خون است که می‌تواند سلامت بدن را تقویت کند.
اولین توئیت عراقچی بعد از مذاکرات امروز اولین توئیت عراقچی بعد از مذاکرات امروز
عراقچی نوشت: دور اول مذاکرات غیرمستقیم با فرستاده ویژه ایالات متحده آقای ویتکاف، با میزبانی و میانجیگری برادرم جناب بدر البوسعیدی از سلطنت عمان سازنده و امیدوارکننده بود.
برگزیده
بیانیه کاخ سفید درخصوص مذاکرات امروز با ایران بیانیه کاخ سفید درخصوص مذاکرات امروز با ایران
کاخ سفید در بیانیه‌ای درباره گفت‌و‌گو‌های تهران - واشنگتن به ریاست سید عباس عراقچی وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران و استیو ویتکاف نماینده ویژه ترامپ در امور خاورمیانه در مسقط با قدردانی از کشور عمان اعلام کرد: گفت‌و‌گو‌ها با ایران بسیار مثبت و سازنده بود.
نیویورک‌تایمز: آمریکا خواستار برچیده‌شدن کامل برنامه هسته‌ای ایران نشده نیویورک‌تایمز: آمریکا خواستار برچیده‌شدن کامل برنامه هسته‌ای ایران نشده
خبرنگار نشریه آمریکایی نوشت: «گفت‌و‌گو بین ایران و آمریکا مثبت بود. آنها درباره چارچوب و جدول زمانی مذاکرات به توافق رسیدند و هفته آینده گفت‌و‌گو‌ها را ادامه خواهند داد.»
بقائی: عمان همچنان نقش مهم میانجی را بر عهده خواهد داشت بقائی: عمان همچنان نقش مهم میانجی را بر عهده خواهد داشت
اسماعیل بقائی سخنگوی وزارت امور خارجه در اظهاراتی برای قدردانی از نقش مسقط در مذاکرات بین ایران و آمریکا، اعلام کرد که عمان همچنان نقش میانجی در گفت‌و‌گو‌ها را بر عهده خواهد داشت.
صفحه خبر بالای تصاویر