کد خبر: ۶۰۰۸۸
تاریخ انتشار: ۲۳ فروردين ۱۴۰۴ - ۰۹:۴۶

بلاتکلیفی دانش‌آموزان پایه یازدهم برای امتحانات نهایی

مصوبه کاهش دروس امتحان نهایی در پایه یازدهم با امضای رئیس‌جمهور ابلاغ شد، اما کمتر از یک ماه شورای عالی انقلاب فرهنگی این مصوبه را ملغی کرد.
بلاتکلیفی دانش‌آموزان پایه یازدهم برای امتحانات نهایی

مخاطب۲۴- شورای‌عالی آموزش‌وپرورش ۱.۵ ماه پیش دروس امتحان نهایی پایه یازدهم را به ۶ درس کاهش داد و اسامی درس‌ها را نیز اعلام کرد که اواخر اسفند به امضای رئیس‌جمهور رسید، اما شورای‌عالی انقلاب‌فرهنگی سه روز پیش اعلام کرد که از سال آینده همه دروس پایه یازدهم نهایی است.
۴۰ روز مانده به شروع امتحانات نهایی خانواده‌ها می‌گویند که فرزندانشان با استرس و سردرگمی ناشی از تصمیمات متناقض دست‌وپنجه نرم می‌کنند و تمام برنامه‌ریزی‌هایشان به‌هم‌خورده است.

بیشتر بخوانید

برچسب ها: آموزش‌وپرورش
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
ظاهر متفاوت جمشید هاشم‌پور ظاهر متفاوت جمشید هاشم‌پور
عکسی ترمیم‌شده از جمشید هاشم‌پور در دوران جوانی و پیش از انقلاب، چهره متفاوت این بازیگر شناخته‌شده سینمای ایران را در دهه ۴۰ هجری شمسی نشان می‌دهد.
لذت حذف لقب «نورکوزن»؛ لورکوزنِ هیولمند می‌تازد لذت حذف لقب «نورکوزن»؛ لورکوزنِ هیولمند می‌تازد
لورکوزن با برد پرگل ۶ بر صفر مقابل هایدنهایم، از لغزش رقبا نهایت استفاده را برد و دوباره یاد و خاطره‌ی سال‌های طلایی خود در بوندس‌لیگا را زنده کرد.
ونزوئلا و منطق کنترل ژئوپلتیکی ایالات متحده آمریکا ونزوئلا و منطق کنترل ژئوپلتیکی ایالات متحده آمریکا
سیاست آمریکا در قبال ونزوئلا ادامه منطق اعلامیه مونروئه است؛ جایی که واشنگتن با تحریم، فشار سیاسی و مهار نفوذ چین و روسیه می‌کوشد کنترل ژئوپلیتیکی خود در آمریکای لاتین را حفظ کند.
درخشش بیفوما در اولین بازی؛ امید تازه برای پرسپولیس درخشش بیفوما در اولین بازی؛ امید تازه برای پرسپولیس
تیوی بیفوما در نخستین حضور ثابت زیر نظر اوسمار ویرا با ارائه نمایشی موثر، پاس‌گل زیبا و مشارکت فعال در خلق موقعیت‌ها امید تازه‌ای برای پرسپولیس ایجاد کرد.
غضنفری، نماینده تهران: مقصر خشکسالی و فحشا شخص رئیس جمهور است! غضنفری، نماینده تهران: مقصر خشکسالی و فحشا شخص رئیس جمهور است!
کامران غضنفری، نماینده تهران، با انتقاد تند از سخنان اخیر رئیس‌جمهور درباره احتمال جیره‌بندی آب و تخلیه تهران، عملکرد دولت را عامل اصلی مشکلات کشور و کاهش بارش‌ها دانست.
انتخابات عراق ۲۰۲۵؛ کرکوک به میدان رقابت شدید انتخاباتی تبدیل شد انتخابات عراق ۲۰۲۵؛ کرکوک به میدان رقابت شدید انتخاباتی تبدیل شد
سه روز تا برگزاری انتخابات پارلمانی عراق باقی است و کرکوک با حضور هزاران نامزد و فعالیت تبلیغاتی پررنگ، به صحنه رقابت شدید تبدیل شده است.
مقصر مصدومیت اوریه و مونیر کیست؟ مقصر مصدومیت اوریه و مونیر کیست؟
با اعلام خبر مصدومیت سرژ اوریه و مونیر الحدادی، حواشی مربوط به علت مصدومیت این دو ستاره پر رنگ شد.
برگزیده
مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان
در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، نیاز به اتصال پرسرعت و پایدار به اینترنت بیش از پیش احساس می‌شود. پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری (سوآپ)، پاسخ به این نیازهاست و با اجرای آن، زیرساخت‌های ارتباطی کشور به‌طور اساسی به‌روز خواهد شد
کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده
مدیرکل درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به کاهش منابع تأمین مواد اولیه دارو‌های مخدر، از جمله دارو‌های مورد استفاده در درمان سرطان، درد‌های مزمن و اعتیاد، اعلام کرد که شرکت‌های دارویی با مشکلات جدی مواجه شده‌اند
یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد
با انتخاب شیرین احمدنیا برای نخستین بار یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد. با برگزاری مجمع عمومی و انتخابات دوره دوازدهم انجمن جامعه‌شناسی ایران، اعضای جدید هیأت مدیره و بازرسان این انجمن انتخاب شدند. همچنین در نخستین جلسه رسمی هیأت مدیره، شیرین احمدنیا به عنوان رئیس انجمن انتخاب شد.
صفحه خبر بالای تصاویر