کد خبر: ۴۹۵۴۳
تاریخ انتشار: ۱۸ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۶:۴۷

میانگین نمرات دانش‌آموزان در امتحانات نهایی به ۱۰.۹۸ رسیده است

معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش گفت: ۲۰ درصد رتبه‌های برتر در کنکور سراسری حاصل عملکرد دانش آموزان در مدارس عادی و نمونه دولتی است.
میانگین نمرات دانش‌آموزان در امتحانات نهایی به ۱۰.۹۸ رسیده است

مخاطب ۲۴- محمدمهدی کاظمی؛ معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش در نشست خبری با اشاره به تحصیل ۴۰ رتبه اول کنکور در مدارس مختلف گفت: ۴۰ رتبه تک رقمی در آزمون سراسری وجود دارد و تعداد کمی از دانش آموزان را شامل می‌شود.۲ درصد دانش آموزان به عنوان استعداد‌های برتر شناسایی شده‌اند که در مدارس استعداد‌های درخشان تحصیل می‌کنند که این افراد در کنکور شرکت کردند و انتخاب شده‌اند.

وی با بیان اینکه نتایج کنکور نباید بسیار متفاوت‌تر این باشد، اظهار داشت: ۲۰ درصد رتبه‌های برتر در کنکور سراسری حاصل عملکرد دانش آموزان در مدارس عادی و نمونه دولتی است.

معاون وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه از توسعه کیفی آموزش و پرورش غفلت کرده ایم و به توسعه کمی توجه شده است، اظهار داشت: اگرچه میانگین نمرات عملکرد دانش آموزان در امتحان نهایی بررسی می‌شود، اما نمره سالانه و عملکرد دانش آموزان در یادگیری به طور مستمر متفاوت است.

کاظمی گفت: نمره سالانه دانش آموزان با نمره امتحانات نهایی حداقل ۲ نمره رشد دارد که البته باید برنامه ریزی و تلاش برای بهبود نمرات صورت گیرد.

وی با اشاره به تنوع مدارس گفت: براساس شورای عالی ما ۲ نوع مدرسه دولتی و غیر دولتی داریم که مدارس دولتی هم انواع دارد بنابراین باید کاهش تنوع مدارس را داشته باشیم البته در توسعه سعی کردیم این امر را متوقف کنیم که حتی برخی از مدارس متنوع را کاهش دادیم تا کیفیت مدارس دولتی عادی افزایش یابد و آیین‌نامه‌ای در شورای عالی آموزش و پرورش تصویب شد تا به ارتقای مدرسه عادی دولتی کمک کند.

کاظمی اظهار کرد: یکی از برنامه‌های ما توانمندسازی معلمان امسال ماست، بخشنامه به استان‌ها ابلاغ و اجرایی سازی این دوره‌ها از قم آغاز شده است. این برنامه‌ها با اولویت دروسی که در امتحانات نهایی عملکرد پایین‌تری را داشته اند، انجام می‌شود.

همچنین محسن زارعی؛ رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزش و پرورش با اشاره به نتایج آماری به دست آمده از برگزاری آزمون‌های نهایی گفت: میانگین معدل نتایج در پایه‌های دهم تجربی ۱۲.۶۴، یازدهم تجربی ۱۱.۵۲ و دوازدهم تجربی ۱۲ شده است. در رشته ریاضی میانگین معدل دانش آموزان پایه دهم ۱۲.۶۹، پایه یازدهم ۱۱.۲۶ و پایه دوازدهم ۱۱.۸۲ است؛ در رشته علوم انسانی پایه دهم میانگین نمرات ۹.۴۴، پایه یازدهم ۹.۰۷ و پایه دوازدهم ۹.۱۳ ثبت شده است.

وی با اشاره به اینکه بر این اساس مجموع نمرات پایه دهم در سه رشته نظری ۱۱.۵۹، پایه یازدهم ۱۰.۶۲ و پایه دوازدهم ۱۰.۹۸ است، گفت: عملکرد پایه دهم بهتر از سایر پایه‌ها است در حالی که منتقدان می‌گفتند با تسری آزمون‌ها به پایه‌های پایین کار برای دانش‌آموزان دشوارتر شده است، افزود: وضعیت نمرات نشان داد عملکرد پایه دهمی‌ها نسبت به سایر پایه‌ها بهتر بود.

معاون وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه عملکرد دانش‌آموزان نسبت به سال گذشته بهتر بود، یادآور شد: در رشته علوم تجربی میانگین نمرات از ۱۱.۲۳ به ۱۲ رسید. در رشته علوم ریاضی میانگین نمرات از ۱۰.۷۹ به ۱۱.۸۲ و در رشته انسانی از ۸.۷۵ به ۹.۱۳ رسید و در مجموع نمرات دانش‌آموزان از ۱۰.۲۶ به ۱۰.۹۸ رسیده است.

وی ادامه داد: در مجموع در رشته انسانی ۰.۳۸، تجربی ۰.۷۷ و ریاضی ۱.۰۳ افزایش میانگین نمرات را نسبت به سال گذشته داشتیم و در مجموع سه رشته نیم نمره نمرات افزایش داشت.

زارعی خاطرنشان کرد: عملکرد دانش‌آموزان دختر بهتر از پسران است، در رشته ریاضی میانگین نمرات دختران ۱۲.۹۷ و پسران ۱۱.۲۴، در رشته تجربی دختران ۱۲.۴۴ و پسران ۱۱.۲۷ و در رشته انسانی، دختران ۱۰.۱۷ و پسران ۷.۷۳ است.

برچسب ها: آموزش و پرورش
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی
شهرام لاسمی،قلقلی معروف، در برنامه رک با مجید واشقانی، از زندگی تلخ خود در فقر صحبت کرد.
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
برگزیده
طارمی در آستانه پیوستن به NFC طارمی در آستانه پیوستن به NFC
در حالی که رسانه‌های ایتالیایی توجه ویژه‌ای به مهدی طارمی دارند، گزارش‌ها حاکی از آن است که اون تصمیم خود را برای فصل آینده اش گرفته است.
نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه
تحقیقات قضایی در ترکیه پرده از نفوذ گسترده سایبری به اطلاعات شخصی و طبقه‌بندی‌شده ۱۷ نهاد دولتی از جمله سازمان اطلاعات و امنیت این کشور برداشت. تنها این سازمان، شاکی رسمی پرونده معرفی شده است.
ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد
با اینکه خودروسازان به‌تازگی موفق شدند مجوز افزایش قیمت محصولاتشان را بگیرند، اما به نظر می‌رسد این افزایش نه‌تنها رضایت آنها را جلب نکرده، بلکه حالا یکی از بزرگ‌ترین خودروسازان کشور پای شکایت به میان آورده است.
صفحه خبر بالای تصاویر