کد خبر: ۶۰۰۵۰
تاریخ انتشار: ۲۲ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۵:۵۵

پیش‌فروش بلیت اتوبوس‌های ویژه اربعین یک ماه قبل از شروع مراسم

معاون حمل و نقل سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای گفت: یکی از اقدامات موثر در مدیریت سفرها، پیش‌فروش بلیت‌های رفت و بازگشت زائران از مرز‌های زمینی با کشور عراق است که در نظر است از یک ماه قبل از مراسم، پیش فروش بلیت‌ها فعال شود و زائران با برنامه سفر کنند.
پیش‌فروش بلیت اتوبوس‌های ویژه اربعین یک ماه قبل از شروع مراسم

مخاطب ۲۴- مهدی خضری در پنجاهمین نشست کمیته راهبری حمل و نقل جاده‌ای در بخش مسافر، اظهار کرد: با توجه به هم زمانی ایام اربعین حسینی در سال جاری با اوج روز‌های گرم تابستان و همچنین پیک سفر‌های تابستانی در کشور، اجرای طرح جابه‌جایی زائران اربعین حسینی دشواری‌هایی دارد که از هم اکنون با برنامه ریزی مناسب و منظم، تلاش می‌شود خدمات رسانی خوبی به زائران ارایه شود.

وی افزود: یکی از اقدامات موثر در مدیریت سفرها، پیش‌فروش بلیت‌های رفت و بازگشت زائران از مرز‌های زمینی با کشور عراق است که در نظر است از یک ماه قبل از مراسم، پیش فروش بلیت‌ها فعال شود و زائران با برنامه سفر کنند.

بیشتر بخوانید

خضری عملیاتی شدن سامانه‌های پایش هوشمند تردد ناوگان را یکی دیگر از برنامه‌های اولویت دار سال جاری اعلام کرد و افزود: اطلاعات این سامانه‌ها موجب اطلاع آنلاین و لحظه‌ای تردد ناوگان از مرز‌ها می‌شود و کمک قابل توجهی در برنامه ریزی و اعزام ناوگان مورد نیاز در جابه جایی زائران به شمار می‌رود.

معاون حمل و نقل این سازمان خاطرنشان کرد: افزایش ظرفیت سالن‌های مسافری در پایانه‌های مرزی از دیگر اقدامات سازمان درسال جاری با هدف ایجاد شرایط مطلوب‌تر برای توقف و تردد زائران است.

بر اساس این گزارش، در این نشست روسای انجمن‌های صنفی حمل و نقل مسافربری کشور با بیان مسائل و مشکلات، خواستار رسیدگی به مشکلات رانندگان و تامین لوازم و تجهیزات مورد نیاز ناوگان عمومی شدند.

گفتنی است جمعی از مدیران ستادی و معاونین دفاتر ستادی با حضور در این نشست، گزارشی از برنامه‌های در دست اقدام در سال جاری را بیان کردند.

برچسب ها: اربعین حسینی
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
دستور ترامپ برای بررسی مجدد گرین‌کارت مهاجران ایرانی دستور ترامپ برای بررسی مجدد گرین‌کارت مهاجران ایرانی
رئیس‌جمهور ایالات متحده آمریکا دستور بررسی مجدد مجوز اقامت دائم شهروندان چندین کشور از جمله ایران را صادر کرده است.
کوسه خاکستری بیدار شد؛ رونمایی آلمان از مخوف‌ترین پهپاد زیردریایی جهان کوسه خاکستری بیدار شد؛ رونمایی آلمان از مخوف‌ترین پهپاد زیردریایی جهان
آلمان به‌تازگی از زیردریایی گری شارک (Greyshark)، نسل جدید پهپادهای زیرآبی خود رونمایی کرده است. این سیستم‌های خودکار، نظارت بر زیرساخت‌های دریایی را بدون دخالت انسان متحول خواهند کرد.
قیمت خودروهای سایپا امروز جمعه ۷ آذر ۱۴۰۴ + جدول قیمت خودروهای سایپا امروز جمعه ۷ آذر ۱۴۰۴ + جدول
قیمت متوسط بازار آزاد و قیمت نمایندگی خودروهای سایپا امروز جمعه ۷ آذر ۱۴۰۴ را در جدول زیر مشاهده نمایید. این قیمت‌ها به تومان بوده و روزانه به‌روزرسانی می‌شود.
گل مهدی طارمی به رئال مادرید + فیلم گل مهدی طارمی به رئال مادرید + فیلم
گل دوم المپیاکوس به رئال مادرید توسط مهدی طارمی در دقیقه ۵۱ زده شد
مانور خارق‌العاده J10 در نمایشگاه دبی ۲۰۲۵ مانور خارق‌العاده J10 در نمایشگاه دبی ۲۰۲۵
ویدیویی از مانور جنگنده j۱۰ چینی که در نمایشگاه هوایی دبی ۲۰۲۵ همه را متحیر کرد
بیفوما، در آب نمک دربی بیفوما، در آب نمک دربی
به احتمال فراوان وینگر کنگویی بازی با شمس آذر را از دست داده و استراحت خواهد کرد.
مهمان ویژه جشنواره جهانی فیلم فجر مهمان ویژه جشنواره جهانی فیلم فجر
آلفرد یعقوب‌زاده عکاس برجسته و مطرح در عرصه بین‌الملل، مهمان ویژه چهل‌وسومین جشنواره جهانی فیلم فجر است.
برگزیده
هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد! هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد!
با چند توییت، یک برنامه مورد توجه جوانان تعطیل شد؛ این اتفاقی است که برای رویداد «هفته دیزاین تهران» در دانشکده هنر‌های زیبای دانشگاه تهران رخ داد.
مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان
در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، نیاز به اتصال پرسرعت و پایدار به اینترنت بیش از پیش احساس می‌شود. پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری (سوآپ)، پاسخ به این نیازهاست و با اجرای آن، زیرساخت‌های ارتباطی کشور به‌طور اساسی به‌روز خواهد شد
کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده
مدیرکل درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به کاهش منابع تأمین مواد اولیه دارو‌های مخدر، از جمله دارو‌های مورد استفاده در درمان سرطان، درد‌های مزمن و اعتیاد، اعلام کرد که شرکت‌های دارویی با مشکلات جدی مواجه شده‌اند
صفحه خبر بالای تصاویر