کد خبر: ۴۸۸۸۳
تاریخ انتشار: ۰۵ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۲:۵۳

چند زائر از ایران به زیارت اربعین رفتند؟

ستاد اربعین اعلام کرد تا دیشب تعداد زائرین عازم شده به کشور عراق ۳.۶۲۲.۲۵۴ نفر است و برابر گزارشات واصله تا امروز تعداد فوت شدگان ۵۹ نفر می‌باشد که نسبت به سال گذشته با کاهش ۵۰ درصدی همراه بوده است.
چند زائر از ایران به زیارت اربعین رفتند؟

مخاطب۲۴-ستاد مرکزی اربعین حسینی (ع) اطلاعیه شماره ۱۸ خود را خطاب به زائران اباعبدالله الحسین (ع) صادر کرد.
متن اطلاعیه به شرح ذیل است:

«کربلا طریق الاقصی»

بسمه تعالی

به اطلاع ملت عزیز و محبان اهل بیت (علیهم السلام) و تمامی متقاضیان سفر اربعین حسینی (ع) می‌رساند:

۱- تا ساعت ۲۴ مورخ ۰۴/۶/۱۴۰۳ مصادف با ۲۰ ماه صفر (اربعین) تعداد زائرین عازم شده به کشور عراق ۳.۶۲۲.۲۵۴ نفر و تعداد زائران برگشتی از پنجم ماه صفر تاکنون ۲.۹۴۲.۶۵۳ نفر است.

به اطلاع می‌رساند همچنان قریب ۴۵۰ هزار نفر از زائرین عزیز به ایران بازنگشته‌اند، وضعیت از صبح روز چهارشنبه در مرز‌های کشور به شرایط عادی برخواهد گشت. وضعیت در کلیه پایانه‌های مرزی کشور مطلوب و تردد به سهولت در حال انجام می‌باشد.

به آگاهی می‌رساند؛ هموطنان گرامی می‌توانند جهت پیگیری امور مفقودین (گم‌شدگان، اشیاء و مدارک گمشده، مصدومین و پیگیری امور فوتی‌ها) به ساختمان شماره ۳ وزارت امورخارجه، واقع در خیابان امام خمینی (ره)، ابتدای خیابان سی‌تیر، بعد از موزه ملی ایران، میزخدمت کنسولی مراجعه و یا با شماره تلفن ۶۱۱۵۱-۰۲۱ تماس حاصل نمایند.

برابر گزارشات واصله تا امروز تعداد فوت شدگان ۵۹ نفر می‌باشد که نسبت به سال گذشته با کاهش ۵۰ درصدی همراه بوده است.

بحمدالله در هنگام خروج زائرین عزیز کشور حتی در روز‌های اوج‌گیری آن هیچگونه توقفی در عبور از مرز و یا حمل و نقل در دو سوی مرز ایران و عراق نداشته‌ایم.

برچسب ها: اربعین حسینی
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
پادکست: مخاطب فوتبالی - قسمت ۳: اوستون اورونوف؛ انفجار یک استعداد پادکست: مخاطب فوتبالی - قسمت ۳: اوستون اورونوف؛ انفجار یک استعداد
در این قسمت از پادکست مخاطب فوتبالی به بررسی شرایط ستاره‌ی ازبکستانی تیم پرسپولیس میپردازیم.
تحلیل نظام آموزشی ایران؛ از حافظه تا مهارت تحلیل نظام آموزشی ایران؛ از حافظه تا مهارت
نظام آموزشی ایران با وجود دستاورد‌های مهم در باسوادی و گسترش پوشش تحصیلی، همچنان زیر سایه‌ی حافظه‌محوری، نابرابری آموزشی و ضعف مهارت‌آموزی گرفتار مانده و نیازمند اصلاحات بنیادین است.
تاج فیتنس جهان بر سر یک ملکه‌ی ایرانی! تاج فیتنس جهان بر سر یک ملکه‌ی ایرانی!
هانا مهرگان، ورزشکار ایرانی‌تبار ساکن کانادا، با درخشش خیره‌کننده در رقابت‌های جهانی فیتنس ۲۰۲۵ میامی، عنوان «ملکه تناسب اندام جهان» را به دست آورد.
قتل دختر جوان به دست خواستگارش قتل دختر جوان به دست خواستگارش
پرونده قتل راضیه در شهرری پس از اعتراف خواستگارش به دلیل عشق بیمارگونه و اعتیاد، بار دیگر جنجال‌برانگیز شد.
قیمت بلیت مهران مدیری از جنیفر لوپز در دبی گران‌تر بود قیمت بلیت مهران مدیری از جنیفر لوپز در دبی گران‌تر بود
بلیت‌های کنسرت مهران مدیری در دبی از ۳۹۹ تا ۱۵۰۰ درهم فروخته شد و در برخی بازه‌ها حتی از بلیت‌های جنیفر لوپز گران‌تر بود.
قتل یک زن ۱۶ ساله به دست شوهرش در عجب‌شیر قتل یک زن ۱۶ ساله به دست شوهرش در عجب‌شیر
فرمانده انتظامی عجب‌شیر از قتل یک زن ۱۶ ساله توسط همسرش خبر داد؛ قاتل در تحقیقات اولیه به انگیزه اختلافات خانوادگی اعتراف کرد.
تعیین قیمت برنج هندی و پاکستانی تنظیم‌بازاری تعیین قیمت برنج هندی و پاکستانی تنظیم‌بازاری
رئیس اتحادیه بنکداران تهران از آغاز عرضه برنج هندی و پاکستانی با قیمت‌های تنظیم‌بازاری خبر داد؛ برنج هندی ۴۹ و ۵۹ هزار تومان، پاکستانی ۶۶ هزار تومان است.
برگزیده
مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان
در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، نیاز به اتصال پرسرعت و پایدار به اینترنت بیش از پیش احساس می‌شود. پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری (سوآپ)، پاسخ به این نیازهاست و با اجرای آن، زیرساخت‌های ارتباطی کشور به‌طور اساسی به‌روز خواهد شد
کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده
مدیرکل درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به کاهش منابع تأمین مواد اولیه دارو‌های مخدر، از جمله دارو‌های مورد استفاده در درمان سرطان، درد‌های مزمن و اعتیاد، اعلام کرد که شرکت‌های دارویی با مشکلات جدی مواجه شده‌اند
یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد
با انتخاب شیرین احمدنیا برای نخستین بار یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد. با برگزاری مجمع عمومی و انتخابات دوره دوازدهم انجمن جامعه‌شناسی ایران، اعضای جدید هیأت مدیره و بازرسان این انجمن انتخاب شدند. همچنین در نخستین جلسه رسمی هیأت مدیره، شیرین احمدنیا به عنوان رئیس انجمن انتخاب شد.
صفحه خبر بالای تصاویر