به گزارش مخاطب۲۴، محمدرضا سعیدی، مدیرعامل شرکت سرمایهگذاری تامین اجتماعی (شستا) طی حکمی احمد مسجدجامعی را به عنوان رئیس شورای فرهنگی و فرهنگ سازمانی شستا و شرکتهای تابعه منصوب کرد.
مسجدجامعی بر اساس این حکم، مسئولیت سیاستگذاری فرهنگی بزرگترین هلدینگ صنعتی کشور و ساماندهی و راهبری فرهنگ سازمانی این هلدینگ را در دست گرفت.
سعیدی در مراسم معارفه رئیس شورای فرهنگی که با حضور مدیران عامل هلدینگها و معاونین شستا اظهار داشت: ما به دنبال فرهنگ در سازمان هستیم که مقوم کارآفرینی، نوآوری، امانتداری، به اشتراکگذاری دانش و منابع و همچنین پاکدستی باشد. توسعه و نقشآفرینی فرهنگ سازمانی در جهت ارتقاء بهرهوری و تعالی سازمانی اهمیت دارد.
طی روزهای آینده اعضاء شورای فرهنگی از نام آوران عرصه فرهنگ و همچنین فرهنگ سازمانی معرفی میشوند.
در جلسه معارفه مقرر شد مدیران عامل هلدینگها و شرکتهای تابعه شستا نسبت به اجرای سیاستهای شورای فرهنگی تمام توان خود را بکار گیرند.
مسجدجامعی که از مفاخر حوزه مدیریت فرهنگی کشور به شمار میرود بر اساس این حکم، مسئولیت سیاستگذاری فرهنگی بزرگترین هلدینگ صنعتی کشور و ساماندهی و راهبری فرهنگ سازمانی این هلدینگ را در دست گرفت.