کد خبر: ۵۹۹۵۹
تاریخ انتشار: ۲۰ فروردين ۱۴۰۴ - ۰۸:۱۶
صعود حقیقی شاخص کل تقویت می‌شود؟

پیش‌بینی بازار سهام امروز ۲۰ فروردین ۱۴۰۴

بورس تهران روز سه‌شنبه با افزایش تراز شاخص کل و رشد تراز شاخص کل هم‌وزن به کار خود پایان داد. ارزش معاملات خرد دیروز کاهش ۵ درصدی داشت و شاهد روند خروجی جریان پول حقیقی از صندوق‌های درآمد ثابت و با پشتوانه طلا به سمت موقعیت‌های سهامی بودیم.
پیش‌بینی بازار سهام امروز ۲۰ فروردین ۱۴۰۴

مخاطب۲۴- پیش بینی بورس- بازار سهام در روند روز معاملاتی گذشته شاهد افزایش تراز شاخص کل هم‌وزن در کنار رشد تراز شاخص کل بورس تهران بود. معاملات سهام روز سه‌شنبه با قدرت بیشتر تقاضای حقیقی به نسبت عرضه حقیقی سهام آغاز شد که در نماد‌های سنگین محسوس‌تر بود. با این حال پس از گذشت یک ساعت از شروع معاملات، روند شاخص‌های سهامی در محدوده دامنه نوسان ۳ درصدی گیر کرد و ادامه معاملات با رشد صف‌های خرید پیش رفت. معاملات دیروز با جریان ورود پول حقیقی در کنار سهم ۸۳ درصدی رنگ سبز در نقشه معاملاتی بورس تهران همراه بود؛ در حالی که در روز دوشنبه با مالکیت ۷۸ درصدی رنگ قرمز مواجه بودیم.

در بین صنایع بورسی نیز صنعت بانک‌ها و مؤسسات اعتباری با ۵۹۳.۸ میلیارد تومان ورود پول حقیقی بالاترین میزان ورود پول حقیقی به ثبت رساند. صنعت فلزات اساسی به آن با ۱۵۷.۴ میلیارد تومان و صنعت محصولات شیمیایی با ۹۳.۵ میلیارد تومان در جایگاه‌های بعدی قرار گرفتند. از سوی دیگر صنعت بیمه با ۱۶.۲ میلیارد تومان خروج پول حقیقی بیشترین میزان کاهش مالکیت حقیقی را به ثبت رساند و صنعت استخراج سایر منابع با ۱۲.۳ میلیارد تومان و صنعت ماشین آلات و دستگاه‌های برقی با ۱۰.۲ میلیارد تومان دیگر صنایعی بودند که میزان بیشتری از مالکیت حقیقی خود را از دست دادند.


روند معاملات سهامی ۳۰ روز اخیر

بازار سهام روز سه‌شنبه را با روند ورودی هزار و ۲۳۸ میلیارد تومانی جریان پول حقیقی پشت سر گذاشت. ارزش معاملات خرد سهام با ۵ درصد کاهش به سطح ۶ همتی سقوط کرد که ناشی از محدودیت دامنه نوسان قیمتی و قفل صف‌های خرید بود. در معاملات سه‌شنبه شاهد افزایش تراز بیشتر نماد‌های شاخص‌ساز بورس تهران به نسبت سهم‌های سبک بودیم. سه‌شنبه خالص جریان پول حقیقی در صندوق‌های درآمد ثابت منفی بود و هزار و ۶۲۲ میلیارد تومان پول حقیقی از موقعیت‌های درآمد ثابت کاسته شد. روز سه‌شنبه پول حقیقی قابل توجهی نیز از صندوق‌های با پشتوانه طلا خارج شد.

سه‌شنبه ارزش صف‌های خرید سهام با افزایش ۷۰۹ درصدی به سطح ۳ هزار و ۵۹۰ میلیارد تومانی صعود کرد و ارزش صف‌های فروش نیز با ۲۶ درصد کاهش در سطح ۴۴۸ میلیارد تومانی قرار گرفت و شکاف ارزش صف‌های خرید و فروش در بازار سهام چرخش داشت و بیشتر شد.

روز معاملاتی گذشته سرانه خرید هر کد حقیقی از ۲۶.۳ میلیون تومان روز دوشنبه تا ۵۲.۱ میلیون تومان افزایش داشت. سرانه فروش هر کد حقیقی رشد کرد و بار دیگر در سطح ۳۲.۸ میلیون تومان ایستاد. با این اوصاف معاملات روز سه‌شنبه شاهد غلبه بیشتر خریداران بود و این بار شکاف سرانه فروش و سرانه خرید افزایش و چرخش داشت و از ۵.۶ میلیون تومان به ۱۹.۳ میلیون تومان رسید.


پیش بینی بورس چهار‌شنبه

با توجه به روند معاملاتی روز‌های اخیر، قیمت‌های جهانی و خبر‌های اثرگذار بر روند معاملات؛ روز چهار‌شنبه با سطح حمایتی ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار واحدی شاخص کل آغاز خواهد شد. در حال حاضر بورس تهران در مسیر صعودی قرار گرفته و اخبار مثبت مذاکرات غیر مستقیم روز شنبه موجب شده تا تغییرات نرخ ارز و طلا در بازار‌های موازی شدیدا نزولی باشد و جریان پول حقیقی قابل توجهی به سمت موقعیت‌های سهامی سرازیر شود. شاخص کل بورس تهران به کانال ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار واحدی وارد شده و احتمال عبور از این سطح تا ابتدای هفته آینده وجود دارد. جو مثبت معاملات سهامی در این روز‌ها از اخبار سیاست بین‌الملل نشأت گرفته و احتمال تغییر آن با چرخش روند اخبار وجود دارد. محدودیت ۳ درصدی دامنه نوسان قیمتی سرعت‌گیر اصلی بورس تهران به شمار می‌رود و بازار سهام همچنان باید صف‌های خرید سهام سنگینی را تحمل کند.

با این منوال پیش بینی می‌شود که بازار سهام امروز ارزش معاملات خردی در سطح ۶ تا ۱۰ همتی داشته باشد. بورس تهران احتمالاً معاملات امروز را با افزایش تراز شاخص‌های اصلی آغاز کند. احتمال بازدهی مثبت شاخص‌های اصلی بازار سهام و عملکرد ضعیف‌تر شاخص کل هم‌وزن به نسبت شاخص کل در انتهای معاملات امروز وجود دارد. جریان پول حقیقی در سهام برای معاملات امروز مثبت پیش بینی می‌شود و خروج پول حقیقی از صندوق‌های درآمد ثابت محتمل است. صفوف خرید سهام در همین سطوح تداوم می‌یابد و در سمت صفوف فروش سهام نیز احتمال کاهش وجود دارد. احتمالاً در انتهای معاملات امروز سرانه خرید هر کد حقیقی در بالای سطح ۴۵ میلیون تومانی قرار گیرد و سرانه فروش نیز در بالای ۳۰ میلیون تومان قرار گیرد. فرابورس تهران احتمالاً افزایش تراز کمتری در شاخص‌های اصلی خود به نسبت بورس داشته باشد؛ اما احتمالاً شکاف بازدهی در بین شاخص کل و هم‌وزن بورس و فرابورس کاهش یابد.

برچسب ها: پیش بینی بورس
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
افشاگری حولناک از جنگ اوکراین افشاگری حولناک از جنگ اوکراین
فایننشال‌تایمز گزارش داد؛ صد‌ها کودک اوکراینی در بیش از ۲۰۰ مرکز روسیه و مناطق اشغالی تحت شست‌وشوی ذهنی و آموزش‌های نظامی قرار گرفته‌اند.
اعدام بابک شهبازی به جرم جاسوسی برای موساد اعدام بابک شهبازی به جرم جاسوسی برای موساد
بابک شهبازی، پیمانکار صنعتی متهم به انتقال اطلاعات امنیتی ایران به موساد، پس از تأیید حکم در دیوان عالی کشور صبح امروز در تهران اعدام شد.
ارتش ایران از ربات جنگجوی خود رونمایی کرد + فیلم ارتش ایران از ربات جنگجوی خود رونمایی کرد + فیلم
نیروی زمینی ارتش از ربات رزمی «آریا» رونمایی کرد؛ دستگاهی ۸×۸ با پیشرانه هیبریدی، هوش مصنوعی، زره ضدگلوله و تیرباری ۷.۶۲ میلی‌متری تحت کنترل از راه دور.
هشدار جدی دانشگاه آزاد به دانشجویان مشمول سربازی هشدار جدی دانشگاه آزاد به دانشجویان مشمول سربازی
دانشگاه آزاد علوم و تحقیقات اعلام کرد ادامه تحصیل دانشجویان پسر تنها با دریافت معافیت نظام وظیفه امکان‌پذیر است و در غیر این صورت با محرومیت تحصیلی روبه‌رو می‌شوند.
آغاز لیگ قهرمانان اروپا از امشب آغاز لیگ قهرمانان اروپا از امشب
فصل جدید لیگ قهرمانان اروپا با حضور ۳۶ تیم، از جمله قهرمان پاری‌سن‌ژرمن و نمایندگان قدرتمند اسپانیا، از امشب آغاز می شود و چشم‌انداز فتح قهرمانی هیجان‌انگیز خواهد بود.
ایران پیگیری حقوقی علیه آمریکا و اسرائیل را آغاز می‌کند ایران پیگیری حقوقی علیه آمریکا و اسرائیل را آغاز می‌کند
معاون حقوقی رئیس‌جمهور از اقامه دعوا علیه آمریکا و رژیم صهیونیستی در دادگاه‌های بین‌المللی و تشکیل پرونده‌های داخلی برای پیگیری خسارات جنگ اخیر خبر داد.
زلزله‌های پیاپی عسلویه را سه‌باره لرزاند زلزله‌های پیاپی عسلویه را سه‌باره لرزاند
سه زمین‌لرزه پیاپی بامداد سه‌شنبه عسلویه بوشهر را لرزاند؛ شدیدترین آن‌ها ۴.۱ ریشتر در عمق ۲۷ کیلومتری زمین به ثبت رسید.
برگزیده
نظر معاونت عمومی وزارت صمت در خصوص سرمایه گذاری خارجی نظر معاونت عمومی وزارت صمت در خصوص سرمایه گذاری خارجی
ابراهیم شیخ در گفت‌و‌گو با مخاطب ۲۴: سرمایه‌گذاری خارجی در صنعت ایران با موانع حقوقی، بانکی و ریسک بالا روبه‌روست؛ وزارت صمت بر حل مشکلات موجود و جذب سرمایه‌های استراتژیک تمرکز دارد.
عرضه بنزین ویژه وارداتی؛ سهمیه‌های قبلی تغییر نمی‌کند عرضه بنزین ویژه وارداتی؛ سهمیه‌های قبلی تغییر نمی‌کند
بنزین سوپر از راه می‌رسد: وعده یا خیال؟ رقابت بخش خصوصی و سهمیه‌های دولتی؛ کدام یک پیروز میدان خواهد بود؟
گسترش مراودات تجاری با تاکید بر دیپلماسی اقتصادی گسترش مراودات تجاری با تاکید بر دیپلماسی اقتصادی
ابراهیم شیخ، معاون صنایع عمومی وزارت صمت در گفت‌و‌گو با مخاطب۲۴ بر لزوم استفاده ازظرفیت بریکس، اوراسیا برای گسترش مراودات تجاری تاکید نمود
صفحه خبر بالای تصاویر