کد خبر: ۵۹۹۴۹
تاریخ انتشار: ۱۹ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۹:۰۲

اعلام جزئیات افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی

مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی گفت: معوقات متناسب‌سازی مربوط به هفت‌ماهه اول سال۱۴۰۳ پس از کسر علی‌الحساب پرداخت شده در سه ماهه اول سال گذشته، طی روز‌های ۲۳ و ۲۴ فروردین‌ماه پرداخت خواهد شد
اعلام جزئیات افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی

مخاطب۲۴- مصطفی سالاری در پایان جلسه هم‌اندیشی با اعضای هیئت مدیره کانون عالی کارگران بازنشسته و مستمری بگیران تأمین اجتماعی کشور، با اشاره به برگزاری جلسات کارشناسی متعدد و طولانی‌مدت طی دو روز با اعضای کانون، گفت: به‌منظور تصمیم‌گیری درباره میزان افزایش حقوق بازنشستگان در سال ۱۴۰۴، طی چند روز گذشته جلسات کارشناسی با مسئولان کانون عالی بازنشستگان برگزار و مباحث مختلفی درباره افزایش حقوق بازنشستگان و همچنین خدمات دیگری که سازمان تأمین اجتماعی به این جامعه ارائه می‌کند، مورد بحث و بررسی قرار گرفت و در نهایت تصمیم‌گیری شد.

بیشتر بخوانید

مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی گفت: افزایش حقوق پایه بازنشستگان تامین اجتماعی مطابق مصوبه شورای عالی کار انجام می‌شود، به این منظور، تصمیمات اخذ شده در این جلسات پس از تأیید و تصویب هیئت مدیره و هیئت امنای سازمان تأمین اجتماعی، به هیئت وزیران ارسال خواهد شد و پس از تصویب هیئت وزیران، اجرایی و احکام آن صادر خواهد شد.

مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی با بیان اینکه در این جلسات مقرر شد افزایش حقوق پایه بازنشستگان طبق مصوبه شورای عالی کار انجام شود، افزود: بر اساس تصمیمات گرفته‌شده، بن معیشت بازنشستگان با ۵۰ درصد افزایش، به۶۰۰ هزار تومان می‌رسد. همچنین حق عائله‌مندی نیز با ۵۰ درصد افزایش به دو میلیون و ۱۰۰ هزار تومان خواهد رسید. حق اولاد نیز با ۱۰۰درصد افزایش، یک میلیون و ۷۱۹ هزار تومان (به‌ازای هر فرزند) است.

سالاری همچنین از افزایش ۶۷ درصدی تسهیلات قرض الحسنه بازنشستگان و مستمری‌بگیران تامین اجتماعی و افزایش آن از ۳۰ میلیون به ۵۰ میلیون تومان خبر داد.

مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی با تاکید بر تداوم متناسب‌سازی و اعمال ۳۰ درصد افزایش (علاوه بر ۴۰ درصد سال گذشته) تصریح کرد: در سال جاری نیز متناسب‌سازی ادامه دارد و اجرا می‌شود.

وی افزود: معوقات متناسب‌سازی مربوط به هفت‌ماهه اول سال۱۴۰۳ پس از کسر علی‌الحساب پرداخت شده در سه ماهه اول سال گذشته، طی روز‌های ۲۳ و ۲۴ فروردین‌ماه پرداخت خواهد شد.

به گزارش روابط عمومی سازمان تأمین اجتماعی، مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی با تقدیر از حمایت‌های صورت‌گرفته از جامعه بازنشستگان تأمین اجتماعی، تصریح کرد: از دکتر پزشکیان ریاست جمهور و حمایت همیشگی ایشان از سازمان تامین اجتماعی و بویژه جامعه کارگری و بازنشستگان و همچنین از جناب آقای دکتر میدری، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی که مدیریت مؤثر ایشان در جلسه شورای عالی کار منجر به اتخاذ تصمیمات مطلوبی شد و به ما کمک کرد تا امروز نیز تصمیمات بهتری بگیریم و همچنین از ریاست سازمان برنامه و بودجه و کلیه مسوولینی که همواره از جامعه بازنشستگان تامین اجتماعی حمایت کرده‌اند، قدردانی می‌کنیم

برچسب ها: کارگران
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
تأسیسات هسته‌ای ایران شرایط خوبی دارد تأسیسات هسته‌ای ایران شرایط خوبی دارد
رئیس سازمان انرژی اتمی در خصوص وضعیت تأسیسات هسته‌ای ایران اعلام کرد که شرایط خوب است.
کاهش استرس دربحران ها! کاهش استرس دربحران ها!
یک روانشناس با اشاره به سرایت‌پذیری هیجانات در بحران‌ها گفت: حفظ خونسردی والدین، آرامش خانواده را تضمین می‌کند.
ترامپ هم وارد درگیری‌های خاورمیانه خواهد شد؟ ترامپ هم وارد درگیری‌های خاورمیانه خواهد شد؟
یک شبکه آمریکایی گزارش داد که هیچ توافق کاملی میان نزدیک‌ترین مشاوران «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا مبنی بر شرکت در جنایات رژیم صهیونیستی علیه ایران وجود ندارد.
کالا‌های اساسی به راحتی در دسترس است؟ کالا‌های اساسی به راحتی در دسترس است؟
با گذشت ۶ روز از آغاز تجاوز آشکار رژیم صهیونیستی به تمامیت ارضی ایران، عرضه کالا‌ها و مایحتاج عمومی مردم در سطح شهر به روال عادی جریان دارد و همه اقلام در دسترس است.
فضا‌های امن برای پناه گرفتن کجا‌ها هستند؟ فضا‌های امن برای پناه گرفتن کجا‌ها هستند؟
اگر بدانید در خانه‌ای که زندگی می‌کنید، جا‌هایی تحت عنوان «فضای امن» وجود دارد، شاید برای «حفظ جان» خود در شرایط حملات هوایی، نیازی به «خروج از آپارتمان» با هدف استقرار در «پناهگاه» نباشد
از طولانی شدن جنگ ترسی نداریم! از طولانی شدن جنگ ترسی نداریم!
مشاور فرمانده سپاه تأکید کرد: ما تمام احتمالات را در نظر گرفته‌ایم و خودمان را برای هرشرایط در جنگ آماده کرده‌ایم. کاهش ذخایر موشکی شوخی است؛ ما هنوز از توانمندی‌های موشکی خود به صورت راهبردی بهره‌برداری کافی را نکرده‌ایم؛ هر زمان که صلاح بدانیم تجهیزات مدرن خود را وارد میدان خواهیم کرد که موشک‌های نسل جدید تنها بخشی از آن است.
زمان برگزاری نوبت دوم کنکور ۱۴۰۴ به تاخیر افتاد؟ زمان برگزاری نوبت دوم کنکور ۱۴۰۴ به تاخیر افتاد؟
سازمان سنجش اعلام کرد که زمان برگزاری نوبت دوم آزمون سراسری سال ۱۴۰۴ در روز دوشنبه ۱۶ تیر ماه بعد از ایام تاسوعا و عاشورای حسینی از طریق درگاه این سازمان اطلاع رسانی می‌شود.
برگزیده
کاهش استرس دربحران ها! کاهش استرس دربحران ها!
یک روانشناس با اشاره به سرایت‌پذیری هیجانات در بحران‌ها گفت: حفظ خونسردی والدین، آرامش خانواده را تضمین می‌کند.
فضا‌های امن برای پناه گرفتن کجا‌ها هستند؟ فضا‌های امن برای پناه گرفتن کجا‌ها هستند؟
اگر بدانید در خانه‌ای که زندگی می‌کنید، جا‌هایی تحت عنوان «فضای امن» وجود دارد، شاید برای «حفظ جان» خود در شرایط حملات هوایی، نیازی به «خروج از آپارتمان» با هدف استقرار در «پناهگاه» نباشد
زمان برگزاری نوبت دوم کنکور ۱۴۰۴ به تاخیر افتاد؟ زمان برگزاری نوبت دوم کنکور ۱۴۰۴ به تاخیر افتاد؟
سازمان سنجش اعلام کرد که زمان برگزاری نوبت دوم آزمون سراسری سال ۱۴۰۴ در روز دوشنبه ۱۶ تیر ماه بعد از ایام تاسوعا و عاشورای حسینی از طریق درگاه این سازمان اطلاع رسانی می‌شود.
صفحه خبر بالای تصاویر