کد خبر: ۵۹۹۲۱
تاریخ انتشار: ۱۹ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۱:۱۳
بنیان‌گذار صرافی بیت‌مِکس:

مسیر بیت‌کوین تا یک میلیون دلار از دل بحران ارزی

آیا پیش‌بینی آرتور هیِیز درباره یک میلیون دلاری شدن بیت‌کوین درست است؟
مسیر بیت‌کوین تا یک میلیون دلار از دل بحران ارزی

مخاطب۲۴- به گزارش کوین‌ادیشن، آرتور هیِیز، هم‌بنیان‌گذار صرافی بیت‌مِکس (BitMEX)، هشدار داده که اوراق قرضه دولت آمریکا ممکن است جایگاه خود را به‌عنوان «مهم‌ترین دارایی ذخیره جهان» از دست بدهند. او در پستی در شبکه اجتماعی X (توییتر سابق)، با اشاره به افزایش بدهی آمریکا، تغییر در سیاست‌های تجاری، و بالا گرفتن تنش‌های ژئوپولیتیکی، معتقد است این عوامل می‌توانند سرمایه‌گذاران را به سمت طلا و بیت‌کوین (BTC) سوق دهند.

بیشتر بخوانید


دهه‌ها بدهی و تغییرات تجاری، زمینه‌ساز تحولات بزرگ

هیِیز به نموداری از بانک فدرال رزرو سنت‌لوئیس استناد می‌کند که نشان می‌دهد از زمان کنار گذاشته شدن استاندارد طلا در سال ۱۹۷۱، بدهی دولت فدرال آمریکا بیش از ۸۵ برابر شده است. به گفته او، این رشد عظیم در بدهی ناشی از نیاز به اعتبارات مالی برای پشتیبانی از اقتصاد جهانی بوده؛ چراکه دلار آمریکا پس از کنار گذاشتن طلا به ستون فقرات تجارت و تأمین مالی جهانی تبدیل شد.

با این حال، این رشد بدهی پیامد‌های یکسانی برای همه نداشته. هیِیز می‌گوید برخی آمریکایی‌ها از این روند ثروتمند شدند، در حالی که عده زیادی بهره‌ای نبردند. او معتقد است همین نابرابری‌ها باعث نارضایتی سیاسی شد و در نهایت منجر به روی کار آمدن دونالد ترامپ توسط کسانی شد که خود را از رشد اقتصادی دهه‌های اخیر بی‌نصیب می‌دیدند.


تغییر تراز تجاری ممکن است به ضرر دارایی‌های آمریکایی تمام شود

هیِیز هشدار می‌دهد که تلاش ترامپ برای کاهش کسری حساب جاری آمریکا با استفاده از تعرفه‌ها، ممکن است نتیجه معکوس داشته باشد. اگر کشور‌های خارجی دلار کمتری از طریق تجارت به دست آورند، ممکن است برای حمایت از اقتصاد خود مجبور شوند اوراق قرضه و سهام آمریکایی را بفروشند، به‌جای اینکه دلار‌ها را دوباره صرف خرید دارایی‌های آمریکا کنند. او افزود که حتی اگر در آینده تعرفه‌ها کاهش یابند، بی‌ثباتی در سیاست‌ها می‌تواند اعتماد کشور‌های دیگر به سیستم مالی آمریکا را برای همیشه تضعیف کند.


طلا و بیت‌کوین، گزینه‌های بی‌طرف و مقاوم

با توجه به این شرایط، هیِیز معتقد است طلا بار دیگر به‌عنوان دارایی ذخیره‌ای بی‌طرف محبوب خواهد شد؛ چراکه به سیاست‌های ملی مثل تعرفه وابسته نیست و در سطح جهانی قابل معامله است. او پیش‌بینی می‌کند که بانک‌های مرکزی بیش از گذشته از طلا برای تسویه‌حساب‌های بین‌المللی استفاده خواهند کرد. او همچنین بیت‌کوین را نسخه دیجیتال و آینده‌نگر ذخیره ارزش معرفی می‌کند؛ گزینه‌ای که می‌تواند با تضعیف اعتماد به نظام مالی سنتی، بیشتر مورد استقبال قرار گیرد.


مسیر بیت‌کوین تا یک میلیون دلار از دل بحران ارزی

هیِیز در ادامه می‌گوید مجموعه این تغییرات کلان اقتصادی، به‌ویژه احتمال تنش ارزی میان آمریکا و چین، می‌تواند جرقه‌ای برای جهش بیت‌کوین تا قیمت یک میلیون دلار باشد. او به‌طور خاص پیش‌بینی می‌کند نرخ تبادل دلار آمریکا به یوان چین (USD/CNY) به ۱۰.۰۰ برسد؛ عددی که می‌تواند ناشی از فشار‌های سیاسی و مقاومت سیاست‌گذاران چینی باشد. هیِیز این سناریو را یک «ابراسلحه» بالقوه برای بیت‌کوین می‌داند و قول داده در یادداشتی جداگانه به جزئیات این پیش‌بینی بپردازد.

برچسب ها: صرافی
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
گرگ پارسی سر تمرین فجر گرگ پارسی سر تمرین فجر
هادی چوپان، گرگ پارسی و قهرمان مستر المپیا، اعضای هیئت مدیره و مدیرعامل باشگاه در تمرین فجرشهید سپاسی حضور یافتند و دیدار صمیمانه‌ای با بازیکنان و کادرفنی تیم داشتند.
علیرضا جهانبخش، مسن‌ترین فرد باشگاه جدیدش! علیرضا جهانبخش، مسن‌ترین فرد باشگاه جدیدش!
علیرضا جهانبخش پس از سال‌ها در لیگ‌های هلند و انگلیس، این‌بار با انگیزه‌ای تازه به دندر بلژیک رفته تا نقشی کلیدی در خروج این تیم از بحران ایفا کند.
دیدار قالیباف با کفیل رئیس جمهور پاکستان دیدار قالیباف با کفیل رئیس جمهور پاکستان
محمدباقر قالیباف در دومین روز سفر رسمی به اسلام‌آباد با سید یوسف‌رضا گیلانی، کفیل رئیس‌جمهور و رئیس سنای پاکستان دیدار کرد و درباره همکاری‌های دوجانبه گفت‌و‌گو شد.
پزشکیان وارد سنندج شد پزشکیان وارد سنندج شد
رئیس‌جمهور صبح امروز برای شرکت در مجموعه‌ای از برنامه‌های فرهنگی، اقتصادی و سیاسی و همچنین افتتاح وبیناری پروژه‌های عمرانی وارد سنندج شد.
فردا آخرین مهلت ثبت نام در آزمون دکتری فردا آخرین مهلت ثبت نام در آزمون دکتری
سازمان سنجش اعلام کرد فردا آخرین فرصت نام‌نویسی در آزمون دکتری تخصصی نیمه‌متمرکز سال ۱۴۰۵ است و داوطلبان باید در مهلت مقرر فرآیند ثبت‌نام را تکمیل کنند.
ترامپ:‌ای کاش وزرایم مثل وزرای رئیس جمهور چین از من می‌ترسیدند! ترامپ:‌ای کاش وزرایم مثل وزرای رئیس جمهور چین از من می‌ترسیدند!
دونالد ترامپ در نشست با سناتور‌های آمریکایی گفت رفتار اعضای هیئت همراه رئیس‌جمهور چین او را شگفت‌زده کرده و آرزو کرده است کابینه خودش نیز همان‌گونه از او «می‌ترسیدند».
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر