کد خبر: ۱۱۸۰۸
تاریخ انتشار: ۱۹ بهمن ۱۴۰۱ - ۰۹:۰۴

بیت‌کوین در انتظار شاخص دلار

به نظر می‌رسد سرمایه‌گذاران با هجوم به بخش رمزارزها در حال دفع خطرات احتمالی در خصوص افت شاخص دلار در روزهای آتی هستند
بیت‌کوین در انتظار شاخص دلار

بیت‌کوین در انتظار شاخص دلار

مخاطب ۲۴،وضعیت بازار کریپتو حاکی از آن است که بیت‌کوین روند معاملاتی روز گذشته را در محدوده مثبت آغاز کرد. از این رو توانست حمایت کانال ۲۳ هزار دلاری را به دست آورده و در ساعت ۱۶ به وقت تهران رقم ۲۳ هزار دلار را به ثبت رساند. در این میان شیب صعودی بیت‌کوین به اتریوم نیز سرایت کرد و سبب شد دومین دارایی مهم در بازار دیجیتال در میانه کانال ۱۶۰۰ دلاری معامله شود.

 

به گزارش دنیای اقتصاد، علاوه بر بازار رمزارزها، طلا نیز به عنوان دارایی محبوب سرمایه‌گذاران روز خود را در محدوده سبز شروع کرد و در حال نزدیک شدن به کانال ۱۹۰۰ دلاری بود، اما در ادامه این فلز گران‌بها در ساعت ذکر شده با قیمت ۱۸۷۲ دلار در بازار معامله شد. با توجه به چرخه سیاست‌گذاری در حوزه اقتصادی آمریکا، نخستین عامل اثر‌گذار در روند صعودی بازارهای جهانی را باید افت شاخص دلار دانست؛ زیرا روند دلار جهانی با روند بازارها از جمله طلا و رمزارزها در تضاد است، اما شواهد خلاف آن را نشان می‌دهد. آمارها گویای آن است که بخش طلا، بازارهای ریسکی و همچنین شاخص دلار هر سه در روند صعودی قرار گرفتند.

اما سوال این است که چه عاملی همسو شدن بخش‌های مذکور را به دنبال داشته است؟ این سوال را باید به استناد به دو سناریوی تحلیل‌گران ارشد بازارها پاسخ داد. به نظر می‌رسد سرمایه‌گذاران با هجوم به بخش رمزارزها در حال دفع خطرات احتمالی در خصوص افت شاخص دلار در روزهای آتی هستند. این موضوع بلاتکلیفی سرمایه‌گذاران را نیز به دنبال داشت؛ زیرا با توجه به عملکرد بازارها در ماه‌های گذشته، با رشد ۱/ ۲ واحدی شاخص دلار، بازارهای جهانی باید روند کاهشی به خود بگیرند، اما این‌طور نبود. در این میان هرچند شاخص دلار به میانه کانال ۱۰۳ واحدی رسیده بود، دو دارایی مهم بازار کریپتو نیز رشد کردند. 

منبع دنیای اقتصاد

برچسب ها: دلار ارز
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی
انفجار کپسول هیدروژن در آزمایشگاه دانشکده مواد دانشگاه تهران باعث مرگ یک دانشجو و مصدومیت سه نفر دیگر شد؛ حادثه در محدوده امیرآباد رخ داد.
مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم
ویدئویی تازه از آفریقا نشان می‌دهد انسان‌ها با هم مهربانی و همزیستی شگفت‌انگیزی دارند؛ لحظه‌ای که گردشگران آن را «تفریح عادی در آفریقا» توصیف می‌کنند.
استقلال این بار زیر تیغ فیفا استقلال این بار زیر تیغ فیفا
فیفا پس از شکایت منتظر محمد، هافبک سابق عراقی استقلال، این باشگاه را به دو دوره محرومیت از نقل‌وانتقالات و پرداخت ۳۰ میلیارد تومان جریمه محکوم کرد.
معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد
وزارت خارجه روسیه اعلام کرد معاهده مشارکت راهبردی جامع میان ایران و روسیه که در ۱۷ ژانویه ۲۰۲۵ در مسکو امضا شد، از امروز به طور رسمی اجرایی می‌شود.
استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد
جمعی از نمایندگان مجلس با محوریت سمیه رفیعی، نماینده تهران، طرح استیضاح احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی را به دلیل ضعف مدیریتی و تهدید ثبات اقتصادی و اجتماعی کشور کلید زدند.
آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه
دولت آمریکا در ادامه حمایت‌های نظامی از اوکراین، تصمیم گرفته اطلاعات دقیق درباره زیرساخت‌های انرژی در عمق خاک روسیه را در اختیار کی‌یف قرار دهد تا برای حملات موشکی دوربرد استفاده شود.
ترکیه هم به ایران خنجر زد ترکیه هم به ایران خنجر زد
همزمان با بازگشت تحریم‌های بین‌المللی علیه ایران، دولت ترکیه اعلام کرد اموال و دارایی‌های ۲۰ فرد و ۱۸ نهاد ایرانی از جمله سازمان انرژی اتمی و بانک سپه را مسدود کرده است.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر