کد خبر: ۵۹۹۲۰
تاریخ انتشار: ۲۴ فروردين ۱۴۰۴ - ۰۹:۲۶

کدام کشور‌ها پرسرعت‌ترین اینترنت را دارند؟

بر اساس آخرین آمار‌های منتشره، امارات متحده عربی، قطر و کویت همچنان سه کشوری هستند که سه رتبه نخست بالاترین سرعت پهنای باند اینترنت موبایل را در فوریه ۲۰۲۵ به خود اختصاص داده‌اند.
کدام کشور‌ها پرسرعت‌ترین اینترنت را دارند؟

مخاطب۲۴- سرعت و کیفیت اینترنت از مواردی است که همواره دغدغه کاربران بوده و در این شرایط هم نیازمند کیفیت مناسب برای فعالیت‌های اینترنتی خود هستند. در دنیای مدرن امروزی، اینترنت روی جنبه‌های مختلف زندگی افراد تأثیر می‌گذارد و در حال‌حاضر، هرچقدر که داشتن اینترنت ضروری باشد، سرعت آن به مراتب اهمیت بیشتری دارد.

بر اساس آخرین آمار اعلام شده از سوی سایت اسپیدتست همچنان امارات متحده عربی، قطر و کویت از جمله کشور‌هایی هستند که در زمینه اینترنت همراه در صدر لیست قرار دارند. کشور‌هایی که بیشترین سرعت اینترنت همراه (موبایل دیتا) را به خود اختصاص داده‌اند، عبارت است از:

بیشتر بخوانید


۱_ امارات متحده عربی با سرعت متوسط ۵۴۳.۹۱ مگابیت برثانیه

۲- قطر با سرعت متوسط ۵۲۲.۴۸ مگابیت بر ثانیه

۳- کویت با سرعت متوسط ۳۰۹.۰۷ مگابیت بر ثاینه

۴- بلغارستان با سرعت متوسط ۲۴۹.۷۳ مگابیت بر ثانیه

۵- بحرین با سرعت متوسط ۲۳۵.۱۹ مگابیت بر ثانیه

۶- برزیل با سرعت متوسط ۲۰۵.۹۲ مگابیت بر ثانیه

۷- کره جنوبی با سرعت متوسط ۲۰۵.۲۷ مگابیت بر ثانیه

۸- عربستان سعودی با سرعت متوسط ۱۹۹.۴۴ مگابیت بر ثانیه

۹- دانمارک با سرعت متوسط ۱۹۸.۴۸ مگابیت بر ثانیه

۱۰- چین با سرعت متوسط ۱۷۴.۴۶ مگابیت بر ثانیه

بررسی‌ها حاکی از آن است که عوامل اصلی موثر بر سرعت اینترنت کشور‌ها را باید شناسایی کرد، اما به‌طور کلی، سرعت اینترنت به موارد متعددی بستگی دارد.

به طور مثال زیرساخت یا نوع کابل (مس یا فیبر نوری) که یک کشور برای پشتیبانی از خدمات اینترنتی خود استفاده می‌کند؛ به طور معمول، هرچه زیرساخت جدیدتر باشد، اتصال سریع‌تر خواهد بود.

البته نزدیکی یا اتصال به کابل‌های زیردریایی هم مهم است، زیرا این کابل‌های فیبر نوری زیر دریا حدود ۹۷ از داده‌های ارتباطی جهان را منتقل می‌کنند.

همچنین وسعت یک کشور، از آنجاکه هزینه‌های به‌سازی زیرساخت‌ها اهمیت دارد؛ بنابراین هرچه کشور کوچکتر باشد، ارتقای کابل‌کشی ارزان‌تر است.

برچسب ها: سرعت اینترنت
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
امامعلی حبیبی اسطوره کشتی ایران درگذشت امامعلی حبیبی اسطوره کشتی ایران درگذشت
امامعلی حبیبی فوق ستاره کشتی ایران در سال‌های دور در سن ۹۴ سالگی درگذشت
اتهامات سنگین علیه پسر ارشد ولیعهد نروژ اعلام شد اتهامات سنگین علیه پسر ارشد ولیعهد نروژ اعلام شد
ماریوس بورگ هویبی، پسر ارشد پرنسس نروژ، پس از تحقیقات طولانی، به چندین جرم از جمله چهار مورد تجاوز متهم شد و ممکن است تا ۱۰ سال زندان شود.
قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی
شهرام لاسمی،قلقلی معروف، در برنامه رک با مجید واشقانی، از زندگی تلخ خود در فقر صحبت کرد.
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
برگزیده
معوقه بازنشستگان فرهنگی سال ۱۴۰۰ با حقوق مرداد پرداخت شد معوقه بازنشستگان فرهنگی سال ۱۴۰۰ با حقوق مرداد پرداخت شد
وزارت آموزش و پرورش اعلام کرد معوقه بازنشستگان فرهنگی مربوط به سال ۱۴۰۰ همزمان با حقوق مردادماه واریز شد و در حساب آنان قرار گرفت.
طارمی در آستانه پیوستن به NFC طارمی در آستانه پیوستن به NFC
در حالی که رسانه‌های ایتالیایی توجه ویژه‌ای به مهدی طارمی دارند، گزارش‌ها حاکی از آن است که اون تصمیم خود را برای فصل آینده اش گرفته است.
نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه
تحقیقات قضایی در ترکیه پرده از نفوذ گسترده سایبری به اطلاعات شخصی و طبقه‌بندی‌شده ۱۷ نهاد دولتی از جمله سازمان اطلاعات و امنیت این کشور برداشت. تنها این سازمان، شاکی رسمی پرونده معرفی شده است.
صفحه خبر بالای تصاویر