کد خبر: ۵۹۸۳۳
تاریخ انتشار: ۲۱ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۷:۰۱

محدودیت خودرو با پلاک شهرستان در تهران مثل پلاک تهران شد!

رئیس کمیسیون عمران به حمل‌ونقل شورای شهر تهران گفت: خودرو‌های پلاک شهرستان برای ورود به محدوده طرح ترافیک تهران باید محدودیت‌های همانند خودرو‌های تهرانی داشته باشند.
محدودیت خودرو با پلاک شهرستان در تهران مثل پلاک تهران شد!

مخاطب ۲۴- سید جعفر تشکری هاشمی، در حاشیه سیصد و چهاردهمین جلسه شورای شهر تهران و در جمع خبرنگاران درباره ایرادات فرمانداری به لایحه طرح ترافیک اظهار کرد: فرمانداری تهران کلیات لایحه را رد نکرده است، بلکه صرفا دو بخش از آن را دارای ایراد دانسته و این ایرادات مربوط به نحوه تردد خودرو‌های پلاک شهرستان در محدوده طرح ترافیک است.

وی با اشاره به حجم بالای خودرو‌های پلاک شهرستانی که روزانه وارد تهران می‌شوند، گفت: انبوهی از این خودروها، به‌ویژه در حوزه تاکسی‌های آنلاین یا تردد‌های انفرادی برای مسافرکشی، در محدوده طرح ترافیک فعالیت دارند و این مسئله وضعیت ترافیکی را به‌شدت تحت تأثیر قرار داده است.

تشکری هاشمی با استناد به مصوبه شماره ۱۱۰ شورای عالی ترافیک شهر تهران، عنوان کرد: یکی از الزامات این مصوبه، توجه به نوع پلاک خودرو است. بر همین اساس، شورای شهر محدودیت‌هایی را برای خودرو‌های پلاک شهرستان در محدوده طرح ترافیک در نظر گرفته است. افرادی که دارای پلاک شهرستان هستند، می‌توانند تا پنج روز با حداقل تعرفه و پس از آن با تعرفه‌ای معقول تا ۱۰ روز در محدوده طرح ترافیک تهران تردد کنند و پس از آن عوارضی همچون خودرو‌های تهرانی پرداخت کنند.

بیشتر بخوانید

رئیس کمیسیون عمران شورای شهر تهران اظهار کرد: کسانی که بیش از ۱۰ روز در تهران ساکن هستند به نوعی ساکن تهران محسوب می‌شوند، آنها می‌توانند پلاک تهران دریافت کنند و همانند دیگر شهروندان تهرانی در محدوده طرح ترافیک رفت‌وآمد داشته باشند و ضریبی مشابه خودرو‌های تهرانی برایشان در نظر گرفته شود.

رئیس کمیسیون عمران و حمل‌ونقل شورای شهر تهران همچنین به ایراد دوم فرمانداری اشاره کرد و گفت: ایراد دیگر مربوط به بحث تخفیف برای افرادی است که آرم طرح ترافیک را به صورت سالانه یا شش‌ماهه خریداری می‌کنند. این موضوع مسبوق به سابقه است و به نظر می‌رسد کسانی که هزینه را یکجا پرداخت می‌کنند، باید نسبت به افرادی که پرداخت روزانه دارند، از امتیازاتی برخوردار باشند.

تشکری هاشمی در پایان خاطرنشان کرد: این تفاوت در پرداخت، مشابه سایر خدمات شهری مانند بلیت مترو و اتوبوس نیز لحاظ شده است. ان‌شاءالله این ایرادات فرمانداری در هیئت حل اختلاف برطرف خواهد شد.

برچسب ها: طرح ترافیک
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
اعتراض به سبک عراقچی + فیلم اعتراض به سبک عراقچی + فیلم
عباس عراقچی ۱۰سال پیش در کمیسیون ویژه بررسی برجام مجلس به کارشکنی صدا و سیما واکنش نشان داد.
ترامپ نماد قهرمانی جام جهانی باشگاه‌ها را برد! ترامپ نماد قهرمانی جام جهانی باشگاه‌ها را برد!
دونالد ترامپ اعلام کرد که جام قهرمانی جام جهانی باشگاه‌ها را با خود به کاخ سفید برده است.
حامیان ایران در جنگ ۱۲ روزه، از معین و شهرام شبپره تا فرخ نگهدار حامیان ایران در جنگ ۱۲ روزه، از معین و شهرام شبپره تا فرخ نگهدار
در جنگ ۱۲ روزه ایران و اسرائیل، روزنامه نگاران، خوانندگان و حتی سیاسیونی که سال هاست به عنوان تفاوت عقیدتی با جمهوری اسلامی، ترک وطن کردند، حمایت از وطن را به اختلافات سیاسی ترجیح دادند.
حمایت طارمی از فغانی حمایت طارمی از فغانی
مهدی طارمی استوری جدیدی در صفحه شخصی خود منتشر کرد.
جاسوسان موساد در کنار ما جاسوسان موساد در کنار ما
سال‌هاست که واژه‌هایی، چون «نفوذی» و «جاسوس» وارد ادبیات سیاسی ایران شده و در بزنگاه‌های مهم مرکز ثقل توجه سیاسیون قرار می‌گیرد. در میان سیاسیونی که از نفوذ اسرائیلی‌ها به سطح بالای نظام هشدار دادند و بر جلوگیری و مراقب از نفوذی‌ها تاکید داشتند، برخی چهره‌هایی هم بودند که این موضوع را انکار کرده و حتی خبرنگاران را عامل جاسوسی خواندند.
خوابیدن با چراغ روشن ممنوع خوابیدن با چراغ روشن ممنوع
این ارتباط از نظر بیولوژیکی منطقی است. بدن ما از سیگنال‌های نوری برای تشخیص زمان خواب استفاده می‌کند و هرگونه اختلال در این روال می‌تواند در ریتم‌های شبانه‌روزی بدن ما که فرآیندهای داخلی بی‌شماری را تنظیم می‌کنند، اختلال ایجاد کند.
همبستگی مردم را مصادره نکنید همبستگی مردم را مصادره نکنید
بعد از برقراری صلح در جنگ دوازده روزه، صحبت‌های زیادی درباره همبستگی، وحدت، و نزدیک شدن حاکمیت به مردم گفته و شنیده می‌شود، با این وجود گروهی هستند که همچنان با سخنان تند مانع شکل گرفتن این وحدت و همدلی می‌شوند
برگزیده
تلفن‌های ثابت، کنترل، ریموت و .. را جمع کنید+فیلم تلفن‌های ثابت، کنترل، ریموت و .. را جمع کنید+فیلم
فرزندان سردار حاجی‌زاده، فرمانده هوا و فضای سپاه، به رعایت تمام اصول حفاظتی توسط پدرش اشاره کرد اظهارات خانواده سردار حاجی زاده به نوعی رد ادعای ردیابی فرمانده هوا و فضای سپاه از طریق اپلیکیشن‌های هوشمند تلفن همراه را نشان می‌دهد.
اعتراض به سبک عراقچی + فیلم اعتراض به سبک عراقچی + فیلم
عباس عراقچی ۱۰سال پیش در کمیسیون ویژه بررسی برجام مجلس به کارشکنی صدا و سیما واکنش نشان داد.
ترامپ نماد قهرمانی جام جهانی باشگاه‌ها را برد! ترامپ نماد قهرمانی جام جهانی باشگاه‌ها را برد!
دونالد ترامپ اعلام کرد که جام قهرمانی جام جهانی باشگاه‌ها را با خود به کاخ سفید برده است.
صفحه خبر بالای تصاویر