کد خبر: ۵۹۷۳۸
تاریخ انتشار: ۱۴ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۷:۱۰

بیانیه باشگاه پرسپولیس علیه فدراسیون فوتبال

باشگاه پرسپولیس در بیانیه‌ای نسبت به صدور رای علیه این تیم در روز تعطیل معترض شد.
بیانیه باشگاه پرسپولیس علیه فدراسیون فوتبال

مخاطب ۲۴- در این اطلاعیه آمده است: یک روز تعطیل و یک حکم دیگر.

فوتبال بهانه است، مقصود پرسپولیس است. چه روز تعطیل باشد و چه لغو یک قانون به سود دیگران، چند ساعت مانده به پایان نقل و انتقالات.

شنبه قرار است فریاد دختران پرسپولیس گوش‌ها را ….

نه قرار نیست کر کند، بلکه شاید گوش‌هایی را شنوا سازد. شاید!

سرخپوشان ایران با اجرای حکمی تعلیقی در بازی با استقلال خوزستان فقط از حضور دختران و بانوان پرسپولیسی بهره‌مند خواهد بود.

فدراسیون فوتبالی که ماه‌ها است تکلیف یک پرونده را روشن نکرده و با این اقدام برای تیم ملی هم حاشیه درست کرد و دست به تحریک تماشاگران فوتبال زد، حالا در روز‌های تعطیل اضافه‌کاری می‌کند تا برای پرسپولیس و هوادارانش حکم بدهد.

بیشتر بخوانید

ما همچنان تاوان می‌دهیم. تاوان قهرمانی‌ها، تاوان سختکوشی، تاوان محبوب‌ترین بودن، تاوان این که طرفداران یک تیم دیگر آمدند در خانه خود ما، از بیرون ورزشگاه تا داخل آن تهدید و ارعاب کردند. در داخل ورزشگاه هنوز تماشاگر پرسپولیس نیامده بود که توهین‌ها را شروع کردند. نرده‌ها را یا شکستند یا از روی آن گذشتند. ورزشگاه را با پلاستیک‌های حاوی مایعاتی مشخص نجس کردند و آن را به روی هواداران پرسپولیس ریختند.

به هواداران پرسپولیس حمله کردند. تعداد زیادی را راهی بیمارستان کردند. سر شکستند و چشم درآوردند. حالا پرسپولیس همچنان باید تاوان بدهد و محروم شود. سالی که نکوست از بهارش پیداست.

برای پرسپولیس در روز تعطیل حکم صادر شد و همین چند روز قبل بود که کمیته اخلاق هم مدیر تیم پرسپولیس را در روز تعطیل و روز بازی احضار کرد.

احضار در حالی که سرمربی تیم فولاد اصلا نامی از افشین پیروانی نیاورده بود و همچنین به کرات اعلام کرد، ماجرای نقل شده از سوی او مربوط به زمانی است که پیروانی در پرسپولیس حضور نداشت.

با این همه پیگیری و سختکوشی ارکان قضایی فوتبال ایران چگونه است که فدراسیون فوتبال از دادن حکم علیه دروازه‌بان پیشین پرسپولیس که نسبت به فسخ غیر موجه اقدام کرد، عاجز است؟

چرا این پرونده هفت ماه است که خاک می‌خورد؟ چگونه است که یک نفر می‌تواند به فسخ غیرموجه و غیرقانونی محکوم شود، اما بر خلاف تمام اصول حاکم بر قوانین داخلی و بین‌المللی تمام محرومیتش تعلیق گردد؟!

چگونه می‌شود بخشی از فدراسیون چنین حکمی دهد که در جایگاه صدور آن نبود؟ اگر هم بود چگونه بر خلاف تمام قواعد رفتار کرد؟

به طور مشخص کدام تیم در لیگ‌برتر از این مساله سود برد؟

آیا این دخالت در نتایج رقابت‌های لیگ برتر به نفع تیمی خاص نبود؟

آیا چنین دخل و تصرفی که منجر به تغییر نتایج می‌شود با عدالت و مساوات در مسابقات هم‌خوانی دارد؟

راستی چه شد که یک باشگاه خاص هنوز با حکم بسته شدن پنجره نقل و انتقالات خود به دلیل دخالت در تحریک بازیکن برای فسخ غیر موجه بازیکن با باشگاه سابقش محکوم نشده است؟

در حالی که در مقررات بین‌المللی اصل بر این است که باشگاه مقصد چنین کرده است با وجود اعتراف مالک باشگاه، چگونه حکم به برائت داده شد؟ چگونه دخالت برایتان احراز نشد در حالی که طرف خود نه یک بار که چندبار اعتراف کرد؟

اگر باشگاه پرسپولیس در جریان پیگیری موضوع در محاکم بین‌المللی، آن اعترافات را ارائه دهد آیا باز حکم به برائت آن باشگاه داده می‌شود؟

از فدراسیون انتظار داریم که درباره همین دو، سه موضوع مربوط به آن فسخ غیرموجه و این تعلل و پشت هم اندازی پاسخی قانع‌کننده به افکار عمومی بدهد.

آیا این اقدامات در فدراسیون، اقدامات تحریک‌آمیز به حساب نمی‌آید؟

آیا بخشی از این آشوب روی سکو‌ها چه در لیگ و چه در بازی‌های ملی، محصول همین رفتار‌ها و دوگانگی‌ها نیست؟

راستی چگونه است هر اظهارنظری از سوی مقام‌های پرسپولیس با برخورد جدی رو‌به رو می‌شود ولی مالک یک باشگاه می‌تواند با هر لحنی با دیگران و فدراسیون صحبت کند؟ او در چند نوبت توهین و تهدید کرد و در صحبت درباره قهرمانی پرسپولیس به وزارت ورزش و جوانان و فدراسیون فوتبال تهمت زد.

نتیجه‌اش چه بود؟

یک بار هم که به کمیته اخلاق فراخوانده شد اصلا فدراسیون را در این قواره‌ها ندید. وقتی نیامد چه شد؟

واقعا این مصونیت از کجا می‌آید که هر طور دلش بخواهد با شما صحبت و رفتار می‌کند؟

سوالات به همین‌ها ختم نمی‌شود.

فدراسیون فوتبال در اقدامی بحث برانگیز سهمیه خارجی پرسپولیس را سوزاند ولی همین حالا یک باشگاه خاص دیگر که سهمیه‌اش لغو و سقف بودجه‌اش پر شده در حال جذب بازیکن خارجی است.

باشگاهی دیگر از پیش فصل، چندین بار بازیکن گرفت و فسخ کرد. به قدری با بازیکن خودش فسخ و دوباره تمدید کرد که حسابش از دست خودشان در رفت، در آن‌جا هیچ سهمیه‌ای نسوخت؟

راستی شروع فصل را به خاطر دارید؟ آخرین شب منتهی به پایان نقل و انتقالات چه شد؟ چگونه شبانه قانون عوض شد؟

سوالات از این دست بسیار است و تا پاسخ قانع‌کننده‌ای به هواداران داده نشود، باقی می‌مانند.

تا جایی که به ما مربوط می‌شود، ما هنوز زنده‌ایم!

برچسب ها: پرسپولیس
captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
اختلال دسترسی ایرانی‌ها به چت‌جی‌پی‌تی؛ کشور شما پشتیبانی نمی‌شود اختلال دسترسی ایرانی‌ها به چت‌جی‌پی‌تی؛ کشور شما پشتیبانی نمی‌شود
کاربران ایرانی از ساعاتی پیش برای ورود به اپلیکیشن چت‌جی‌پی‌تی با پیام «کشور شما پشتیبانی نمی‌شود» مواجه شده‌اند. این اختلال در شرایطی رخ داده که دسترسی به این سرویس پیش‌تر با روش‌هایی در لایه زیرساخت امکان‌پذیر بود؛ اما اکنون وضعیت دسترسی کاربران تغییر کرده است.
پرسپولیس ۳۲۰ میلیارد به استقلال بدهکار شد! پرسپولیس ۳۲۰ میلیارد به استقلال بدهکار شد!
هوشنگ نصیرزاده با تشریح پرونده تیوی بیفوما تأکید کرد بهتر است پرسپولیس و استقلال خوزستان پیش از آغاز یک دعوای حقوقی تازه به توافق برسند.
جدول لیگ برتر ایران ۱۴۰۵–۱۴۰۶؛ پیش‌بینی قهرمان و رقابت آقای گل جدول لیگ برتر ایران ۱۴۰۵–۱۴۰۶؛ پیش‌بینی قهرمان و رقابت آقای گل
رقابت در لیگ برتر ایران فصل ۱۴۰۵–۱۴۰۶ به نقطه‌ای حساس رسیده است. تیم‌های پرسپولیس، استقلال، سپاهان و تراکتور با اختلافی اندک در صدر جدول قرار دارند و هر هفته می‌تواند سرنوشت شانس قهرمانی را تغییر دهد. در این میان، نبرد مهاجمان برای عنوان آقای گل و عملکرد چشمگیر دروازه‌بان‌ها، هیجان لیگ را به اوج رسانده است.
بازنشستگان از روز بیستم ماه اعتبار خرید می‌گیرند؛ جزئیات طرح تأمین‌رفاه بازنشستگان از روز بیستم ماه اعتبار خرید می‌گیرند؛ جزئیات طرح تأمین‌رفاه
بازنشستگان و مستمری‌بگیرانی که مستمری خود را از بانک رفاه کارگران دریافت می‌کنند، می‌توانند از روز بیستم هر ماه از اعتبار خرید طرح تأمین‌رفاه استفاده کنند. این طرح شامل اعتبار تشویقی، تخفیف‌های فروشگاهی و امکان خرید اقساطی نیز می‌شود.
فوری؛ پیام جدید سید مجتبی خامنه ای منتشر شد! فوری؛ پیام جدید سید مجتبی خامنه ای منتشر شد!
رهبر انقلاب اسلامی در پیامی قهرمانی و افتخارآفرینی تیم امید کشتی آزاد در مسابقات جهانی آمریکا را به مدیران، مربیان، کشتی‌گیران غیور تیم و ملت بزرگ ایران به‌خصوص نسل جوان قهرمان میهن تبریک گفتند.
عکاس معروف ایرانی در تظاهرات فرانسه زخمی شد! عکاس معروف ایرانی در تظاهرات فرانسه زخمی شد!
آلفرد یعقوب‌زاده، عکاس سرشناس ایرانی و ثبت‌کننده لحظات تاریخی در بحران‌ها و جنگ‌های مختلف جهان، در جریان عکاسی از تظاهرات اخیر فرانسه و بر اثر وقوع انفجار زخمی شد.
فقط دو کشور در کل جهان بمب ۱۴ تنی دارند؛ ایران و ایالات متحده! فقط دو کشور در کل جهان بمب ۱۴ تنی دارند؛ ایران و ایالات متحده!
سردار نقدی: فقط دو کشور در جهان بمب ۱۴ تنی دارند: یکی از آنها جمهوری اسلامی ایران و دیگری آمریکا است
برگزیده
جواب استقلال به AFC! جواب استقلال به AFC!
باشگاه استقلال با انتشار اطلاعیه‌ای اعلام کرد که از شکایت رقبا در رابطه با پرونده یاسر آسانی نمی‌ترسد.
۱۵ ورزشگاه برتر ایران؛ از آزادی تا لرآرنا، زیر ذره‌بین تاریخ و تکنولوژی ۱۵ ورزشگاه برتر ایران؛ از آزادی تا لرآرنا، زیر ذره‌بین تاریخ و تکنولوژی
ورزشگاه‌های ایران از مهم‌ترین نمادهای فوتبال کشور هستند؛ از ورزشگاه آزادی و نقش جهان تا یادگار امام و فولاد آرنا، هرکدام بخشی از تاریخ فوتبال ایران را در خود جای داده‌اند.
مشکل قرارگیری آزمون در لیست تیم ملی حل شد! مشکل قرارگیری آزمون در لیست تیم ملی حل شد!
لیست تیم ملی فوتبال در حالی بدون حضور لژیونر‌ها اعلام شده است که تعدادی از بازیکنان شاغل در لیگ‌های خارجی خود را به اردو رسانده‌اند و زیر نظر امیر قلعه‌نویی در حال تمرین کردن هستند، اما تا حل نشدن مشکل آزمون قرار نیست لیست نهایی اعلام شود