کد خبر: ۵۹۵۳۶
تاریخ انتشار: ۰۸ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۱:۲۶

دلیل بازداشت دانشجوی ایرانی در آمریکا شرکت در تظاهرات بود؟

شبکه خبری سی ان ان آمریکا در پی بازداشت علیرضا درودی دانشجوی ایران دانشگاه آلاباما، به نقل از یک مقام آمریکایی اعلام کرد که این دانشجو با روادید منقضی شده در آمریکا حضور داشته است.
دلیل بازداشت دانشجوی ایرانی در آمریکا شرکت در تظاهرات بود؟

مخاطب ۲۴- شبکه سی ان ان آمریکا به نقل از یک مقام آگاه آمریکایی که نامش را فاش نکرد، گفت که دانشجوی ایرانی دکترا دانشگاه آلاباما که توسط ماموران اداره مهاجرت و گمرک (ICE) بازداشت شد، با روادید منقضی شده در آمریکا حضور داشت.

علیرضا دورودی متولد ایران، دانشجوی مهندسی مکانیک، توسط ماموران اداره مهاجرت آمریکا دستگیر شد.

این مقام آمریکایی همچنین گفت: مشخص نیست که آیا دورودی در تظاهرات طرفدار فلسطین شرکت کرده است یا خیر.

این مقام آمریکایی افزود: «به نظر می‌رسد که این موضوع مربوط به روادید می‌شود، زیرا روادید او منقضی شده بود.»

بیشتر بخوانید

دانشگاه آلابامای آمریکا در بیانیه‌ای به رسانه‌ها اعلام کرد که ماموران مهاجرت فدرال ایالات متحده یک دانشجوی دکتری ایرانی الاصل را در دانشگاه آلاباما بازداشت کردند.

بر اساس این گزارش، دانشگاه هویت دانشجو را اعلام نکرد، اما سوابق موجود در وب سایت اداره مهاجرت و گمرک ایالات متحده (ICE) نشان می‌دهد که «علیرضا درودی»، شهروند ایرانی، توسط این آژانس بازداشت شده است. سوابق نشان نمی‌دهد که او در کدام مرکز ICE بازداشت شده است.

وزارت امنیت داخلی ایالات متحده و ICE به درخواست برای اظهار نظر پاسخ ندادند. علت بازداشت این شهروند ایرانی مشخص نشده است.

دورودی در رشته مهندسی مکانیک در دانشگاه آلاباما تحصیل کرده و در رشته مهندسی متالورژی تخصص گرفته است. اولین بار این گزارش را روزنامه نیویورک تایمز مخابره کرده بود.

برچسب ها: مهاجرت
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
پادکست: مخاطب فوتبالی - قسمت ۳: اوستون اورونوف؛ انفجار یک استعداد پادکست: مخاطب فوتبالی - قسمت ۳: اوستون اورونوف؛ انفجار یک استعداد
در این قسمت از پادکست مخاطب فوتبالی به بررسی شرایط ستاره‌ی ازبکستانی تیم پرسپولیس میپردازیم.
تحلیل نظام آموزشی ایران؛ از حافظه تا مهارت تحلیل نظام آموزشی ایران؛ از حافظه تا مهارت
نظام آموزشی ایران با وجود دستاورد‌های مهم در باسوادی و گسترش پوشش تحصیلی، همچنان زیر سایه‌ی حافظه‌محوری، نابرابری آموزشی و ضعف مهارت‌آموزی گرفتار مانده و نیازمند اصلاحات بنیادین است.
تاج فیتنس جهان بر سر یک ملکه‌ی ایرانی! تاج فیتنس جهان بر سر یک ملکه‌ی ایرانی!
هانا مهرگان، ورزشکار ایرانی‌تبار ساکن کانادا، با درخشش خیره‌کننده در رقابت‌های جهانی فیتنس ۲۰۲۵ میامی، عنوان «ملکه تناسب اندام جهان» را به دست آورد.
قتل دختر جوان به دست خواستگارش قتل دختر جوان به دست خواستگارش
پرونده قتل راضیه در شهرری پس از اعتراف خواستگارش به دلیل عشق بیمارگونه و اعتیاد، بار دیگر جنجال‌برانگیز شد.
قیمت بلیت مهران مدیری از جنیفر لوپز در دبی گران‌تر بود قیمت بلیت مهران مدیری از جنیفر لوپز در دبی گران‌تر بود
بلیت‌های کنسرت مهران مدیری در دبی از ۳۹۹ تا ۱۵۰۰ درهم فروخته شد و در برخی بازه‌ها حتی از بلیت‌های جنیفر لوپز گران‌تر بود.
قتل یک زن ۱۶ ساله به دست شوهرش در عجب‌شیر قتل یک زن ۱۶ ساله به دست شوهرش در عجب‌شیر
فرمانده انتظامی عجب‌شیر از قتل یک زن ۱۶ ساله توسط همسرش خبر داد؛ قاتل در تحقیقات اولیه به انگیزه اختلافات خانوادگی اعتراف کرد.
تعیین قیمت برنج هندی و پاکستانی تنظیم‌بازاری تعیین قیمت برنج هندی و پاکستانی تنظیم‌بازاری
رئیس اتحادیه بنکداران تهران از آغاز عرضه برنج هندی و پاکستانی با قیمت‌های تنظیم‌بازاری خبر داد؛ برنج هندی ۴۹ و ۵۹ هزار تومان، پاکستانی ۶۶ هزار تومان است.
برگزیده
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند
مشاور رئیس جمهور در امور احزاب و تشکل‌ها در نشستی با احزاب و فعالان سیاسی استان گلستان گفت: تاکید رئیس جمهور بر این است که احزاب برای تصمیم گیری‌ها و تصمیم سازی‌ها در کشور به صورت جدی‌تر مورد مشورت قرار بگیرند.
خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد
اخیراً شایعاتی در شبکه‌های اجتماعی و اکانت‌های مرتبط با رژیم صهیونیستی منتشر شد مبنی بر اینکه سردار قاآنی مورد سوءقصد قرار گرفته و به شهادت رسیده است که پیگیری‌ها حاکی از آنست که این اخبار صحت ندارد.
صفحه خبر بالای تصاویر