کد خبر: ۵۹۵۰۴
تاریخ انتشار: ۰۷ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۱:۰۵

نامه به پزشکیان درباره تأثیر معدل پایه یازدهم در کنکور

نماینده تهران در مجلس از ارسال نامه خود به پزشکیان رئیس جمهور درباره درخواست پیگیری مسائل مربوط به تأثیر معدل پایه یازدهم در کنکور، خبر داد.
نامه به پزشکیان درباره تأثیر معدل پایه یازدهم در کنکور

مخاطب ۲۴- پیمان فلسفی نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی از ارسال نامه خود به مسعود پزشکیان رئیس جمهور درباره درخواست پیگیری مسائل مربوط به تأثیر معدل پایه یازدهم در کنکور، خبر داد.

وی افزود: بنده از رئیس جمهور انتظار دارم دستور دهد در اسرع وقت نسبت به لغو مصوبه وزارت علوم اقدام لازم به عمل آمده و مسائل مربوط به تأثیر معدل پایه یازدهم در کنکور پیگیری و تعیین تکلیف شود.

بیشتر بخوانید

متن نامه نماینده تهران به پزشکیان به شرح ذیل است:

با سلام و احترام

اینجانب پیمان فلسفی نماینده مردم شریف ایران در مجلس شورای اسلامی و به نمایندگی از طرف جمع کثیری از دانش آموزان کنکوری و والدین، ایشان بدین وسیله به عرض میرسانم که یک ماه قبل شورای عالی آموزش و پرورش تصمیمی مبنی بر عدم تأثیر معدل یازدهم برای پشت کنکوری‌ها اتخاذ نمود. وزیر محترم آموزش و پرورش و سخنگوی محترم دولت نیز این موضوع را قطعی اعلام کردند.

متأسفانه از شروع سال تحصیلی موضوع تأثیر معدل یازدهم همواره به صورت غیر شفاف مطرح بوده و بار‌ها انتظار داشتیم که در جلسات، مختلف تصمیم گیری‌های لازم در این خصوص انجام شود. این عدم شفاف سازی و تعیین تکلیف منجر به این شد که بسیاری از دانش آموزان به دلیل عدم اطمینان از وضعیت معدل، یازدهم کتاب‌های نهایی این مقطع را فروخته یا اهدا کنند.

اما متأسفانه در آخرین روز‌های سال ۱۴۰۳ و در آستانه عید نوروز شورای سنجش و پذیرش دانشجو به ریاست وزیر محترم علوم این مصوبه را رد کرد و آرامش را از دانش آموزان و والدین ایشان سلب نمود اینجانب به شدت نگران تبعات این تصمیم هستم و اعتقاد دارم که این اقدام ناشی از فشار‌های مافیای معدل و نهایی است که منافع مالی خود را در خطر می‌بینند.

طبق قوانین کشور حق قانونی دانش آموزان مذکور این است که تأثیر معدل یازدهم عطف به ماسبق نشود چرا که سالی که آنها در مقطع یازدهم بوده‌اند معدل نهایی وجود نداشته است؛ لذا از جنابعالی انتظار می‌رود دستور فرمایید در اسرع وقت نسبت به لغو مصوبه غیر قانونی وزارت علوم اقدام لازم به عمل آمده و اینجانب را از نتیجه مطلع و نگرانی جمع کثیری از مردم عزیزمان مرتفع کردند.

برچسب ها: مسعود پزشکیان
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
ترامپ: در حال مذاکره با ایران هستیم ترامپ: در حال مذاکره با ایران هستیم
رئیس جمهور آمریکا در اظهاراتی تهدیدآمیز علیه ایران گفت: «مقامات آمریکایی و ایرانی درحال مذاکره هستند. اما اگر با ایران به توافق هسته‌ای نرسیم، این کشور را بمباران خواهیم کرد.»
پر تصادف‌ترین شهرهای کشور کدامند؟ پر تصادف‌ترین شهرهای کشور کدامند؟
جانشین پلیس راه راهور فراجا استان‌هایی با بیشترین تصادف رانندگی را اعلام کرد.
شهادت دو نیروی پلیس مشهد در پی انفجار در کلانتری شهادت دو نیروی پلیس مشهد در پی انفجار در کلانتری
در پی انفجار مواد محترقه کشف شده چهارشنبه آخر سال در کلانتری شهید رجایی مشهد، دو نیروی پلیس به لقاءالله پیوستند
دانش آموزان قلدر در اینستاگرام ادب می‌شوند! دانش آموزان قلدر در اینستاگرام ادب می‌شوند!
اینستاگرام قابلیت جدیدی را در اختیار مدیران و معلمان مدارس قرار داده تا دانش آموزان قلدر و زورگو کلاس را به آن معرفی کنند تا ادبشان کند!
روایت هرمز شجاعی مهر از بازداشت و بازجویی‌اش در اوین روایت هرمز شجاعی مهر از بازداشت و بازجویی‌اش در اوین
هرمز شجاعی مهر مجری ثابت سال‌های طولانی برنامه خانواده، این امتیاز ویژه را داشت که همزمان مجله‌ای به همین نام منتشر کند و همین ظرفیت باعث شد مجله او به فروش تاریخی برسد و در یک شماره حتی از ۷۰۰ هزار نسخه عبور کند و او به ثروتی افسانه‌ای از قبل این مجله دست یابد.
جانشین خطیر در نساجی مازندران معرفی شد جانشین خطیر در نساجی مازندران معرفی شد
با قبول استعفای علی خطیر از مدیر عاملی باشگاه نساجی از سوی مالک این باشگاه مدیر عامل جدید معرفی شد.
پزشکیان: مسیر مذاکره غیرمستقیم با آمریکا باز است پزشکیان: مسیر مذاکره غیرمستقیم با آمریکا باز است
رئیس جمهور با اشاره به اینکه «پاسخ جمهوری اسلامی ایران به نامه رئیس جمهور آمریکا از طریق کشور عمان به دست آنها رسیده است»، گفت: «در این پاسخ اگر چه موضوع مذاکره مستقیم میان دو طرف رد شده، اما همانگونه که از قبل هم هیچ‌گاه مسیر‌های گفتگوی غیرمستقیم از طرف جمهوری اسلامی بسته نشده بود، در این نامه نیز عنوان شده مسیر مذاکره غیرمستقیم باز است و تأکید شده ایران هیچ‌گاه از مذاکره پرهیز نداشته و این فقط بدعهدی‌ها بوده که باعث بروز مشکل در این مسیر شده که باید جبران و اعتماد‌ها بازسازی شوند.»
برگزیده
پر تصادف‌ترین شهرهای کشور کدامند؟ پر تصادف‌ترین شهرهای کشور کدامند؟
جانشین پلیس راه راهور فراجا استان‌هایی با بیشترین تصادف رانندگی را اعلام کرد.
شهادت دو نیروی پلیس مشهد در پی انفجار در کلانتری شهادت دو نیروی پلیس مشهد در پی انفجار در کلانتری
در پی انفجار مواد محترقه کشف شده چهارشنبه آخر سال در کلانتری شهید رجایی مشهد، دو نیروی پلیس به لقاءالله پیوستند
دانش آموزان قلدر در اینستاگرام ادب می‌شوند! دانش آموزان قلدر در اینستاگرام ادب می‌شوند!
اینستاگرام قابلیت جدیدی را در اختیار مدیران و معلمان مدارس قرار داده تا دانش آموزان قلدر و زورگو کلاس را به آن معرفی کنند تا ادبشان کند!
صفحه خبر بالای تصاویر