کد خبر: ۵۹۴۸۸
تاریخ انتشار: ۰۷ فروردين ۱۴۰۴ - ۰۹:۳۹

علیرضا دبیر نایب رئیس و عضو هیئت رئیسه شورای کشتی آسیا شد

رئیس فدراسیون کشتی کشورمان پس از کسب کرسی کمیسیون فنی اتحادیه جهانی کشتی، بعنوان نایب رئیس و عضو هیئت رئیسه شورای کشتی آسیا انتخاب شد.
علیرضا دبیر نایب رئیس و عضو هیئت رئیسه شورای کشتی آسیا شد

مخاطب ۲۴- علیرضا دبیر رئیس فدراسیون کشتی پس از کسب کرسی کمیسیون فنی اتحادیه جهانی کشتی، بعنوان نایب رئیس و عضو هیئت رئیسه شورای کشتی آسیا انتخاب شد.

انتخابات شورای کشتی آسیا با بیشترین مشارکت در تاریخ این شورا، ظهر امروز در شهر امان پایتخت کشور اردن برگزار شد.

در این انتخابات ۳۸ فدراسیون آسیایی شرکت کردند که علیرضا دبیر رئیس فدراسیون کشتی با کسب ۲۷ رأی بعنوان سومین نفر، به عضویت هیئت رئیسه شورای کشتی آسیا درآمد.

محمد زاید از اردن و میزبان این مجمع، با ۳۴ رأی اول شد و یه ژانگ عضو هیئت رئیسه اتحادیه جهانی کشتی از چین ۲۸ رأی کسب کرد.

بیشتر بخوانید

این در حالی بود که ۷ نفر می‌توانستند برای کسب این کرسی تلاش کنند و هر نامزد می‌باید ۲۰ رأی بدست می‌آورد و دولت تورلیخانوف رئیس سابق شورای کشتی آسیا با ۱۶ رأی نتوانست به عضویت هیئت رئیسه این شورا در بیاید.

یکی دیگر از موفقیت‌های رئیس فدراسیون کشتی، کسب ۷ رأی از ۷ رأی مأخوذه اعضای جدید هیئت رئیسه، برای کسب کرسی نایب رئیسی شورای کشتی آسیا بود.

لازم به ذکر است علیرضا دبیر به دلیل مشغله کاری در فدراسیون کشتی و تمرکز بر موفقیت تیم‌های ملی کشتی، کاندیدای ریاست شورای کشتی آسیا نشد.

در این انتخابات نماینده اردن محمدزیاد العوامله از اردن بعنوان رئیس و کنچ لی از کره جنوبی بعنوان دبیرکل انتخاب شدند.

برچسب ها: علیرضا دبیر
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
خرید جدید پرسپولیس به سقف رویاهایم رسیدم خرید جدید پرسپولیس به سقف رویاهایم رسیدم
حسین ابرقویی، مدافع فصل گذشته خیبر خرم‌ آباد، پس از امضای قرارداد رسمی با پرسپولیس، در لایو باشگاه درباره احساسات خود از این انتقال صحبت کرد؛ انتقالی که با انتقاد برخی از هواداران همراه بود و باعث شد او نتواند جملاتش را تکمیل کند
آرامش پرسپولیس را برنمی‌تابند آرامش پرسپولیس را برنمی‌تابند
رضا درویش، مدیرعامل پرسپولیس از وضعیت نقل و انتقالات پرسپولیس گفت.
فوتبالیستی که رکورد لوکس بودن را شکست فوتبالیستی که رکورد لوکس بودن را شکست
بوگاتی شیرون ۱/۳ میلیون یورویی عضو جدید کلکسیون ساعت رونالدو شد
شاهکاری از سینمای آسیا شاهکاری از سینمای آسیا
کوروساوا در سال ۱۹۹۰ جایزه اسکار یک عمر دستاورد هنری را دریافت کرد. او پس از مرگ از سوی مجله ایژن‌ویک و سی‌ان‌ان به عنوان «آسیایی قرن» در رده «هنر، ادبیات و فرهنگ» معرفی شد و از او به‌عنوان یکی از پنج فردی که بیشترین سهم را در بهبود آسیا در سده بیستم داشتند، یاد شد.
قدرتمندترین مرد جهان ناپدید می‌شود! قدرتمندترین مرد جهان ناپدید می‌شود!
غیبت‌های طولانی‌مدت می‌تواند در خارج از چین، گمانه‌زنی‌هایی داغ را دربارۀ میزان اقتدار رهبر ایجاد کند.
ارتباط سیگار با ۱۰ سرطان ارتباط سیگار با ۱۰ سرطان
یک فوق تخصص توراکس، سرطان ریه را از شایع‌ترین سرطان‌ها با مرگ‌ومیر بالا خواند و نسبت به افزایش استعمال سیگار و قلیان بویژه میان زنان هشدار داد.
میان خشکسالی و برهنگی زنان رابطه مستقیمی برقرار است میان خشکسالی و برهنگی زنان رابطه مستقیمی برقرار است
کوشکی فعال سیاسی جریان انقلاب اسلامی نوشت: این روز‌ها کشور دچار بحران آب است، اما کمتر کسی متوجه شده که میان خشکسالی و بی عفتی و برهنگی رابطه مستقیمی برقرار است! هر چه منکرات و بی حجابی رواج بیشتری پیدا می‌کند، کمبود آب هم افزون‌تر می‌شود!
برگزیده
آرامش پرسپولیس را برنمی‌تابند آرامش پرسپولیس را برنمی‌تابند
رضا درویش، مدیرعامل پرسپولیس از وضعیت نقل و انتقالات پرسپولیس گفت.
فوتبالیستی که رکورد لوکس بودن را شکست فوتبالیستی که رکورد لوکس بودن را شکست
بوگاتی شیرون ۱/۳ میلیون یورویی عضو جدید کلکسیون ساعت رونالدو شد
نمایش از راه دور برای تیم ملی زنان نمایش از راه دور برای تیم ملی زنان
با وجود راه‌یابی تیم ملی فوتبال زنان ایران به جام ملت‌های آسیا ۲۰۲۶ استرالیا، فدراسیون فوتبال نتوانست نماینده‌ای را برای حضور در مراسم قرعه‌کشی به سیدنی اعزام کند.
صفحه خبر بالای تصاویر