کد خبر: ۵۹۴۷۴
تاریخ انتشار: ۰۶ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۶:۵۶

پزشکیان: پیگیر تحقق شعار سال هستیم

رئیس جمهور گفت: جلسات ما ادامه دارد و قرار است با بررسی برنامه‌ها، روش‌هایی را پیدا کنیم تا بتوانیم منویات مقام معظم رهبری در شعار سال را عملیاتی کنیم.
پزشکیان: پیگیر تحقق شعار سال هستیم

مخاطب ۲۴- مسعود پزشکیان رئیس‌جمهور روز چهارشنبه در حاشیه نخستین جلسه وزیران در سال جدید، درخصوص اقدامات دولت برای تحقق شعار سال که از سوی مقام معظم رهبری تعیین شده، گفت: امروز در جلسه دولت بحث‌های مفصل و طولانی درمورد روش‌های سرمایه‌گذاری برای تولید و چالش‌های موجود داشتیم تا اقدامات عملی لازم در این زمینه در دستورکار قرار گیرد.

وی افزود: آقای عارف معاون اول رئیس جمهور و تیم اقتصادی دولت نیز جلسه جداگانه‌ای برای جمع‌بندی برنامه‌هایشان داشتند و قرار است با بررسی این برنامه‌ها، روش‌هایی را پیدا کنیم تا بتوانیم منویات مقام معظم رهبری در شعار سال را عملیاتی کنیم.

رئیس‌جمهور در ادامه با تاکید بر اینکه دولت چهاردهم در همین راستا، تعامل با بخش خصوصی را نسبت به گذشته بسیار افزایش داده است، گفت: شخصاً در جلسات متعددی با کارآفرینان و اعضای اتاق بازرگانی حل و فصل مشکلات آنها را پیگیری کرده‌ام. در سال جاری نیز سعی خواهیم کرد این نشست‌ها و تعاملات را افزایش داده و موانع پیش روی فعالیت بخش خصوصی را برطرف کنیم.

بیشتر بخوانید

دعوت از مردم برای حضور باشکوه در راهپیمایی روز قدس و محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی

پزشکیان همچنین در پاسخ به سوالی درخصوص حضور مردم در راهپیمایی روز قدس، گفت: روز قدس در کشور ما یک روز تاریخی است و از مردم عزیز کشورمان خواهش می‌کنم در راهپیمایی این روز حضور پرشوری داشته باشند و جنایات اسرائیل و حامیانش را محکوم کنند.

وی تاکید کرد: رفتار‌های غیرانسانی اسرائیل در منطقه، از نظر هیچ وجدان آگاهی قابل پذیرش نیست. بمباران مردم بی گناه اعم از زن و مرد و پیر و جوان و تخریب مدارس، دانشگاه‌ها و بیمارستان‌ها با ابزار‌های پیشرفته، رفتاری وحشیانه است که هر انسانی باید به آن اعتراض کند.

رئیس‌جمهور با بیان اینکه حتی مردم در کشور‌های اروپایی نیز نسبت به جنایات رژیم صهیونیستی معترض هستند، گفت: همه باید با حضور پرشور در راهپیمایی روز قدس، ضمن حمایت از مردم مظلوم فلسطین این جنایات را محکوم کنیم.

برچسب ها: مسعود پزشکیان
captcha
اخبار داغ
رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز
شاخص بورس در معاملات روز یکشنبه به روند صعودی خود ادامه داد و رکورد جدیدی را ثبت کرد.
سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است
طرح تازه فروش ایران‌خودرو از ۱۸ شهریور آغاز شده و هشت محصول این شرکت بدون نیاز به مسدودسازی وجه بانکی عرضه شده‌اند. بررسی اختلاف قیمت کارخانه و بازار نشان می‌دهد بیشترین سود خرید در این دوره به دناپلاس توربو اتوماتیک آپشنال می‌رسد که برای خریداران بازدهی قابل‌توجه ۳۲ درصدی دارد.
نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند! نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند!
رکنا ورزشی: فهرست نامزد‌های جوایز توپ طلای ۲۰۲۶ اعلام شد و تاکنون اسامی نامزد‌های هشت بخش از جمله بهترین استعداد جوان، بهترین دروازه‌بان، بهترین مربی و بهترین باشگاه در بخش مردان و زنان معرفی شده است. مراسم توپ طلای امسال ۲۶ اکتبر در لندن برگزار می‌شود.
واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه! واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه!
هواداران پرسپولیس در ورزشگاه شهدای شهر قدس، بار دیگر نشان دادند که ۱۳ سال دلبستگی به کاپیتانی، چون عالیشاه، با هیچ جدایی فراموش نمی‌شود.
خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
صنعت خودرو ایران از پیکان تا پلتفرم‌های IKP مسیر پرچالش و پرادعا داشته است. این گزارش با نگاهی بی‌رحمانه، تمام خودرو ملی از سمند تا ری‌را را با رقبای جهانی مقایسه و واقعیت فنی آن‌ها را آشکار می‌کند.
۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه! ۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه!
وزیر بهداشت فرانسه از مرگ حدود ۷ هزار نفر در این کشور در اثر موج گرمای کم سابقه خبر داد.
عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی! عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی!
خبر غیرمنتظره‌ای که هیچ‌یک از هواداران آلبی‌سلسته تمایلی به شنیدنش نداشتند، روز دوشنبه ۳۱ آگوست رنگ واقعیت به خود گرفت.
برگزیده
پزشکیان در هند! پزشکیان در هند!
رئیس جمهور به منظور شرکت در هجدهمین اجلاس سران کشور‌های عضو بریکس، دقایقی پیش با استقبال شانتانو تاکور وزیر مشاور در امور بنادر و کشتیرانی هند وارد شهر دهلی نو محل برگزاری این اجلاس شد
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر! رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر!
ایران اعلام کرد اوایل این هفته از یک سامانه دفاع هوایی جدید برای سرنگونی پهپاد آمریکایی MQ-۹ Reaper نزدیک تنگه هرمز استفاده کرده، حادثه‌ای که نشان می‌دهد تهران با وجود ماه‌ها حمله به سایت‌های نظامی خود، همچنان توان دفع حملات آمریکا و اسرائیل را دارد.