کد خبر: ۵۰۱۴۹
تاریخ انتشار: ۲۸ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۵:۴۱

واکنش پزشکیان به حادثه تروریستی در لبنان

«این رخداد یک بار دیگر نشان داد که کشور‌های غربی و آمریکایی‌ها اگر چه در ظاهر ادعا می‌کنند که به دنبال برقراری آتش‌بس هستند، اما در عمل تمام قد از جنایت، کشتار و ترور‌های کور رژیم صهیونیستی، حمایت می‌کنند. علاج اصلاح این وضعیت و قطع زنجیره ظلم و جنایات رژیم صهیونیستی و حامیانش علیه فلسطینیان مظلوم و جهان اسلام، وحدت و انسجام مسلمانان و کشور‌های اسلامی است.»
واکنش پزشکیان به حادثه تروریستی در لبنان

مخاطب ۲۴-رئیس جمهور با اشاره به وقایع روز گذشته در لبنان، چنین رخدادی را مایه شرمساری کشور‌های غربی و در رأس آنها آمریکایی‌ها دانست که از هیچ امکانی برای پیشبرد اهداف غیرانسانی خود فروگذار نمی‌کنند.
مسعود پزشکیان صبح امروز - چهارشنبه - در جلسه هیئت دولت با اشاره به وقایع روز گذشته در لبنان، چنین رخدادی را مایه شرمساری کشور‌های غربی و در رأس آنها آمریکایی‌ها دانست که از هیچ امکانی برای پیشبرد اهداف غیرانسانی خود فروگذار نمی‌کنند و تصریح کرد: اینکه از ابزار‌هایی که به شکل مرسوم برای ارتقای آسایش و رفاه حال بشر ساخته شده‌اند، به عنوان ابزار ترور و نابودی علیه کسانی که نگاه آنها با ما همسو نیست، استفاده شود، گواه سقوط انسانیت و غلبه خوی وحشی‌گری و جنایت‌پیشگی است.

رئیس جمهور افزود: این رخداد یک بار دیگر نشان داد که کشور‌های غربی و آمریکایی‌ها اگر چه در ظاهر ادعا می‌کنند که به دنبال برقراری آتش‌بس هستند، اما در عمل تمام قد از جنایت، کشتار و ترور‌های کور رژیم صهیونیستی، حمایت می‌کنند. علاج اصلاح این وضعیت و قطع زنجیره ظلم و جنایات رژیم صهیونیستی و حامیانش علیه فلسطینیان مظلوم و جهان اسلام، وحدت و انسجام مسلمانان و کشور‌های اسلامی است.
پزشکیان در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به رای اعتماد اعضای هیئت دولت به دکتر یدالله رحمانی، به عنوان استاندار جدید کهگیلویه و بویراحمد و دکتر آرش زره‌تن لهونی، به عنوان استاندار جدید کردستان، ضمن آرزوی موفقیت برای آنان اظهار کرد: همزمانی انتخاب آقای زره‌تن به اولین استاندار اهل تسنن کشور با هفته وحدت، فرصت بسیار ارزشمندی برای تقویت وحدت، انسجام و وفاق در کشور است.

رئیس جمهور همچنین با اشاره به ظرفیت‌های ناب منطقه اورامانات و نیز کهگیلویه و بویراحمد به خصوص در زمینه گردشگری افزود: ظرفیت‌های بعضا بکر و دست نخورده این بخش از کشور، به خصوص در استان کردستان که با اقلیم کردستان عراق نیز هم‌مرز است، با توجه به اعلام آمادگی و اشتیاق آنها برای گسترش همکاری‌ها با ایران، فرصت بزرگ و بی‌نظیری را پیش‌روی این مناطق قرار داده تا بتوانیم ضمن تقویت وفاق و انسجام، با ایجاد رونق و اشتغال در این استان‌ها معضل بیکاری و کولبری را نیز رفع کنیم.

پزشکیان ادامه داد: ما ادعا نمی‌کنیم که عملکرد ما بی‌عیب است، اما همه تلاش خود را برای عمل به شعار‌ها و وعده‌ها به کار گرفته‌ایم و در این راستا انتخاب آقای زره‌تن، حضور زنان در مناصب مدیریتی و انتخاب مسئول اهل سنت برای معاونت توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری، گواه صدق ادعای دولت برای به کارگرفتن توانمندترین افراد فارغ از وابستگی‌های جناحی و مذهب، جنسیت، قومیت و نژاد است.

رئیس جمهور همچنین با اشاره به فرارسیدن روز شعر و ادب فارسی، یاد استاد شهریار شاعر بزرگ کشور را گرامی داشت و بخش‌هایی از شعر «همای رحمت» را در جلسه قرائت کرد.

در جلسه امروز هیئت دولت همچنین وزیر امور خارجه گزارشی از جنایت جدید رژیم صهیونیستی ارائه کرد و گفت که صبح امروز گروهی از متخصصین و جراحان و پرستاران ایرانی برای کمک به مجروحان این رخداد به لبنان اعزام شده‌اند.

وزرای علوم، تحقیقات و فناوری و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز در این جلسه گزارشی از اقدامات انجام شده برای اجرای دستور رئیس جمهور در راستای بررسی وضعیت دانشگاهیانی که برای ادامه تحصیل یا تدریس دچار مشکل شده بودند و اصلاح آیین‌نامه انضباطی ارائه کردند.

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست نیز گزارشی از آخرین وضعیت نشست زمین در مناطق مختلف کشور و اقدامات ضروری در این ارتباط ارائه کرد.

برچسب ها: رئیس جمهور
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
اسراییل دوباره دست درازی کند از بین خواهد رفت! اسراییل دوباره دست درازی کند از بین خواهد رفت!
یک منبع مطلع به رسانه روسی گفته در صورت تکرار تجاوز رژیم صهیونیستی به حاکمیت ملی و تمامیت ارضی ایران، تهران با فراگرفتن درس‌هایی از نقاط ضعف این رژیم در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه، این جنگ را به «آخرین جنگ» رژیم صهیونیستی تبدیل خواهد کرد
آخرین جزئیات پرونده قتل امیر محمد خالقی آخرین جزئیات پرونده قتل امیر محمد خالقی
امیر محمد خالقی دانشجوی ۱۹ ساله دانشگاه تهران شامگاه چهارشنبه ۲۴ بهمن ۱۴۰۳ در محله کوی دانشگاه توسط دو سارق زورگیر به قتل رسید
کدام روحانی به مسوولان کشوری هشدار داد؟ کدام روحانی به مسوولان کشوری هشدار داد؟
آیت‌الله سید عباس قائم‌مقامی استاد حوزه و دانشگاه اعتراف به اشتباهات و جبران آنها را بر همگان واجب دانست و گفت: ولی این امر در درجه اول برای مسئولین و کسانی که زمام امور را در دست دارند و تصمیماتشان در زندگی مردم تاثیرگذار است، ضرورت دارد.
چه کسانی شامل دریافت یارانه الکترونیکی می‌شوند؟ چه کسانی شامل دریافت یارانه الکترونیکی می‌شوند؟
در حالی که روز‌های قبل اعلام شده بود تنها سه دهک کالابرگ دریافت می‌کنند، سخنگوی دولت اعلام کرده است کالابرگ به ۷ دهک تعلق می‌گیرد.
باز هم پیشگویی‌های ترامپ! باز هم پیشگویی‌های ترامپ!
دونالد ترامپ در لفاظی تازه درباره ایران گفت: اما ما گزارشی خواهیم داشت و هر آنچه بخواهیم در اختیار خواهیم داشت. ما هر آنچه بخواهیم از ایران به دست خواهیم آورد. و
شهریه مدرسه ۱۰۰ میلیون تومان؟ شهریه مدرسه ۱۰۰ میلیون تومان؟
«۲۵ درصد مدارس بین ۲۰ تا ۳۰ میلیون، ۳۹ درصد بین ۳۰ تا ۴۰ میلیون، ۱۷ درصد بین ۴۰ تا ۵۰ میلیون، ۹ درصد بین ۵۰ تا ۶۰ میلیون، ۲.۹ درصد بین ۶۰ تا ۷۰ میلیون، ۲.۲ درصد بین ۷۰ تا ۸۰ میلیون، ۷ دهم درصد بین ۸۰ تا ۹۰ میلیون، ۵ دهم درصد بین ۹۰ تا ۱۰۰ میلیون تومان شهریه دارند.»
بروجردی: تنها خط قرمز ما ساخت بمب هسته‌ای است بروجردی: تنها خط قرمز ما ساخت بمب هسته‌ای است
بروجردی تأکید کرد: شاید نیاز داشته باشیم برای کشتی‌های اقیانوس‌پیما غنی‌سازی ۹۰ درصد داشته باشیم و این کار را بدون محدودیت می‌توانیم انجام دهیم.
برگزیده
اسراییل دوباره دست درازی کند از بین خواهد رفت! اسراییل دوباره دست درازی کند از بین خواهد رفت!
یک منبع مطلع به رسانه روسی گفته در صورت تکرار تجاوز رژیم صهیونیستی به حاکمیت ملی و تمامیت ارضی ایران، تهران با فراگرفتن درس‌هایی از نقاط ضعف این رژیم در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه، این جنگ را به «آخرین جنگ» رژیم صهیونیستی تبدیل خواهد کرد
کدام روحانی به مسوولان کشوری هشدار داد؟ کدام روحانی به مسوولان کشوری هشدار داد؟
آیت‌الله سید عباس قائم‌مقامی استاد حوزه و دانشگاه اعتراف به اشتباهات و جبران آنها را بر همگان واجب دانست و گفت: ولی این امر در درجه اول برای مسئولین و کسانی که زمام امور را در دست دارند و تصمیماتشان در زندگی مردم تاثیرگذار است، ضرورت دارد.
باز هم پیشگویی‌های ترامپ! باز هم پیشگویی‌های ترامپ!
دونالد ترامپ در لفاظی تازه درباره ایران گفت: اما ما گزارشی خواهیم داشت و هر آنچه بخواهیم در اختیار خواهیم داشت. ما هر آنچه بخواهیم از ایران به دست خواهیم آورد. و
صفحه خبر بالای تصاویر