کد خبر: ۵۹۴۴۷
تاریخ انتشار: ۰۵ فروردين ۱۴۰۴ - ۲۱:۴۷

بیرانوند در آزادی هو شد

پس از گل دوم ازبکستان بود که تماشاگران حاضر در ورزشگاه سیدحسین حسینی را تشویق کردند
بیرانوند در آزادی هو شد

مخاطب۲۴- تیم ملی فوتبال ایران که لحظاتی پیش با گل مهدی طارمی موفق شده بود بازی را به تساوی بکشاند، انتظار می‌رفت که با استفاده از شرایط میزبانی و روحیه بالای بازیکنان حملات بیشتری روی دروازه ازبکستان ترتیب دهد. اما تنها یک دقیقه پس از گل تساوی، دروازه ایران بار دیگر باز شد.

بیشتر بخوانید

این بار، عباس‌بک فیض‌الله‌یف با یک ارسال مستقیم و خوش‌شانسی فراوان موفق شد دروازه ایران را برای بار دوم باز کند. این گل در شرایطی به ثمر رسید که مدافعان تیم ملی و علیرضا بیرانوند می‌توانستند عملکرد بهتری داشته باشند. خط دفاعی ایران از جمله سردار آزمون و صالح حردانی که روی این صحنه دچار سردرگمی شده بود، فرصت لازم را برای دفع توپ نداشتند و بیرانوند نیز که انتظار چنین ضربه‌ای را نداشت، نتوانست واکنش مناسبی نشان دهد تا بازی با نتیجه ۲-۱ به سود مهمان ادامه پیدا کند.

این گل باعث شد که فضای ورزشگاه آزادی دستخوش تغییر شود و اعتراض‌ها نسبت به عملکرد بیرانوند شدت بگیرد. در حالی که این دروازه‌بان از زمان پیوستن به تراکتور با حواشی زیادی روبه‌رو بوده، حالا بار دیگر در کانون انتقادات قرار گرفته است. حتی در دیدار گذشته برابر امارات نیز برخی از تماشاگران پرسپولیسی حاضر در استادیوم علیه او شعار داده بودند.

اما این بار، پس از دریافت گل دوم ازبکستان، هواداران حاضر در ورزشگاه آزادی به طور یک‌صدا نام سیدحسین حسینی را فریاد زدند و از سنگربان استقلال و دروازه‌بان نیمکت‌نشین تیم ملی حمایت کردند. این تشویق‌ها به‌وضوح نارضایتی هواداران از عملکرد بیرانوند را نشان می‌داد و شرایط این دروازه‌بان را در بازی سخت‌تر کرد.

البته اعتراض‌ها به بیرانوند تنها به تشویق حسینی ختم نشد، بلکه هر زمان که توپ به دروازه‌بان تیم ملی می‌رسید، تماشاگران حاضر در ورزشگاه با سوت‌های اعتراضی و هو کردن، نارضایتی خود را بروز می‌دادند. اتفاقی که تاکنون در بازی‌های ملی برای او رخ نداده بود و نشان می‌داد که بیرانوند روز‌های دشواری را سپری می‌کند.

حتی زمانی که وی قصد داشت توپ را از کنار زمین به جریان بیندازد، بار دیگر مورد اعتراض هواداران قرار گرفت. در چنین فضایی، فشار روانی شدیدی روی دروازه‌بان تیم ملی ایجاد شده است، هرچند که او روی گل‌های دریافتی مقصر ۱۰۰ درصدی نبوده و دفاع تیم ملی نیز در این لحظات نتوانسته عملکرد قابل قبولی از خود نشان دهد.

در حال حاضر، بازی تا دقیقه ۶۸ با برتری ۲-۱ ازبکستان در جریان است و تیم ملی ایران باید در مدت زمان باقی‌مانده تلاش کند تا بار دیگر بازی را به تساوی بکشاند.

برچسب ها: مهدی طارمی
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
موشک PL-۱۵ چین: سلاحی که آسمان را تسخیر می‌کند موشک PL-۱۵ چین: سلاحی که آسمان را تسخیر می‌کند
موشک هوا به هوای PL-۱۵، شاهکار نظامی چین، با برد ۲۰۰ تا ۳۰۰ کیلومتری و فناوری هدایت پیشرفته، به یکی از پیشرفته‌ترین تسلیحات جهان تبدیل شده است. این موشک که از جنگنده‌هایی، چون J-۱۰ و J-۳۵ شلیک می‌شود، با توانایی درگیری فراتر از دید، تهدیدی جدی برای رقبا در آسمان است
قدرت پرنده‌های آهنین ایران، بررسی جنگنده‌های ایران و توانمندی‌هایشان قدرت پرنده‌های آهنین ایران، بررسی جنگنده‌های ایران و توانمندی‌هایشان
نیروی هوایی ایران با ناوگان متنوعی از جنگنده‌های بومی و خارجی، نقش کلیدی در دفاع از آسمان کشور دارد. این مقاله به بررسی مزایا و معایب جنگنده‌های ایران، از اف-14 تام‌کت تا کوثر بومی، می‌پردازد و نگاهی به توانمندی‌ها و چالش‌های جنگنده‌های ایران دارد.
زمان واریز اعتبار کالابرگ برای دهک‌های ۴ تا ۷ مشخص شد؟ زمان واریز اعتبار کالابرگ برای دهک‌های ۴ تا ۷ مشخص شد؟
به گفته مسئولان، منابع مالی کالابرگ برای دهک‌های ۴ تا ۷ تامین شده است.
چند جنگجو برای ایران به دنیا آمدند؟ چند جنگجو برای ایران به دنیا آمدند؟
حتی زیر آتش، زندگی راهی پیدا می‌کند... تنها در ۱۲ روز جنگ علیه ایران، ۳۰۳۰۸ نوزاد به دنیا آمدند.
چرا چاوشی را انتخاب کردند؟! چرا چاوشی را انتخاب کردند؟!
محسن چاوشی بعد از خواندن قطعه علاج و ایستادگی کنار مردم کشورش مورد تهاجم رسانه‌ها و هنرمندان ضد انقلاب قرار گرفته است.
نیرو‌های شرکت به گوش باشید! نیرو‌های شرکت به گوش باشید!
معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور با اشاره به پیگیری‌های صورت گرفته، از تلاش‌ها برای تعیین تکلیف و ساماندهی نیرو‌های شرکتی از سوی دولت چهاردهم خبر داد.
دیدار عراقچی و ویتکاف در اسلو نروژ واقعیت دارد؟ دیدار عراقچی و ویتکاف در اسلو نروژ واقعیت دارد؟
استیو ویتکاف نماینده ویژه دولت آمریکا قصد دارد هفته آینده در اسلو با عباس عراقچی وزیر امور خارجه ایران برای ازسرگیری مذاکرات هسته‌ای دیدار کند.
برگزیده
هاشمیان سرمربی پرسپولیس شد هاشمیان سرمربی پرسپولیس شد
وحید هاشمیان با امضای قراردادی رسمی به‌عنوان سرمربی جدید تیم فوتبال پرسپولیس انتخاب شد.
بازی دوستانه ایران با شیلی لغو شد بازی دوستانه ایران با شیلی لغو شد
رئیس فدراسیون فوتبال شیلی از لغو بازی دوستانه با تیم ملی فوتبال ایران خبر داد.
دیدار حساس درویش و زنوزی دیدار حساس درویش و زنوزی
نشست مالک باشگاه تراکتور و مدیرعامل پرسپولیس در فدراسیون فوتبال برگزار شد.
صفحه خبر بالای تصاویر