کد خبر: ۵۹۳۵۶
تاریخ انتشار: ۰۳ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۱:۵۱
خبر مهم وزیر کشور درباره انتصاب فرمانداران خانم

نگاه عدالت‌محور دولت چهاردهم به ظرفیت‌های تمام اقوام و مذاهب کشور

وزیرکشور ضمن تشریح برخی از مهم‌ترین اقدامات این وزارتخانه از زمان آغاز به کار دولت چهاردهم تا پایان سال ۱۴۰۳ اعلام کرد که انتصاب فرمانداران زن همچنان ادامه خواهد داشت و این زنان می‌توانند در آینده استانداران موفقی شوند.
نگاه عدالت‌محور دولت چهاردهم به ظرفیت‌های تمام اقوام و مذاهب کشور

مخاطب ۲۴- اسکندر مومنی در گفت‌وگویی درباره اقدامات وزارت کشور در دولت چهاردهم، اظهارکرد: «یکی از اولویت‌های ما این بود که با رعایت دقت و اصول شایسته‌گزینی در کوتاه‌ترین زمان، استانداران جدید را انتخاب کنیم تا دولت چهاردهم و به تبع آن گفتمان وفاق ملی مستقر شود. خوشبختانه فرایند انتصاب و معارفه استانداران در ۷۶ روز انجام شد که یک رکورد طی چند دوره گذشته محسوب می‌شود. همچنین، در فرایند بررسی گزینه‌ها، برای نخستین‌بار یک کمیته ویژه شایسته‌سالاری تشکیل دادیم تا انتخاب‌ها براساس توانمندی افراد و با رویکرد وفاق ملی باشد.»

بیشتر بخوانید

نگاه عدالت‌محور دولت چهاردهم به ظرفیت‌های تمام اقوام و مذاهب کشور

وی ادامه داد: «یکی از سیاست‌های کلان ما توجه به قومیت‌ها و مذاهب مختلف بود. برای نخستین بار، استاندار بلوچ اهل سنت در سیستان و بلوچستان، استاندار جوان، کُرد و اهل سنت در کردستان و استاندار عرب در خوزستان منصوب شد. این اقدامات نشان‌دهنده نگاه عدالت‌محور دولت به ظرفیت‌های تمام اقوام و مذاهب کشور است.»

انتصاب فرمانداران زن ادامه دارد

وزیر کشور اضافه کرد: «در راستای نگاه ویژه دولت چهاردهم به ظرفیت بانوان، تعداد زیادی از فرمانداران از میان زنان توانمند انتخاب شدند. ما به این مسیر ادامه خواهیم داد و معتقدیم که این فرمانداران زن، می‌توانند در آینده استانداران موفقی باشند.»

مومنی با بیان اینکه بعد از تشکیل کابینه دوم دولت و محول‌شدن نقش محوری برای حل مسائل به آن، با تاکید رئیس‌جمهور، افزایش اختیارات استانداران متناسب با ظرفیت هر استان در دستورکار قرارگرفت، گفت: «با موافقت رئیس‌جمهور، اختیارات بیشتری به استانداران داده خواهدشد تا بتوانند بدون وابستگی بیش از حد به تصمیمات مرکز، مشکلات استانی خود را حل کنند.»

کنترل هوشمند مرز‌ها با جدیت بیشتری دنبال می‌شود

وزیر کشور یکی از چالش‌های مهم این وزارت‌خانه را ساماندهی اتباع دانست و گفت: «همچنین، در بحث امنیت کشور، دیوارکشی مرز‌های شرقی کشور آغاز شده و کنترل هوشمند مرز‌ها با جدیت بیشتری دنبال می‌شود.»

واگذاری زمین برای احداث نیروگاه‌های خورشیدی

مومنی در ادامه افزود: «با توجه به چالش ناترازی انرژی و تاکید دکتر پزشکیان بر استفاده از انرژی‌های تجدیدپذیر، جذب سرمایه و واگذاری زمین برای احداث نیروگاه‌های خورشیدی در کشور کلید خورده و با سرعت در حال پیشرفت است که از جمله می‌توان به آغاز عملیات اجرایی نیروگاه‌های خورشیدی استان سمنان با ظرفیت ۷۷ مگاوات و استان همدان با ظرفیت ۱۳۵ مگاوات اشاره کرد. علاوه بر این، تفاهم‌نامه RDF به منظور تامین انرژی کارخانه‌های سیمان از زباله خشک برای مدیریت پسماند در ۱۸ استان‌ها امضا شده که گامی در مسیر توسعه پایدار نیز محسوب می‌شود.»

تعیین تکلیف پروژه‌های متوقف شده در کشور به ارزش ۴ میلیارد دلار

وی به برخی دیگر از برنامه‌های مهم این وزارت‌خانه از ابتدای شروع به کار دولت چهاردهم اشاره کرد و گفت: «یکی دیگر از برنامه‌های کلیدی ما تعیین تکلیف پروژه‌های متوقف‌شده بود. با کمک استانداران، توانستیم پروژه‌هایی را که در مجموع ۴۵۰ همت ارزش ریالی و ۴ میلیارد دلار ارزش ارزی داشتند، اولویت‌بندی کنیم و به سرانجام‌رساندن آنها را پیگیری کنیم. این اقدام تاثیر بزرگی در رشد اقتصادی کشور خواهد داشت.»

وزیر کشور به حوزه حمل‌ونقل عمومی اشاره کرد و گفت: «در این حوزه ۳۰۳ میلیون دلار کمک مالی برای خرید واگن مترو و همچنین ۵۰۰ میلیون دلار به‌علاوه ۳۰ همت اعتبار ریالی برای نوسازی ناوگان اتوبوسرانی اختصاص می‌یابد. همچنین، ارتقای تجهیزات مدیریت شهری و دهیاری‌ها، به‌ویژه در حوزه آتش‌نشانی، در دستورکار قرار گرفت.»

تعیین «سه‌شنبه‌های تسهیلگری» برای پیگیری مشکلات بخش خصوصی

اختصاص یک روز ویژه برای پیگیری مشکلات بخش خصوصی تحت عنوان «سه‌شنبه‌های تسهیلگری» و همچنین تقویت اقتصاد مرز از دیگر اقدامات وزارت کشور در حوزه اقتصادی است که وزیر کشور به آنها اشاره کرد و گفت: «علاوه بر این، در راستای گسترش تعامل معاونت اجتماعی وزارت کشور با جامعه نخبگان از جمله متخصصان علوم اجتماعی، اصناف و پیشکسوتان هنری و فرهنگی و همچنین قهرمانان ورزشی نشست‌های صمیمانه‌ای برگزار شد. همچنین وزارت کشور مستقیماً به حوزه هنر و سینما ورود کرد و در چهل‌وسومین جشنواره فجر، به دو فیلم برگزیده در حوزه اجتماعی جایزه اعطا کرد.»

صدور گواهی ولادت به صورت الکترونیکی

مومنی همچنین گفت: «در حوزه ثبت احوال نیز صدور گواهی ولادت به صورت الکترونیکی از اقدامات چند ماه اخیر بود که موجب تسهیل در ارائه خدمات و کاهش مراجعات حضوری شده است.»

برچسب ها: اسکندر مومنی
captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
پربحث ترین ها
پرطرفدارترین ها
اخبار داغ
ساعت کاری ادارات در ماه مبارک رمضان ساعت کاری ادارات در ماه مبارک رمضان
معاون سرمایه انسانی سازمان اداری و استخدامی کشور بخشنامه ساعات آغاز به کار ادارات در ماه مبارک رمضان را ابلاغ کرد.
جنجال در بازی رئال مادرید مقابل بنفیکا؛ بازی قطع شد جنجال در بازی رئال مادرید مقابل بنفیکا؛ بازی قطع شد
دیدار رئال مادرید برابر بنفیکا در ورزشگاه دالوژ به یک رسوایی نژادپرستی تبدیل شده است.
استعفای اوسمار؛ فعلا مخالفت حدادی استعفای اوسمار؛ فعلا مخالفت حدادی
ساعتی پس از پایان تمرین پرسپولیس که با واکنش اوسمار ویه‌را نسبت به نامه روز گذشته مدیرعامل باشگاه پرسپولیس (جریمه بازیکنان و کادرفنی و بندهای تهدیدآمیز نسبت به اعضای تیم) همراه بود، سرمربی برزیلی پرسپولیس به دیدار با پیمان حدادی رفت تا یک جلسه مهم را با او برگزار کند.
ماموریت جدید پهپاد CH5 در پایگاه عین‌الاسد ماموریت جدید پهپاد CH5 در پایگاه عین‌الاسد
ارتش عراق پهپادهای چینی CH-5 را در پایگاه هوایی عین الاسد، مکانی که قبلاً میزبان نیروهای آمریکایی بود، آزمایش کرد، پهپاد تهاجمی CH-5 یک پهپاد بزرگ با طول بال ۲۱ متر، وزن بار ۱۰۰۰ کیلوگرم، سقف پرواز ۹ کیلومتر، مداومت پروازی تا ۶۰ ساعت و برد ۱۰ هزار کیلومتر است. این پهپاد می‌تواند حداکثر ۱۶ موشک را به طور همزمان حمل کند.
حذف دهک‌بندی، معیار جدید پرداخت یارانه، سطح درآمد و دارایی خانوار حذف دهک‌بندی، معیار جدید پرداخت یارانه، سطح درآمد و دارایی خانوار
احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در جمع خبرنگاران با اشاره به اصلاح آیین‌نامه جدید یارانه‌ها گفت: بر اساس مصوبه دی‌ماه دولت، دهک‌بندی دیگر مبنای پرداخت یا حذف یارانه نیست و معیار اصلی، سطح مشخصی از درآمد یا دارایی افراد است.
جرایم بی‌سابقه بازیکنان و کادر فنی باشگاه پرسپولیس جرایم بی‌سابقه بازیکنان و کادر فنی باشگاه پرسپولیس
در واکنش به دومین شکست متوالی که شانس صدرنشینی را از تیم پرسپولیس سلب کرد، هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس با انتشار نامه هشت بندی اعلام کرد که تصمیمات جدیدی را در این خصوص اتخاذ کرده که بخش‌هایی از آن بسیار عجیب و بی‌سابقه است
رسمی+ حقوق کارکنان و بازنشستگان در سال ۱۴۰۵ اعلام شد رسمی+ حقوق کارکنان و بازنشستگان در سال ۱۴۰۵ اعلام شد
افزایش حقوق شاغلان و بازنشستگان را به صورت پلکانی معکوس و در بازه ۲۱ تا ۴۳ درصد به همراه اجرای مرحله سوم متناسب‌سازی برای بازنشستگان، تصویب کردند.
برگزیده
دیدار عراقچی و گروسی + جزئیات دیدار عراقچی و گروسی + جزئیات
«رافائل گروسی» مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی امروز در پیامی در صفحه خود در شبکه اجتماعی ایکس از دیدار با «سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه ایران خبر داده و نوشت: «به تازگی مذاکرات فنی جامعی را با وزیر امور خارجه ایران که در تدارکات مذاکرات مهمی برای روز سه‌شنبه در ژنو است، داشتم.»
فوری ایران را ترک کنید! فوری ایران را ترک کنید!
ایالات متحده از شهروندان آمریکایی خواست که پیش از مذاکرات مهم با تهران، «همین حالا ایران را ترک کنند».
علی شمخانی دبیر شورای دفاع شد علی شمخانی دبیر شورای دفاع شد
طی حکمی از سوی دکتر مسعود پزشکیان رییس جمهور و رییس شورای دفاع، امیر دریابان علی شمخانی نماینده رهبر معظم انقلاب در شورای دفاع به عنوان دبیر این شورا منصوب شد.