کد خبر: ۵۹۳۱۲
تاریخ انتشار: ۰۳ فروردين ۱۴۰۴ - ۰۶:۰۰

با گورستان جن‌ها آشنایی دارید؟

مردم این منطقه معتقدند با تاریک شدن هوا، اجنه بر سر مردگان خود مویه می‌کنند و هر کس شبانه گذرش به این گورستان بیفتد، مورد نفرین قرار می‌گیرد و بعد از چند روز با عذابی سخت می‌میرد!
با گورستان جن‌ها آشنایی دارید؟

مخاطب ۲۴- در شرقی‌ترین نقطه از جنوب ایران، گورستانی با سنگ قبر‌های عظیم الجثه مکانی جالب برای ماجراجویانی است که به دنیای ماوراءالطبیعه علاقه دارند. «گورستان جن» در روستای تیس نزدیک شهر چابهار جایی است که محلی‌ها را به این باور رسانده این گور‌ها محل دفن آدمیزاد نیست.

قبر‌هایی با بیش از ۲ متر طول

قبرستان جن تیس به چند دلیل غیرعادی و فراطبیعی تلقی می‌شود؛ برای مثال: برخلاف گور‌های عادی که در خاک حفر می‌شوند، قبر‌های این گورستان در بستر سنگی و صخره‌ای در پای کوه حفر شده‌اند. همچنین اندازه‌ی گور‌های قبرستان جن تیس بسیار عظیم هستند و هیچ شباهتی به گورستان انسان‌ها ندارند. از سوی دیگر با توجه به قدمت بالای این قبرستان، بسیار عجیب است که انسان‌ها در سده‌ی چهارم هجری موفق به ساخت قبر‌هایی سنگی به این عظمت شده باشند. در قبرستان جن‌ها قبری کامل با ۲۲۵ سانتی‌متر طول و ۱۱۰ متر عرض نیز دیده می‌شود.

در این قبور، اجنه دفن شده‌اند؟

با توجه به داستان‌های ترسناکی که در مورد قبرستان جن‌ها وجود دارد، مردم روستا هنگام عزاداری و سر زدن به اموات، مواظب هستند که شب‌هنگام به این گورستان نزدیک نشوند و مزاحم عزاداری اجنه نشوند. طبق داستان‌های محلی و باور مردم بومی این منطقه، گفته می‌شود که پس از غروب آفتاب و هنگام شب، اجنه به این قبرستان می‌آیند و برای مردگان خود عزاداری می‌کنند و اگر از نزدیک آن رد شوید و دقت کنید، صدای آنها را خواهید شنید.

با این وجود، حدسیات علمی و منطقی نیز برای وجود این قبرستان عجیب در دامنه‌ی کوه وجود دارد. برای مثال، برخی معتقدند که گذشتگان برای احترام به مردگان خود و حفاظت از آنها در برابر گزند حیوانات و جانوران زیرزمین، این قبرستان سنگی را به وجود آورده‌اند و در ادامه مردم به علت وحشت از نزدیکی به این مکان در تاریکی شب، افسانه‌ی قبرستان جن‌ها را ساخته‌اند.

برخی دیگر هم معتقدند حفره‌های موجود در گورستان جن تیس، درواقع محل جمع‌آوری آب بوده است که مشابه چنین چیزی در سیراف نیز وجود دارد.

چطور به گورستان اجنه برسیم؟

گورستان جن تیس در۳۰۰ متری غرب روستای تیس در شهرستان چابهار و در جنوب قلعه پرتغالی‌ها واقع شده است و بر تپه‌ای کم‌ارتفاع مشرف به روستا و پای کوه پیل‌بند قرار دارد. روستای تیس نیز روستایی در ۵ کیلومتری شمال غربی شهر چابهار است. می‌توان با خودروی شخصی به این روستا سفر کرد و به تماشای این قبرستان ترسناک رفت.

برچسب ها: گورستان
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
زمان واریز اعتبار کالابرگ برای دهک‌های ۴ تا ۷ مشخص شد؟ زمان واریز اعتبار کالابرگ برای دهک‌های ۴ تا ۷ مشخص شد؟
به گفته مسئولان، منابع مالی کالابرگ برای دهک‌های ۴ تا ۷ تامین شده است.
چند جنگجو برای ایران به دنیا آمدند؟ چند جنگجو برای ایران به دنیا آمدند؟
حتی زیر آتش، زندگی راهی پیدا می‌کند... تنها در ۱۲ روز جنگ علیه ایران، ۳۰۳۰۸ نوزاد به دنیا آمدند.
چرا چاوشی را انتخاب کردند؟! چرا چاوشی را انتخاب کردند؟!
محسن چاوشی بعد از خواندن قطعه علاج و ایستادگی کنار مردم کشورش مورد تهاجم رسانه‌ها و هنرمندان ضد انقلاب قرار گرفته است.
نیرو‌های شرکت به گوش باشید! نیرو‌های شرکت به گوش باشید!
معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور با اشاره به پیگیری‌های صورت گرفته، از تلاش‌ها برای تعیین تکلیف و ساماندهی نیرو‌های شرکتی از سوی دولت چهاردهم خبر داد.
دیدار عراقچی و ویتکاف در اسلو نروژ واقعیت دارد؟ دیدار عراقچی و ویتکاف در اسلو نروژ واقعیت دارد؟
استیو ویتکاف نماینده ویژه دولت آمریکا قصد دارد هفته آینده در اسلو با عباس عراقچی وزیر امور خارجه ایران برای ازسرگیری مذاکرات هسته‌ای دیدار کند.
تصاویر دیدار پزشکیان و الهام علی‌اف تصاویر دیدار پزشکیان و الهام علی‌اف
مسعود پزشکیان در سفر امروز به جمهوری آذربایجان، با الهام علی اف دیدار کرد.
هاشمیان سرمربی پرسپولیس شد هاشمیان سرمربی پرسپولیس شد
وحید هاشمیان با امضای قراردادی رسمی به‌عنوان سرمربی جدید تیم فوتبال پرسپولیس انتخاب شد.
برگزیده
چند جنگجو برای ایران به دنیا آمدند؟ چند جنگجو برای ایران به دنیا آمدند؟
حتی زیر آتش، زندگی راهی پیدا می‌کند... تنها در ۱۲ روز جنگ علیه ایران، ۳۰۳۰۸ نوزاد به دنیا آمدند.
نیرو‌های شرکت به گوش باشید! نیرو‌های شرکت به گوش باشید!
معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور با اشاره به پیگیری‌های صورت گرفته، از تلاش‌ها برای تعیین تکلیف و ساماندهی نیرو‌های شرکتی از سوی دولت چهاردهم خبر داد.
جزئیات خرید بلیت هواپیما در مسیر‌های داخل و خارجی اعلام شد جزئیات خرید بلیت هواپیما در مسیر‌های داخل و خارجی اعلام شد
سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری گفت: همزمان با باز شدن کل مسیر‌های هوایی خرید بلیت هواپیما امکان پذیر شده، اما مسافران به ساعت خرید بلیت توجه کنند.
صفحه خبر بالای تصاویر