کد خبر: ۵۹۲۵۷
تاریخ انتشار: ۰۱ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۰:۱۳
هشدار نارنجی برای ۲۴ استان

هواشناسی ایران۱۴۰۴/۱/۱

سازمان هواشناسی با صدور هشدار تشدید بارندگی‌ها و کاهش دما در نیمه شمالی کشور از بارش باران و برف در ۲۴ استان تا روز سه‌شنبه ۵ فررودین ماه خبر داد.
هواشناسی ایران۱۴۰۴/۱/۱

مخاطب ۲۴- بررسی نقشه‌های همدیدی و آینده‌نگری سازمان هواشناسی نشان می‌دهد امروز جمعه در استان‌های گیلان، اردبیل، زنجان، قزوین، کرمانشاه، کردستان، ایلام، لرستان، خوزستان، چهارمحال و بختیاری، شمال بوشهر، شمال و غرب فارس، نیمه غربی اصفهان، مرکزی، همدان، قم، البرز، تهران، مازندران، آذربایجان شرقی و آذربایجان غربی و به‌صورت پراکنده در برخی مناطق گلستان، خراسان شمالی، شمال خراسان رضوی و شمال سمنان، رگبار و رعدوبرق، وزش باد شدید، در نقاط مستعد تگرگ و در ارتفاعات البرز و زاگرس مرکزی بارش برف روی می‌دهد.

فردا شنبه در جنوب غرب، نوار شمالی کشور، مرکز، جنوب، شمال غرب، استان‌های واقع در دامنه‌های جنوبی البرز و دامنه و ارتفاعات زاگرس مرکزی و جنوبی، بارش رخ می‌دهد.

یکشنبه در شمال شرق، سواحل دریای خزر، برخی مناطق واقع در شرق، مرکز، جنوب، شمال غرب، دامنه و ارتفاعات زاگرس جنوبی و دوشنبه در شمال شرق، برخی مناطق شرق، جنوب شرق و سواحل دریای خزر، بارش پیش‌بینی می‌شود. سه‌شنبه، بارش‌ها محدود به نوار شمالی کشور خواهد شد.

امروز در بیشتر مناطق واقع در نیمه غربی، مرکز و جنوب شرق، شنبه در مناطق مرکزی و شمال غرب، یکشنبه و دوشنبه در بیشتر مناطق نیمه شرقی و مرکز و سه‌شنبه در شرق و جنوب شرق کشور، در بعضی از ساعات، وزش باد شدید و در مناطق مستعد خیزش گردوخاک انتظار می‌رود. همچنین، از امروز تا یکشنبه در بیشتر مناطق نیمه شمالی کشور، دما کاهش می‌یابد. طی دو روز آینده، دریای خزر و شمال خلیج فارس و یکشنبه، خلیج فارس و دریای خزر، مواج است.

هشدار نارنجی تشدید فعالیت سامانه بارشی

زمان پایان: یک‌شنبه ۱۴۰۴/۰۱/۰۳

نوع مخاطره: بارش برف و باران، رعدوبرق، وزش باد شدید موقت، در برخی نقاط گردوخاک، در نقاط مستعد بارش تگرگ، احتمال رخداد روان آب و سیلاب در پایین دست و ریزش بهمن در ارتفاعات و کاهش محسوس دما و ماندگاری هوای سرد

منطقه اثر:

جمعه ۱۴۰۴/۰۱/۰۱: اردبیل، گیلان، مازندران، آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، زنجان، قزوین، البرز، تهران، کردستان، کرمانشاه، لرستان، چهارمحال بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد، ایلام، همدان، مرکزی، خوزستان، غرب اصفهان.

شنبه ۱۴۰۴/۰۱/۰۲: شرق گیلان، مازندران، گلستان، تهران، البرز، قزوین، مرکزی، شرق و جنوب همدان، لرستان، خوزستان، چهارمحال بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد، شمال فارس، غرب و جنوب اصفهان، ارتفاعات سمنان، خراسان شمالی.

یک‌شنبه ۱۴۰۴/۰۱/۰۳: اردبیل، گیلان، مازندران، گلستان، خراسان شمالی، خراسان رضوی، فارس، چهارمحال بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد.

در مجموع ۲۴ استان اردبیل، گیلان، مازندران، آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، زنجان، قزوین، البرز، تهران، کردستان، کرمانشاه، لرستان، چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد، ایلام، همدان، مرکزی، خوزستان، اصفهان، گلستان، سمنان، خراسان شمالی، خراسان رضوی و فارس تا سوم فروردین درگیر سامانه بارشی هستند.

اثر مخاطره: بالا آمدن ناگهانی آب رودخانه‌ها و سیلابی شدن مسیل‌ها و آب‌گرفتگی معابر، اختلال در ناوگان حمل و نقل، لغزندگی جاده‌ها، احتمال انسداد گردنه‌های برف گیر، وزش باد شدید موقتی، مه گرفتگی، کاهش دید افقی، در ارتفاعات احتمال ریزش بهمن، خسارت به سازه‌های موقت و محصولات کشاورزی و اختلال در انتقال حامل‌های انرژی.

توصیه: پرهیز از سفر‌های غیر ضروری، پرهیز از قرارگرفتن و اتراق در حریم و بستر رودخانه‌ها و مسیل‌ها، خودداری از فعالیت‌های کوهنوردی و جابجایی عشایر، خودداری از فعالیت‌های تفریحی نظیر طبیعت‌گردی، آمادگی دستگاه‌های اجرایی و امدادی، پاک‌سازی دهانه پل‌ها، لایروبی کانال‌ها و آب‌رو‌ها و آمادگی راهداری جهت برف‌روبی در مناطق سردسیر و عدم تردد دامداران در ارتفاعات، زهکشی و پاکسازی مسیر آب باغات و مزارع، عدم انجام آبیاری، محلول پاشی و سم پاشی باغات و مزارع، کنترل دما و رطوبت انبار‌ها جهت جلوگیری از خسارت بیماری‌های قارچی، جلوگیری از نفوذ هوای سرد و روان آب به داخل سالن‌های پرورشی و کنترل دریچه گلخانه‌ها، پاکسازی، تنظیم و کنترل دریچه‌های ورودی و خروجی آب استخر‌های پرورش ماهی، خودداری دامداران و عشایر از عبور در ارتفاعات و توقف در حاشیه مسیل‌ها، عدم تردد ماشین‏ آلات کشاورزی در مزارع و باغات.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
نتیجه مذاکرات ایران و آمریکا در نیویورک نتیجه مذاکرات ایران و آمریکا در نیویورک
عباس عراقچی اعلام کرد مذاکرات ایران و آمریکا در نیویورک زمینه توافق داشت، اما به دلیل زیاده‌خواهی طرف آمریکایی به نتیجه نرسید و گفت‌و‌گو‌ها ادامه دارد.
واکنش وزارت کشور به اظهارات درباره گشت‌های ارشاد واکنش وزارت کشور به اظهارات درباره گشت‌های ارشاد
وزیر کشور اعلام کرد تاکنون گزارش رسمی یا تصمیم مشخصی درباره فعالیت گشت‌های ارشاد دریافت نشده و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مأمور پیگیری موضوع شده است.
آذری جهرمی گزینه احتمالی مدیرعاملی پرسپولیس آذری جهرمی گزینه احتمالی مدیرعاملی پرسپولیس
گزارش‌ها حاکی است محمدجواد آذری جهرمی، وزیر پیشین ارتباطات، به عنوان یکی از گزینه‌های جدی برای تصدی مدیرعاملی باشگاه پرسپولیس مطرح شده است.
نگرش مثبت ۵۹ درصد آمریکایی‌ها به تشکیل کشور مستقل فلسطین نگرش مثبت ۵۹ درصد آمریکایی‌ها به تشکیل کشور مستقل فلسطین
نتایج یک نظرسنجی جدید نشان می‌دهد ۵۹ درصد از شهروندان آمریکایی از به رسمیت شناختن کشور مستقل فلسطین توسط دولت ایالات متحده حمایت می‌کنند.
رئیس جمهور قانون الحاق ایران به کنوانسیون CFT را ابلاغ کرد رئیس جمهور قانون الحاق ایران به کنوانسیون CFT را ابلاغ کرد
رئیس‌جمهور قانون الحاق ایران به کنوانسیون بین‌المللی مقابله با تأمین مالی تروریسم (CFT) را برای اجرا به دستگاه‌های ذی‌ربط از جمله بانک مرکزی و چند وزارتخانه ابلاغ کرد.
پوتین رزمایش هسته‌ای برگزار کرد+ فیلم پوتین رزمایش هسته‌ای برگزار کرد+ فیلم
روسیه امروز رزمایش هسته‌ای راهبردی خود را با حضور و نظارت مستقیم ولادیمیر پوتین برگزار کرد؛ رزمایشی که شامل تمرین پرتاب موشک‌های بالستیک از زمین و دریا بود.
بقا آسیایی استقلال در گرو برد مقابل الوحدات بقا آسیایی استقلال در گرو برد مقابل الوحدات
در ادامه هفته سوم مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا سطح ۲، تیم فوتبال استقلال ایران از ساعت ۱۹:۳۰ به مصاف الوحدات اردن می‌رود.
برگزیده
یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد
با انتخاب شیرین احمدنیا برای نخستین بار یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد. با برگزاری مجمع عمومی و انتخابات دوره دوازدهم انجمن جامعه‌شناسی ایران، اعضای جدید هیأت مدیره و بازرسان این انجمن انتخاب شدند. همچنین در نخستین جلسه رسمی هیأت مدیره، شیرین احمدنیا به عنوان رئیس انجمن انتخاب شد.
ببینید| تکنولوژی جدید برای توانبخشی به افراد، پس از سکته مغزی ببینید| تکنولوژی جدید برای توانبخشی به افراد، پس از سکته مغزی
ربات اسکلت‌ بیرونی واندرکرفت Atalante ساختهٔ شرکت فرانسوی Wandercraft یک سامانهٔ پیشرفته برای کمک به افراد دارای اختلالات حرکتی مانند سکته مغزی، آسیب نخاعی یا بیماری‌های نورولوژیک است. این ربات با حدود قیمت ۱۷۶ هزار دلار در آمریکا و اروپا عرضه شده است
سالمندی در عصر دیجیتال: از خرد کهن تا مبارزه با تنهایی سالمندی در عصر دیجیتال: از خرد کهن تا مبارزه با تنهایی
به مناسبت روز جهانی سالمندان، بررسی می شود: خرد کهن سالمندان در عصر دیجیتال چگونه با تنهایی مبارزه می‌کند؟ بررسی نیازهای عاطفی، نقش دولت‌ها، فناوری و راه‌حل‌های جهانی برای جامعه دوستدار سالمند
صفحه خبر بالای تصاویر