کد خبر: ۵۷۸۷۶
تاریخ انتشار: ۲۸ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۸:۳۵
هشدار کولاک و بهمن در ۱۸ استان

هواشناسی ایران۱۴۰۳/۱۱/۲۸

سامانه بارشی امروز در ۱۸ استان فعال است و فردا گستره فعالیت آن بیشتر شده و در تهران برف و باران می‌بارد. سامانه بارشی جدید نیز آخر هفته وارد ایران می‌شود.
هواشناسی ایران۱۴۰۳/۱۱/۲۸

مخاطب۲۴- بر اساس نقشه‌های همدیدی و آینده نگری سازمان هواشناسی امروز در برخی نقاط استان‌های کردستان، کرمانشاه، ایلام، خوزستان، لرستان، مرکزی، همدان، چهار محال و بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد، بوشهر، فارس، کرمان و شرق هرمزگان بارش برف، باران و وزش باد در استان‌های جنوبی رعدوبرق گاهی وزش باد شدید موقت و در نقاط مستعد گردوخاک پیش بینی می‌شود.

دوشنبه سامانه بارشی علاوه بر مناطق یاد شده در استان‌های زنجان، قزوین،   البرز، تهران، سواحل دریای خزر، شمال شرق و شرق کشور فعال خواهد بود.



سه شنبه در شمال شرق و بخش‌هایی از شرق کشور و روز چهارشنبه در گیلان و نوار شرقی استان‌های خراسان رضوی و خراسان جنوبی بارش پراکنده ادامه خواهد داشت.

پنجشنبه با ورود سامانه بارشی جدید بارش در نیمه غربی و جنوب کشور روی خواهد داد.

طی سه روز آینده در جنوب شرق و جنوب و چهارشنبه در جنوب شرق و شرق کشور وزش باد شدید همراه با خیزش گردوخاک پیش بینی می‌شود. امروز خلیج فارس تنگه هرمز و دریای عمان مواج می‌شوند.

هشدار نفوذ سامانه بارشی

زمان پایان: سه‌شنبه ۱۴۰۳/۱۱/۳۰

نوع مخاطره: برف، باران، وزش باد شدید موقتی، در نواحی مستعد با گردوخاک، در جنوب و نقاط گرمسیر با رعدوبرق، کاهش نسبی دما و احتمال تگرگ

منطقه اثر:

یک‌شنبه ۱۴۰۳/۱۱/۲۸: کردستان، کرمانشاه، جنوب استان‌های آذربایجان شرقی و آذربایجان غربی، لرستان، ایلام، شمال و شرق خوزستان، چهارمحال بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد، فارس، بوشهر، غرب اصفهان، همدان، مرکزی، زنجان، شمال هرمزگان، غرب و ارتفاعات کرمان، غرب یزد.

دوشنبه ۱۴۰۳/۱۱/۲۹: جنوب استان‌های اردبیل، آذربایجان شرقی و آذربایجان غربی، کردستان، کرمانشاه، ایلام، همدان، لرستان، مرکزی، زنجان، قزوین، جنوب قم، چهارمحال بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد، شمال و خوزستان، فارس، بوشهر، کرمان، شمال و شرق هرمزگان، خراسان شمالی، خراسان رضوی، خراسان جنوبی، شمال سیستان و بلوچستان، گیلان، مازندران، شمال استان‌های تهران، البرز و سمنان.

سه‌شنبه ۱۴۰۳/۱۱/۳۰: گیلان، مازندران، ارتفاعات استان‌های تهران، البرز و سمنان، خراسان رضوی، خراسان جنوبی، شمال سیستان و بلوچستان، جنوب و ارتفاعات کرمان.

اثر مخاطره: اثر مخاطره: احتمال اختلال در ناوگان حمل و نقل، لغزندگی جاده‌ها و کولاک برف، به‌ویژه در گردنه‌های کوهستانی به سبب بارش برف، احتمال آب‌گرفتگی معابر، کاهش دما، مه گرفتگی، کاهش دید افقی، وزش باد شدید موقت، خسارت به سازه‌های موقت و محصولات کشاورزی و احتمال اختلال در انتقال حامل‌های انرژی، احتمال سیلابی شدن مسیل‌ها و بالا آمدن آب رودخانه‌ها.

توصیه: پرهیز از سفر‌های غیرضروری، به‌ویژه در گردنه‌های برف‌گیر، مجهز بودن خودرو‌ها به وسایل زمستانی و سوخت کافی، بویژه در عبور از نواحی سردسیر، خودداری از فعالیت‌های کوهنوردی، خودداری از فعالیت‌های تفریحی نظیر طبیعت‌گردی و ورزش‌های هوایی، آمادگی نیرو‌های امدادی، راهداری و شهرداری‌ها، همچنین دستگاه‌های اجرایی جهت برف‌روبی در جاده‌ها و شهرها، عدم تردد عشایر و دامداران در ارتفاعات و حاشیه مسیل‌ها و پرهیز از قرار گرفتن در بستر و حریم رودخانه‌ها.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
اتهامات سنگین علیه پسر ارشد ولیعهد نروژ اعلام شد اتهامات سنگین علیه پسر ارشد ولیعهد نروژ اعلام شد
ماریوس بورگ هویبی، پسر ارشد پرنسس نروژ، پس از تحقیقات طولانی، به چندین جرم از جمله چهار مورد تجاوز متهم شد و ممکن است تا ۱۰ سال زندان شود.
قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی
شهرام لاسمی،قلقلی معروف، در برنامه رک با مجید واشقانی، از زندگی تلخ خود در فقر صحبت کرد.
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
برگزیده
طارمی در آستانه پیوستن به NFC طارمی در آستانه پیوستن به NFC
در حالی که رسانه‌های ایتالیایی توجه ویژه‌ای به مهدی طارمی دارند، گزارش‌ها حاکی از آن است که اون تصمیم خود را برای فصل آینده اش گرفته است.
نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه
تحقیقات قضایی در ترکیه پرده از نفوذ گسترده سایبری به اطلاعات شخصی و طبقه‌بندی‌شده ۱۷ نهاد دولتی از جمله سازمان اطلاعات و امنیت این کشور برداشت. تنها این سازمان، شاکی رسمی پرونده معرفی شده است.
ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد
با اینکه خودروسازان به‌تازگی موفق شدند مجوز افزایش قیمت محصولاتشان را بگیرند، اما به نظر می‌رسد این افزایش نه‌تنها رضایت آنها را جلب نکرده، بلکه حالا یکی از بزرگ‌ترین خودروسازان کشور پای شکایت به میان آورده است.
صفحه خبر بالای تصاویر