کد خبر: ۵۹۱۳۶
تاریخ انتشار: ۲۸ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۳:۴۰

توله شیر امیر علی اکبری به سازمان حفاظت محیط‌زیست تحویل داده شد

فرمانده یگان حفاظت محیط زیست گفت: توله شیر که به صورت غیرقانونی توسط امیر علی اکبری (ورزشکار) نگهداری می‌شد، صبح امروز به محیط‌زیست تحویل داده شد.
توله شیر امیر علی اکبری به سازمان حفاظت محیط‌زیست تحویل داده شد

مخاطب ۲۴- به گزارش روابط عمومی سازمان حفاظت محیط زیست، سرهنگ جمشید محبت خانی با اعلام این خبر افزود: چند ماه قبل بعد از انتشار ویدیو امیر علی اکبری با توله شیر در یک ملاقات حضوری به وی اعلام شد که این اقدام جرم است.

وی افزود: این ویدیو باعث شد تا بسیاری از مردم کشور و دوستداران محیط‌زیست آزرده خاطر شوند، به همین دلیل این مساله به صورت جدی مورد پیگیری قرار گرفت تا اینکه امروز توله شیر تحویل سازمان حفاظت محیط زیست شد.

وی گفت: این توله شیر تحویل یک مرکز قانونی خواهد شد و ما به مردم توصیه می‌کنیم تحت هیچ شرایطی اقدام به جدا کردن حیوانات وحشی از طبیعت نکنند، زیرا یا این اتفاق در بهترین حالت حیات وحش محکوم به زندگی در اسارت و باغ وحش خواهد شد.

دی ماه امسال فیلمی از یک ورزشکار به نام امیر علی اکبری در فضای مجازی منتشر شد که در حال نگهداری یک توله شیر بود، همان زمان فرمانده یگان حفاظت محیط زیست اعلام کرد که این فیلم بازتاب زیادی در سطح جامعه و علاقه‌مندان به حیات وحش داشت و آنان در تماس‌های جداگانه این سوال را پرسیدند که چرا یک فرد با سابقه ورزشی این کار را انجام داده است؟ او با این کار خود عملا باعث تشویق افرادی شده که به دنبال نگهداری از گونه‌های حیات وحش هستند.

بیشتر بخوانید

سرهنگ جمشید محبت‌خانی افزود: نگهداری از گونه‌های حیات وحش به ویژه توله شیر جرم بوده و تبلیغ آن در فضای مجازی یک جرم مضاعف است. آقای علی‌اکبری با نگه داشتن توله شیر و انتشار آن فیلم در فضای مجازی مرتکب دو جرم شده است.

وی تاکید کرد: دستور دادیم که با هماهنگی دستگاه قضایی برای آقای امیر علی‌اکبری بابت نگه داشتن توله شیر و انتشار آن در فضای مجازی، هویت دوست این ورزشکار که به چه شکل این توله شیر را وارد کرده و موضوع تحویل توله شیر به محیط زیست پرونده قضایی تشکیل شود.

همچنین روز گذشته فرمانده یگان حفاظت محیط زیست از اضافه شدن تخلفات جدید امیر علی‌اکبری قهرمان بوکس به دلیل نگهداری از آن شیر خبر داد و گفت: تخلفات جدید این ورزشکار به پرونده قضایی او اضافه می‌شود.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد
سخنگوی جبهه اصلاحات با انتقاد از تندرو‌ها گفت: حمید رسایی باید درباره دلایل ردصلاحیت در ادوار گذشته توضیح دهد و پاسخگوی عملکرد خود باشد.
برگزیده
طارمی در آستانه پیوستن به NFC طارمی در آستانه پیوستن به NFC
در حالی که رسانه‌های ایتالیایی توجه ویژه‌ای به مهدی طارمی دارند، گزارش‌ها حاکی از آن است که اون تصمیم خود را برای فصل آینده اش گرفته است.
نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه
تحقیقات قضایی در ترکیه پرده از نفوذ گسترده سایبری به اطلاعات شخصی و طبقه‌بندی‌شده ۱۷ نهاد دولتی از جمله سازمان اطلاعات و امنیت این کشور برداشت. تنها این سازمان، شاکی رسمی پرونده معرفی شده است.
ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد
با اینکه خودروسازان به‌تازگی موفق شدند مجوز افزایش قیمت محصولاتشان را بگیرند، اما به نظر می‌رسد این افزایش نه‌تنها رضایت آنها را جلب نکرده، بلکه حالا یکی از بزرگ‌ترین خودروسازان کشور پای شکایت به میان آورده است.
صفحه خبر بالای تصاویر