کد خبر: ۵۹۰۸۶
تاریخ انتشار: ۲۸ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۰:۰۶

ربات‌های انسان‌نما در حال ساخت ربات!

یک شرکت آمریکایی از کارخانه‌ای رونمایی کرده است که در آن ربات‌های انسان‌نما، ربات می‌سازند و سالانه ۱۲ هزار دستگاه تولید می‌کنند.
ربات‌های انسان‌نما در حال ساخت ربات!

مخاطب۲۴- شرکت فیگور (Figure) مستقر در کالیفرنیا اعلام کرده است که در حال توسعه یک مرکز جدید تولید ربات BotQ با حجم بالا است. این کارخانه جدید که توسط فیگور ساخته شده است، صرفا برای تولید ربات‌های انسان‌نما طراحی شده است.

به گفته شرکت فیگور، نسل اول خط تولید این تاسیسات در ابتدا قادر به ساخت ۱۲ هزار ربات انسان‌نما در سال خواهد بود و برنامه‌های قابل توجهی برای افزایش تولید نیز دارد. فیگور توضیح می‌دهد که این تصمیم برای حفظ کنترل دقیق بر کیفیت، کارایی تولید و عملکرد ربات گرفته شده است.
تولید ربات‌های نسل بعدی

این شرکت در حال آماده سازی تسهیلات برای مدیریت تولید در مقیاس بزرگ با استفاده از پلتفرم‌های نرم افزاری تخصصی است. این شامل کنترل در لحظه و ردیابی خطوط تولید از طریق یک سیستم اجرایی نوآورانه تولید (MES) می‌شود.

در نهایت، این مرکز همچنین دارای یک سیستم مدیریت انبار (WMS) ویژه برای بهینه‌سازی مدیریت موجودی است.

فیگور این رویکرد نوآورانه را توضیح داده و می‌گوید که ربات‌های انسان‌نمای آن در ساخت ربات‌های دیگر کمک خواهند کرد. استفاده ربات‌ها در طول زمان افزایش می‌یابد و باعث بیشتر شدن سرعت تولید و کاهش مشارکت انسانی در کار‌های تکراری می‌شود.


این شرکت همچنین اعلام کرده است که قصد دارد از نمونه اولیه ربات‌انسان‌نمای خود، به نام فیگور۰۲، به ربات آماده تولید خود یعنی فیگور۰۳ برای بهبود مقیاس‌پذیری و مقرون به صرفه بودن، تبدیل شود.

این ربات جدید دارای طراحی بهبود یافته و ساده‌تر است تا به کاهش تعداد قطعات و ساده سازی مونتاژ کمک کند.

به گفته این شرکت، این به شدت زمان ساخت قطعات را از روز‌ها یا هفته‌ها به تنها چند ثانیه کاهش می‌دهد، اگرچه نیاز به سرمایه‌گذاری اولیه قابل توجهی در ابزار و قالب‌ها وجود دارد.
ربات‌هایی که ربات می‌سازند

برای تکمیل طراحی کارخانه، فیگور متخصصان تولید را برای بهینه‌سازی خطوط مونتاژ و فرآیند‌ها برای تولید انبوه کارآمد استخدام کرد. این کار آنها را قادر می‌سازد تا فرآیند‌های اتوماسیون نوآورانه‌ای را ایجاد کنند که از جمله آنها می‌توان به توزیع دقیق گریس برای موتور‌ها و آزمایش و کنترل خودکار باتری اشاره کرد.

فیگور همچنین یک نرم افزار هوش مصنوعی داخلی (AI) جدید به نام هلیکس (Helix) را برای کنترل ربات‌هایی که مستقیما در خط تولید استفاده می‌شوند توسعه داده است. آنها توضیح می‌دهند که این امر ربات‌ها را قادر می‌سازد تا وظایف تکراری و حمل و نقل مواد را انجام دهند و نیاز به سیستم‌های نقاله سنتی کاهش یابد.

برچسب ها: ربات
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
بیوگرافی و علت فوت عنایت بخشی بازیگر سینما و تلویزیون بیوگرافی و علت فوت عنایت بخشی بازیگر سینما و تلویزیون
عنایت بخشی، ‌ بازیگر قدیمی سینما، تئاتر و تلویزیون در ۸۰ سالگی از دنیا رفت. این بازیگر پیشکسوت که از حدود دو ماه قبل در بیمارستان بستری بود، در ساعات اولیه صبح امروز، یکشنبه ۲۶ بهمن‌ماه از دنیا رفته است.
بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر
هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس در بیانیه‌ای ، مدیرعامل خود را مامور بررسی علل نتایج کرده و به او اختیار هرگونه تصمیمی را داده است. البته که حدادی از چنین اختیاری برخوردار است اما اشاره به آن کمی مشکوک و سوال برانگیز است
مرحله دوم سه‌نرخی شدن بنزین مرحله دوم سه‌نرخی شدن بنزین
به گفته شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران، در مرحله دوم اجرای مصوبه سه‌نرخی شدن بنزین، مالکان چند خودرویی باید تا ۲۷ بهمن ۱۴۰۴ خودروی مشمول دریافت سهمیه را در سامانه معرفی کنند.
فیلم| تمرینات سخت نظامی ملکه هلند فیلم| تمرینات سخت نظامی ملکه هلند
ملکه ماکسیما، همسر آرژانتینی‌تبار پادشاه ویلم-الکساندر، در ۵۴ سالگی آموزش نظامی را آغاز کرده تا به‌عنوان عضو ذخیره ارتش هلند فعالیت کند.
نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟ نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟
شناورهای تندرو ایرانی موسوم به «زنبورهای سرخ» با تاکتیک ازدحامی خود معادلات نبرد دریایی در خلیج فارس را تغییر داده و ناوهای آمریکا را غافلگیر کرده‌اند
رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند
قالیباف در جريان بررسی بودجه ۱۴۰۵ با تأکید بر اینکه حقوق‌ها میتواند ۲ بار در سال افزایش پیدا کند؛ گفت: مالیات حقوق بگیران زیر ۴۰ میلیون تومان از سال آینده صفر خواهد شد و بخش عمده کارمندان و کارگران مشمول کالابرگ می‌شوند. مالیات بر ارزش افزوده قشر ضعیف می تواند صفر شود
آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو
طبق وعده ایران‌خودرو در این مرحله از فروش هر متقاضی که زودتر مراحل ثبت‌نام را انجام دهد، بدون قرعه‌کشی صاحب خودرو می‌شود.
برگزیده
بحث مجری تلوزیون با کارشناس هواشناسی در خصوص پیش بینی غلط بحث مجری تلوزیون با کارشناس هواشناسی در خصوص پیش بینی غلط
تصاویر لحظات بحث مجری تلوزیون با کارشناس هواشناسی بخش خبر صدا و سیما مجری تلویزیون گفت: آقای سرکرده پیش‌بینی شما درمورد بارش‌های هفتۀ گذشته درست از آب درنیامد.
موتورسواری بانوان آزاد شد! موتورسواری بانوان آزاد شد!
معاون امور خانواده و زنان ریاست‌جمهوری از نهایی شدن موضوع صدور گواهینامه موتورسواری برای زنان خبر داد.
فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر
رئیس بیمارستان فارابی درباره مجروحان حوادث اخیر گفت: در مجموع، حدود ۱۰۰۰ بیمار مراجعه کرده‌اند که پارگی چشم داشتند و نیازمند عمل اورژانسی بودند. این آمار به جز پارگی پلک و بیمارانی است که در حال حاضر به عمل جراحی نیاز ندارند.
صفحه خبر بالای تصاویر