کد خبر: ۶۳۴۱۷
تاریخ انتشار: ۰۳ تير ۱۴۰۴ - ۱۵:۳۲

ژاپنی‌ها کاری کردند که انسان‌ها به ربات تبدیل می‌شوند!

فناوری ژاپنی کپسول اینترفیس بدن شما را به ربات کنترل از راه دور تبدیل می‌کند و تجربه‌ای واقعی از تعامل با ربات‌ها ارائه می‌دهد.
ژاپنی‌ها کاری کردند که انسان‌ها به ربات تبدیل می‌شوند!

مخاطب ۲۴- فناوری ژاپنی کپسول اینترفیس بدن شما را به ربات کنترل از راه دور تبدیل می‌کند و تجربه‌ای واقعی از تعامل با ربات‌ها ارائه می‌دهد.

بیشتر بخوانید

یک استارتاپ ژاپنی با فناوری نوآورانه‌ای به نام کپسول اینترفیس، امکان کنترل ربات‌های انسان‌نما را با حرکات بدن فراهم کرده است. این سیستم پیشرفته، نه‌تنها حرکات کاربر را منتقل می‌کند، بلکه شدت و نیروی اعمال‌شده را نیز با دقت به ربات منتقل می‌سازد. در ادامه، با این فناوری شگفت‌انگیز و کاربرد‌های آن آشنا می‌شویم.

کپسول اینترفیس: ربات کنترل از راه دور با بدن شما

فناوری کپسول اینترفیس، ساخته شرکت H۲L در توکیو، از حسگر‌های حرکتی عضلانی برای ثبت لحظه‌ای نیت و نیروی کاربر استفاده می‌کند. این سیستم با شناسایی تغییرات ظریف در تنش عضلانی، حرکات و شدت آنها را به ربات انسان‌نما منتقل می‌کند. برخلاف روش‌های سنتی که تنها به حسگر‌های حرکتی وابسته‌اند، این فناوری حس واقعی‌تری از تعامل فیزیکی ارائه می‌دهد.

در ویدیویی که H۲L منتشر کرده، یک کاربر با استفاده از این سیستم، ربات انسان‌نمای Unitree Robotics H۱ را از راه دور کنترل می‌کند. ربات فعالیت‌هایی مانند تمیز کردن، بلند کردن جعبه و تعامل با افراد را با دقت انجام می‌دهد. این قابلیت، تجربه‌ای نزدیک به حضور فیزیکی را برای کاربر فراهم می‌کند. این ویدیو را در یوتیوب مشاهده کنید.

کپسول اینترفیس فراتر از یک ابزار کنترل است و کاربرد‌های متنوعی در زندگی روزمره و صنعت دارد. این فناوری به کاربران اجازه می‌دهد تا از راه دور، وظایفی مانند شرکت در جلسات، انجام کار‌های کشاورزی یا حتی آشپزی را با ربات‌ها انجام دهند. برای مثال، کارگران می‌توانند اشیا را بدون فشار فیزیکی جابه‌جا کنند یا در مناطق خطرناک مانند مناطق بحران‌زده، ایمن کار کنند.

این فناوری برای خانواده‌های شاغل، سالمندان و حتی محیط‌های آموزشی و سرگرمی نیز مفید است. H۲L قصد دارد در آینده بازخورد حسینی را به سیستم اضافه کند تا تجربه‌ای واقعی‌تر ارائه دهد. این پیشرفت می‌تواند تعاملات مجازی را به سطحی جدید برساند.

آینده‌ای با هم‌افزایی انسان و ماشین

فناوری ربات کنترل از راه دور کپسول اینترفیس، راه را برای تعاملات عمیق‌تر بین انسان و ربات هموار می‌کند. این سیستم با طراحی ساده و قابل ادغام در صندلی یا تخت، نیازی به تجهیزات پیچیده یا آموزش‌های خاص ندارد. کافی است کاربر بنشیند و حرکات طبیعی بدنش را به ربات منتقل کند.

با این فناوری‌ها، دیگر فاصله‌ها مانع همکاری یا انجام وظایف نیستند. از محیط‌های پزشکی تا کشاورزی و آموزش، کپسول اینترفیس می‌تواند زندگی را ساده‌تر و کارآمدتر کند. این فناوری نه‌تنها نوآوری است، بلکه گامی بزرگ به‌سوی آینده‌ای است که در آن انسان و ماشین در هماهنگی کامل عمل می‌کنند.

برچسب ها: ربات
captcha
اخبار داغ
رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز
شاخص بورس در معاملات روز یکشنبه به روند صعودی خود ادامه داد و رکورد جدیدی را ثبت کرد.
سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است
طرح تازه فروش ایران‌خودرو از ۱۸ شهریور آغاز شده و هشت محصول این شرکت بدون نیاز به مسدودسازی وجه بانکی عرضه شده‌اند. بررسی اختلاف قیمت کارخانه و بازار نشان می‌دهد بیشترین سود خرید در این دوره به دناپلاس توربو اتوماتیک آپشنال می‌رسد که برای خریداران بازدهی قابل‌توجه ۳۲ درصدی دارد.
نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند! نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند!
رکنا ورزشی: فهرست نامزد‌های جوایز توپ طلای ۲۰۲۶ اعلام شد و تاکنون اسامی نامزد‌های هشت بخش از جمله بهترین استعداد جوان، بهترین دروازه‌بان، بهترین مربی و بهترین باشگاه در بخش مردان و زنان معرفی شده است. مراسم توپ طلای امسال ۲۶ اکتبر در لندن برگزار می‌شود.
واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه! واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه!
هواداران پرسپولیس در ورزشگاه شهدای شهر قدس، بار دیگر نشان دادند که ۱۳ سال دلبستگی به کاپیتانی، چون عالیشاه، با هیچ جدایی فراموش نمی‌شود.
خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
صنعت خودرو ایران از پیکان تا پلتفرم‌های IKP مسیر پرچالش و پرادعا داشته است. این گزارش با نگاهی بی‌رحمانه، تمام خودرو ملی از سمند تا ری‌را را با رقبای جهانی مقایسه و واقعیت فنی آن‌ها را آشکار می‌کند.
۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه! ۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه!
وزیر بهداشت فرانسه از مرگ حدود ۷ هزار نفر در این کشور در اثر موج گرمای کم سابقه خبر داد.
عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی! عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی!
خبر غیرمنتظره‌ای که هیچ‌یک از هواداران آلبی‌سلسته تمایلی به شنیدنش نداشتند، روز دوشنبه ۳۱ آگوست رنگ واقعیت به خود گرفت.
برگزیده
رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود
کارشناس سازمان هواشناسی از رگبار پراکنده باران در شرق استان تهران، مازندران و ارتفاعات البرز مرکزی خبر داد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟ وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟
برخی خانواده‌ها درخواست دارند که مدارس به صورت حضوری دایر شوند، اما وزارت آموزش‌وپرورش می‌گوید این امکان فعلاً نیست.