کد خبر: ۵۹۰۲۳
تاریخ انتشار: ۲۶ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۰:۰۵

حاشیه‌های مزایده هتل المپیک

مزایده هتل المپیک به عنوان زیرمجموعه شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی کشور و اتفاقات بعد از آن، با حاشیه‌هایی همراه شده است.
حاشیه‌های مزایده هتل المپیک

مخاطب۲۴- روز ۲۴ دی ماه امسال با حکم احمد دنیامالی وزیر ورزش و جوانان، محمدعلی ثابت قدم شهردار سابق رشت به عنوان مدیرعامل شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی منصوب شد.

این انتصاب در حالی انجام شد که سه هفته قبل از آن یعنی در روز ۲ دی ماه، مزایده بهره‌برداری از هتل المپیک واقع در مجموعه ورزشی آزادی با حضور تعدادی از مدیران و مسئولان شرکت توسعه برگزار و بهره‌بردار منتخب معرفی شده بود.

پس از این مزایده، ابهاماتی مطرح شد و این در حالی بود که برنده مزایده مدعی شده بود علاوه بر تضامین، مبلغ ۲۳ میلیارد تومان به عنوان اجاره ۳ ماه اول هتل المپیک پرداخت کرده است.

اتفاقاتی در بهمن و اسفند رخ داد و آنگونه که در فضای مجازی نیز مطرح شد، به نظر می‌رسید مشکلی در مزایده و واگذاری هتل المپیک وجود ندارد. این همان موضوعی بود که ۲۱ اسفند ماه در نامه‌ای از طرف بازرسی ویژه رئیس جمهور خطاب به وزیر ورزش و جوانان اعلام شد.

بیشتر بخوانید

با این وجود، شرکت توسعه بنابر ادعای برنده مزایده، نامه‌ای را در روز ۲۵ اسفند ماه به آنها ارسال و اعلام کرده که مزایده با موضوع اجاره بهره‌برداری از هتل المپیک ابطال می‌شود.

برنده مزایده که هنوز هتل را تحویل نگرفته، مدعی شده که پیرامون مزایده و شرایط مربوط به آن، نامه‌نگاری‌های متعددی با شرکت توسعه کرده، اما پاسخی دریافت نکرده است.

با توجه به ارقام رد و بدل شده در این مزایده و ابطال مزایده و حواشی مطرح شده پیرامون این ماجرا، این انتظار وجود دارد که مسئولان شرکت توسعه توضیحات کاملی را در این باره مطرح کنند تا ابهامات از بین برود.

برچسب ها: احمد دنیامالی
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
هدف‌گیری کلاهبرداران سایبری لینک‌های جعلی سود سهام عدالت هدف‌گیری کلاهبرداران سایبری لینک‌های جعلی سود سهام عدالت
رییس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات تهران بزرگ هشدار داد که با توجه به اطلاع‌رسانی اخیر دولت درباره واریز سود سهام عدالت، مجرمان سایبری نیز فعالیت‌های خود را افزایش داده‌اند و با ارسال لینک‌هایی تحت عنوان ثبت‌نام برای دریافت سود سهام عدالت اقدام به کلاهبرداری می‌کنند.
جزئیات جدید از ابهامات پرونده قتل داریوش مهرجویی و همسرش جزئیات جدید از ابهامات پرونده قتل داریوش مهرجویی و همسرش
بعد از اتمام تحقیقات دادسرا، شعبه اول دادگاه کیفری یک استان البرز، اواخر سال گذشته در چند روز متوالی به اتهامات متهمان رسیدگی و در نهایت حکم به محکومیت یکی از آنان به ارتکاب دو فقره قتل عمدی و همچنین محکوم ساختن بقیه متهمان به واسطه جرایم دیگر از قبیل شروع به قتل، سرقت مسلحانه و... صادر شد. وکلای اولیای دم به رای صادره اعتراض کردند و در نتیجه پرونده برای رسیدگی فرجامی به دیوان عالی کشور فرستاده شد.
اعلام ساعت فعالیت داروخانه مرکزی هلال‌احمر در تعطیلات نوروز اعلام ساعت فعالیت داروخانه مرکزی هلال‌احمر در تعطیلات نوروز
داروخانه مرکزی هلال احمر روز ۳۰ اسفند به علت انبارگردانی تعطیل است، اما در سایر روز‌های تعطیل عید نوروز به صورت شبانه‌روزی آماده خدمت رسانی به مراجعه کنندگان خواهد بود.
حداقل دریافتی هر کارگر چقدر است؟ حداقل دریافتی هر کارگر چقدر است؟
حداقل دریافتی کارگران متأهل بدون سابقه و بدون فرزند در نیمه اول سال ۱۳ میلیون و ۳۳۳ هزار تومان و در نیمه دوم سال بیش از ۱۳ میلیون تومان خواهد بود
سال ۱۴۰۴ چند روز تعطیلی رسمی دارد؟ سال ۱۴۰۴ چند روز تعطیلی رسمی دارد؟
اگر شما هم جزو آن دسته افرادی هستید که به محض آنکه تقویم سال جدید به دستتان می‌رسد به سراغ یافتن تعطیلی‌های رسمی و مناسبتی می‌روید باید بدانید که سال آینده ۲۶ روز تعطیلی رسمی خواهیم داشت که البته ۳ روز آن با پنجشنبه و ۴ روز آن با جمعه مصادف شده است.
۸ فوت و فن رابطه ۸ فوت و فن رابطه
اعتماد یکی از ارزشمندترین دارایی‌های ما در روابط شخصی و کاری است، اما چگونه می‌توان فهمید فردی شایسته این اعتماد نیست؟
جشن تولد پسر بهرام رادان و مینا مختاری جشن تولد پسر بهرام رادان و مینا مختاری
عکسی‌هایی از جشن تولد پسر بهرام رادان و مینا مختاری منتشر شد.
برگزیده
بهترین گلزن و گل‌ساز لیگ برتر بهترین گلزن و گل‌ساز لیگ برتر
پرسپولیس، فولاد و شمس آذر قزوین بیشترین نماینده را در جمع ۱۱ بازیکن برتر هفته بیست‌وسوم لیگ بیست‌وچهارم دارند.
سرمربی آلمانی عربستان به احترام ازیکنانش روزه می‌گیرد‍‍‍‍! سرمربی آلمانی عربستان به احترام ازیکنانش روزه می‌گیرد‍‍‍‍!
ماتیاس یایسله سرمربی آلمانی تیم فوتبال الاهلی عربستان در اقدامی جالب به احترام بازیکنان مسلمان این تیم، در ماه مبارک رمضان روزه می‌گیرد.
مثل رونالدو به خودت ارزش بده! مثل رونالدو به خودت ارزش بده!
رونالدو برای بدن خود سالانه یک میلیون دلار خرج میکنه!
صفحه خبر بالای تصاویر