کد خبر: ۵۸۹۶
تاریخ انتشار: ۲۵ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۲:۲۶

زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۵.۲ ریشتر بار دیگر هرمزگان را لرزاند

زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۵.۲ ریشتر در عمق ۱۹ کیلومتری زمین جناح، بار دیگر هرمزگان را لرزاند. از صبح امروز چهارشنبه در این منطقه پنج به وقوع پیوسته است.
زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۵.۲ ریشتر بار دیگر هرمزگان را لرزاند

به گزارش مخاطب۲۴ ـ زمین لرزه سوم ساعت ۱۰ و ۳۶ دقیقه امروز - چهارشنبه ۲۵ خرداد - در استان هرمزگان حوالی جناح به ثبت رسید که مرکز لرزه نگاری کشوری طول جغرافیایی آن را ۵۴.۴ درجه و عرض جغرافیایی آن ۲۶.۹۶ درجه اعلام کرده که در عمق ۸ کیلومتری زمین روی داده است.

زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۵.۲ ریشتر بار دیگر هرمزگان را لرزاند

کانون این زمین لرزه در ۱۳ کیلومتری جناح (هرمزگان)، ۱۶ کیلومتری کوخرد (هرمزگان) و ۲۶ کیلومتری بستک (هرمزگان) بوده و در ۱۸۷ کیلومتری بندرعباس و ۳۴۷ کیلومتری شیراز روی داده است.

وقوع زلزله سوم و چهارم در بندر چارک

مرکز لرزه نگاری کشوری وابسته به موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران همچنین از وقوع سومین و چهارمین زمین لرزه دیگر در بندر چارک استان هرمزگان در فاصله زمانی ۱۰:۳۴ تا ۱۰:۴۵ صبح امروز خبر داد.

در زمین لرزه سوم که به بزرگی ۴.۶ ریشتر در ساعت ۱۰ و ۳۴ دقیقه و ۳۸ ثانیه در حوالی بندر چارک روی داد، زلزله در عمق ۱۶ کیلومتری زمین روی داده و طول جغرافیایی آن ۵۴.۳۵ درجه و عرض جغرافیایی آن ۲۶.۷۲ اعلام شده است.

این زلزله در ۷ کیلومتری بندر چارک (هرمزگان)، ۳۳ کیلومتری جناح (هرمزگان) و ۴۲ کیلومتری جزیره کیش (هرمزگان) رخ داده و کانون زلزله در ۱۹۸ کیلومتری بندرعباس و ۳۶۸ کیلومتری شیراز قرار داشته است.

زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۵.۲ ریشتر بار دیگر هرمزگان را لرزاند

زمین لرزه چهارم نیز به بزرگی ۴.۲ ریشتر در ساعت ۱۰ و ۴۵ دقیقه و ۴۲ ثانیه امروز به وقوع پیوست. طول جغرافیایی این زمین لرزه ۵۴.۳۶ درجه و عرض جغرافیایی آن ۲۶.۷۵ درجه اعلام شده و در عمق ۲۲ کیلومتری زمین روی داده است.

کانون این زلزله در ۸ کیلومتری بندر چارک (هرمزگان)، ۳۱ کیلومتری جناح (هرمزگان)، ۴۰ کیلومتری کوخرد (هرمزگان) اعلام شده و در ۱۹۶ کیلومتری بندرعباس و ۳۶۶ کیلومتری شیراز بوقوع پیوسته است.

منبع : ایرنا

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
از حکم تتلو چه خبر؟ از حکم تتلو چه خبر؟
مجید نقشی یکی از وکلای امیرحسین مقصودلو درباره آخرین وضعیت پرونده موکلش گفت: حکم جدیدی صادر نشده است. در حال حاضر درخواست عفو و درخواست ماده ۴۷۴ ما در حال بررسی است.
چمران: شهرداری تعمیرات جزیی خانه‌های آسیب دیده را آغاز کرده ولی به تنهایی قادر به انجام کار بازسازی نیست! چمران: شهرداری تعمیرات جزیی خانه‌های آسیب دیده را آغاز کرده ولی به تنهایی قادر به انجام کار بازسازی نیست!
رییس شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه شهرداری به‌تنهایی قادر به بازسازی خانه‌های آسیب‌دیده از جنگ ۱۲ روزه تحمیلی نیست، گفت: برای این منظور دولت باید به صورت جدی وارد عمل شود.
شرایط پرداخت بیمه بیکاری تغییر کرد شرایط پرداخت بیمه بیکاری تغییر کرد
تاکنون در طرح بیمه بیکاری افرادی که از دوره‌های آموزشی فنی و حرفه‌ای برخوردار بودند مشمول طرح می‌شدند، اما طبق اعلام جدید وزارت کار، در طرح جدید دریافت‌کنندگان بیمه بیکاری شرایط جدیدی خواهند داشت.
مجازات اعدام برای جاسوس‌ها مجازات اعدام برای جاسوس‌ها
نمایندگان مجلس جهت رفع ایراد شورای نگهبان در طرح «تشدید مجازات جاسوسی» تصویب کردند که هرگونه اقدام عملیاتی برخلاف امنیت کشور یا منافع ملی و نیز هرگونه فعالیت اطلاعاتی و یا جاسوسی برای رژیم صهیونیستی یا دولت‌های متخاصم از جمله دولت آمریکا یا سایر رژیم‌ها و گروه‌های متخاصم یا برای هر یک از عوامل وابسته به آنها مستوجب مجازات اعدام و مصادره اموال است.
احتکار به سفره خانواده‌ها راه یافت! احتکار به سفره خانواده‌ها راه یافت!
احتکار هدفمند شرکت‌های برنجی، سفره مردم را نشانه گرفته است.
از نظر علی مطهری مذاکرات ادامه پیدا خواهد کرد؟ از نظر علی مطهری مذاکرات ادامه پیدا خواهد کرد؟
علی مطهری با اشاره به طرح استیضاح پزشکیان از سوی مخالفان دولت هم گفت: «این‌ها تندروی است. ممکن است انتقاداتی به آن مصاحبه ایشان با مجری آمریکایی وجود داشته باشد و انتظار داشته باشند که قاطع‌تر و تندتر صحبت کنند. ولی خود این موضوع هم با آقای رئیس جمهور قابل گفت‌و‌گو است.»
طالبان به دنبال آمریکایی‌ها می‌گردد! طالبان به دنبال آمریکایی‌ها می‌گردد!
چهار سال پس از سقوط کابل و بازگشت طالبان به قدرت، ویدئویی تبلیغاتی در شبکه‌های اجتماعی منتشر شده که در آن افغان‌ها با لحنی طنزآمیز، شهروندان آمریکایی را به سفر توریستی به این کشور دعوت می‌کنند.
برگزیده
شرایط پرداخت بیمه بیکاری تغییر کرد شرایط پرداخت بیمه بیکاری تغییر کرد
تاکنون در طرح بیمه بیکاری افرادی که از دوره‌های آموزشی فنی و حرفه‌ای برخوردار بودند مشمول طرح می‌شدند، اما طبق اعلام جدید وزارت کار، در طرح جدید دریافت‌کنندگان بیمه بیکاری شرایط جدیدی خواهند داشت.
غبار هوشمند چیست و برای چه کسانی مضر است؟ غبار هوشمند چیست و برای چه کسانی مضر است؟
درحالی‌که دانشمندان از کاربرد‌های شگفت‌انگیز غبار هوشمند صحبت می‌کنند، برخی نگران‌اند که این فناوری به ابزاری برای کنترل گسترده مردم تبدیل شود.
جشنی مخصوص مردگان! جشنی مخصوص مردگان!
در حالی مردم مازندران خود را برای برپایی مراسم ۲۶ عیدماه یا همان عید مردگان آماده می‌کنند که این جشن از معدود مراسم‌های در این خطه از شمال است که پیوندی مبارک با آیین‌های ایران باستان برقرار کرده و هر سال با شکوه خاصی در شهر‌های مختلف این استان به خصوص در مناطق البرز مرکزی برگزار می‌شود.
صفحه خبر بالای تصاویر