کد خبر: ۵۸۹۵۰
تاریخ انتشار: ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۶:۰۸

بین بیماری‌های عصبی و تصادفات ارتباطی وجود دارد؟

رئیس انجمن علمی بیماری‌های مغز و اعصاب ایران در نامه‌ای به وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، بر لزوم توجه به نقش بیماری‌های عصبی در بروز تصادفات رانندگی تأکید کرد.
بین بیماری‌های عصبی و تصادفات ارتباطی وجود دارد؟

مخاطب ۲۴- دکتر محمود معتمدی در این نامه، با اشاره به تأثیر مستقیم برخی بیماری‌های مغز و اعصاب بر توانایی رانندگی، خواستار آموزش و مدیریت صحیح این بیماران شد.

وی تصریح کرد: اختلالاتی نظیر صرع، مصرف دارو‌های خواب‌آور، اختلالات خواب، سکته‌های مغزی، میاستنی و‌ام‌اس می‌توانند توانایی واکنش سریع و هوشیاری رانندگان را کاهش داده و احتمال تصادفات را افزایش دهند.

معتمدی همچنین بر لزوم آگاهی‌رسانی درباره مدیریت بیماری‌های خواب، مصرف صحیح دارو‌های خواب‌آور و کنترل مشکلات بینایی ناشی از بیماری‌های مغز و اعصاب تأکید کرد و افزود: پیشگیری از رانندگی در بیمارانی که دچار ضعف عضلانی، اختلال تعادل یا دوبینی هستند، می‌تواند از وقوع بسیاری از حوادث جاده‌ای جلوگیری کند.

وی در پایان ابراز امیدواری کرد: با ارتقای آگاهی عمومی و اجرای سیاست‌های پیشگیرانه، شاهد کاهش تصادفات جاده‌ای مرتبط با بیماری‌های عصبی باشیم.

برچسب ها: رانندگی
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
۸۰ درصد مردم تهران مخالف فیلتر شدن تلگرام و اینستاگرام! ۸۰ درصد مردم تهران مخالف فیلتر شدن تلگرام و اینستاگرام!
قائم پناه، معاون اجرایی رئیس‌جمهور: ۸۰ درصد مردم تهران مخالف فیلتر شدن تلگرام و اینستاگرام هستند
جزییات قتل وسف شهلی‌بر کودک ۵ ساله با شلیک ۶ گلوله جزییات قتل وسف شهلی‌بر کودک ۵ ساله با شلیک ۶ گلوله
یوسف و مادر او صندلی عقب ماشین نشسته بوده‌اند که تیر به آنها برخورد کرده؛ ۶ تیر به بدن یوسف و ۴ تیر به بدن مادر او اصابت کرده است. در این میان یوسف که فقط ۱۸ کیلو وزنش بوده به شدت مجروح و مادر او هم که زن بارداری بوده مجروح و بچه‌اش سقط شده است. گلوله‌ها به نواحی حیاتی بدن یوسف برخورد کرده و کبد، معده و ریه یوسف سوراخ شده و از بین رفته است.»
اولین سکوی هوش مصنوعی ایرانی رونمایی شد اولین سکوی هوش مصنوعی ایرانی رونمایی شد
آیین رونمایی از نسخه اولیه سکوی ملی متن‌باز هوش مصنوعی با حضور معاون علمی رئیس‌جمهور صبح امروز برگزار شد.
پزشکیان: با بگیر و ببند مشکلات حل نمی‌شود پزشکیان: با بگیر و ببند مشکلات حل نمی‌شود
رئیس‌جمهور تاکید کرد که با بگیر و ببند مشکلات اجتماعی تهران حل نمی‌شود.
طرح ترافیک جدید تهران سال آینده اجرا نمی‌شود طرح ترافیک جدید تهران سال آینده اجرا نمی‌شود
سردار موسوی‌پور رییس پلیس راهور پایتخت تاکید کرد که طرح ترافیک جدید برای شهر تهران در سال آینده هم اجرایی نمی‌شود.
نبویان: ادعای ایستادن رئیس مجلس جلوی قانون حجاب، غلط است نبویان: ادعای ایستادن رئیس مجلس جلوی قانون حجاب، غلط است
یک جریان مشکوک در کشور وجود دارد که می‌خواهد بگوید مجلس، دولت، قوه‌قضائیه و سایر نهاد‌های نظام ناکارآمد هستند؛ مرادم از این صحبت‌ها کسانی نیستند که تجمع کردند، بلکه آن جریان مشکوک پشت پرده است.
واکنش باشگاه العین به جذب جهانبخش واکنش باشگاه العین به جذب جهانبخش
باشگاه العین رسما به خبر جذب علیرضا جهانبخش واکنش نشان داد و تاکید کرد که هیچ مذاکره‌ای با این ستاره ایرانی نداشته است.
برگزیده
۸۰ درصد مردم تهران مخالف فیلتر شدن تلگرام و اینستاگرام! ۸۰ درصد مردم تهران مخالف فیلتر شدن تلگرام و اینستاگرام!
قائم پناه، معاون اجرایی رئیس‌جمهور: ۸۰ درصد مردم تهران مخالف فیلتر شدن تلگرام و اینستاگرام هستند
آغاز پرداخت حقوق بازنشستگان سازمان تأمین اجتماعی از امروز آغاز پرداخت حقوق بازنشستگان سازمان تأمین اجتماعی از امروز
سازمان تأمین اجتماعی اعلام کرد: پرداخت حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران سازمان تأمین اجتماعی از امروز آغاز شد.
اولین سکوی هوش مصنوعی ایرانی رونمایی شد اولین سکوی هوش مصنوعی ایرانی رونمایی شد
آیین رونمایی از نسخه اولیه سکوی ملی متن‌باز هوش مصنوعی با حضور معاون علمی رئیس‌جمهور صبح امروز برگزار شد.
صفحه خبر بالای تصاویر