کد خبر: ۵۸۹۲۸
تاریخ انتشار: ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۰:۰۷

مصرف چه دارو‌هایی با با قهوه ممنوع است؟

قهوه یک نوشیدنی محبوب در دنیا است، اما مصرف آن نیاز به رعایت نکاتی دارد.
مصرف چه دارو‌هایی با با قهوه ممنوع است؟

مخاطب ۲۴- قهوه یکی از نوشیدنی‌های محبوب در دنیا است و میلیون‌ها نفر در روز از آن استفاده می‌کنند. بسیاری از افراد قهوه را به عنوان یک منبع انرژی و برای افزایش تمرکز مصرف می‌کنند؛ اما مصرف آن باید متعادل باشد تا از عوارض جانبی جلوگیری شود.

قهوه ممکن است با جذب طبیعی آنتی بیوتیک‌ها و همچنین دارو‌های بیماری آلزایمر، دیابت، فشار خون بالا و پوکی استخوان تداخل داشته باشند. هوی انگوهمیلتون، داروساز مرکز پزشکی دانشگاه مینه سوتا، در این باره به دیلی میل توضیح داد.

به گفته این متخصص، مصرف هرگونه نوشیدنی کافئین دار می‌تواند سطح انسولین و قند خون را افزایش دهد. این ممکن است اثربخشی دارو‌های دیابت مانند متفورمین را کاهش دهد. توصیه می‌شود چنین دارو‌هایی با قهوه، خامه و شکر مصرف نشوند.

این داروساز همچنین توصیه کرد از ترکیب قهوه و چای با آنتی بیوتیک‌ها خودداری شود؛ زیرا این دارو‌ها می‌توانند متابولیسم کافئین را کاهش دهند. این امر منجر به افزایش طولانی مدت سطح این ماده در خون و در نتیجه افزایش ضربان قلب و عصبی شدن می‌شود. اثرات کافئین همچنین ضربان قلب شما را افزایش می‌دهد که برای کسانی که دارو‌های فشار خون مصرف می‌کنند، مطلوب نیست.

این متخصص مصرف دارو‌های آلزایمر را ۲ ساعت قبل یا ۴ ساعت بعد از نوشیدن قهوه توصیه می‌کند. مصرف آن‌ها با هم اثر سد خونی مغزی (جداکننده بین مایع برون‌سلولی مغز در سیستم اعصاب مرکزی و جریان خون گردشی در بدن) را افزایش می‌دهد و رسیدن مواد فعال به مغز را دشوارتر می‌کند.

کافئین همچنین ممکن است در جذب درست دارو‌های پوکی استخوان، یک بیماری متابولیک استخوان، اختلال ایجاد کند. این پزشک توصیه می‌کند که پس از مصرف این دارو‌ها حدود دو ساعت از نوشیدن قهوه یا غذا خوردن اجتناب کنید.

برچسب ها: قهوه
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی
انفجار کپسول هیدروژن در آزمایشگاه دانشکده مواد دانشگاه تهران باعث مرگ یک دانشجو و مصدومیت سه نفر دیگر شد؛ حادثه در محدوده امیرآباد رخ داد.
مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم
ویدئویی تازه از آفریقا نشان می‌دهد انسان‌ها با هم مهربانی و همزیستی شگفت‌انگیزی دارند؛ لحظه‌ای که گردشگران آن را «تفریح عادی در آفریقا» توصیف می‌کنند.
استقلال این بار زیر تیغ فیفا استقلال این بار زیر تیغ فیفا
فیفا پس از شکایت منتظر محمد، هافبک سابق عراقی استقلال، این باشگاه را به دو دوره محرومیت از نقل‌وانتقالات و پرداخت ۳۰ میلیارد تومان جریمه محکوم کرد.
معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد
وزارت خارجه روسیه اعلام کرد معاهده مشارکت راهبردی جامع میان ایران و روسیه که در ۱۷ ژانویه ۲۰۲۵ در مسکو امضا شد، از امروز به طور رسمی اجرایی می‌شود.
استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد
جمعی از نمایندگان مجلس با محوریت سمیه رفیعی، نماینده تهران، طرح استیضاح احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی را به دلیل ضعف مدیریتی و تهدید ثبات اقتصادی و اجتماعی کشور کلید زدند.
آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه
دولت آمریکا در ادامه حمایت‌های نظامی از اوکراین، تصمیم گرفته اطلاعات دقیق درباره زیرساخت‌های انرژی در عمق خاک روسیه را در اختیار کی‌یف قرار دهد تا برای حملات موشکی دوربرد استفاده شود.
ترکیه هم به ایران خنجر زد ترکیه هم به ایران خنجر زد
همزمان با بازگشت تحریم‌های بین‌المللی علیه ایران، دولت ترکیه اعلام کرد اموال و دارایی‌های ۲۰ فرد و ۱۸ نهاد ایرانی از جمله سازمان انرژی اتمی و بانک سپه را مسدود کرده است.
برگزیده
صفحه خبر بالای تصاویر