کد خبر: ۵۸۹۱۷
تاریخ انتشار: ۲۳ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۹:۴۸

برادر الناز رکابی: الناز به ایران برمی‌گردد

«الناز اگر می‌خواست از ایران برود همان موقع می‌توانست در کره بگوید خداحافظ و به مردم پشت کند و دنبال برنامه‌اش برود، اما برگشت با اینکه می‌دانست شاید اینجا شرایط علیه‌اش باشد. او برگشت و گفت ایران را دوست دارد. با این حال او را محدود کردند و بال و پرش را چیدند تا دیده نشود. حالا هم که رفته حرف مهاجرت و پناهندگی نیست. الناز برای کار و دوره دیدن رفته و به ایران برمی‌گردد.»
برادر الناز رکابی: الناز به ایران برمی‌گردد

مخاطب۲۴- داوود رکابی، برادر الناز سنگنورد ملی‌پوش، معتقد است مسئولان فدراسیون با رفتار بد خواهرش را محروم و دلسرد کردند. هرچند او برای حضور در بازی‌های المپیک آسیایی جوانان بحرین به عنوان الگو دعوت شده است.

داوود رکابی می‌گوید: «الناز مدال جهانی داشت، اما به خاطر رفتار‌های بد فدراسیون با او، دلسرد شد. آنها به مرور الناز را محروم کردند. حتی برای مسابقه‌ای به او گفتند شورای برون مرزی تو را تأیید نکرده است. چطور ممکن است شورای برون مرزی یک تیم را تأیید کند و ورزشکار به مسابقه برود و مدال هم بگیرد و بعد به او بگویند تأیید نشده؟ وقتی پدر و مادر، یکی از بچه‌ها را تحویل نگیرند او دلسرد می‌شود. دقیقاً همین شرایط را الناز داشت؛ رفتار‌ها و حرف‌ها در روحیه‌اش تأثیر داشت.»

به گفته او، خواهرش عشق شاگردانش را داشته: «الناز دو سه شاگرد مثل محیا دارابیان و سارینا غفاری داشت که عشق او بودند. او زحمت زیادی می‌کشید و درسالن خودش تمرین می‌کرد، اما فدراسیون به جای او سنگنورد دیگری را اعزام می‌کرد و الناز برای مسابقات اخیر از جیب هزینه کرد. حتی می‌گفتند بود و نبود الناز فرقی نمی‌کند. تو یا الناز بروید فرقی نمی‌کند، در حالی که ۲۳ سال برای ما از بیت المال هزینه شده تا برای ایران مدال بگیریم. این حرف‌ها به آدم برمی‌خورد، الناز خیلی در سنگنوردی زحمت کشیده و سه جلسه در روز تمرین می‌کرد، مدال آسیایی و جهانی دارد.»

به گفته داوود رکابی، حرف الناز حجاب نبود: «درباره آن اتفاقی که افتاد، شرایط خاص خود را داشت و من نمی‌توانم صحبت کنم. اما همیشه حرف او این بود که زنان در ورزش ایران حرف برای گفتن دارند و باید دیده شوند. زنان ورزشکار با مردان فرقی ندارند.»

برادر سنگنورد ملی‌پوش رفتن خواهرش به اسپانیا را به حضور در دور سولیداریتی مربیگری ربط می‌دهد: «سنگنوردی همه زندگی الناز است. همه برای پیشرفت زحمت می‌کشند او همین حالا برای ارتقای دانش مربیگری و حضور در دوره سولیداریتی اسپانیا، برای ادامه مربیگری کنار قهرمانی رفته است. رفت تا مدتی دور از حاشیه‌ها باشد.»

او حتی مهاجرت خواهش را منکر می‌شود: «الناز اگر می‌خواست از ایران برود همان موقع می‌توانست در کره بگوید خداحافظ و به مردم پشت کند و دنبال برنامه‌اش برود، اما برگشت با اینکه می‌دانست شاید اینجا شرایط علیه‌اش باشد. او برگشت و گفت ایران را دوست دارد. با این حال او را محدود کردند و بال و پرش را چیدند تا دیده نشود. حالا هم که رفته حرف مهاجرت و پناهندگی نیست. الناز برای کار و دوره دیدن رفته و به ایران برمی‌گردد.»

داوود رکابی معتقد است هنوز خواهرش به شاگردانش برنامه می‌دهد: «مطمئناً الناز بابچه‌هایش کار می‌کند. سارینا غفاری و محیا دارابیان که مدال‌آور هستند هنوز هم شاگرد الناز هستند و از او برنامه تمرینی می‌گیرند. الناز به خاطر آنها در دوره سولیداریتی شرکت کرد تا شاگردانی برای آینده مملکت بسازد.»

برچسب ها: الناز رکابی
captcha
اخبار داغ
رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز
شاخص بورس در معاملات روز یکشنبه به روند صعودی خود ادامه داد و رکورد جدیدی را ثبت کرد.
سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است
طرح تازه فروش ایران‌خودرو از ۱۸ شهریور آغاز شده و هشت محصول این شرکت بدون نیاز به مسدودسازی وجه بانکی عرضه شده‌اند. بررسی اختلاف قیمت کارخانه و بازار نشان می‌دهد بیشترین سود خرید در این دوره به دناپلاس توربو اتوماتیک آپشنال می‌رسد که برای خریداران بازدهی قابل‌توجه ۳۲ درصدی دارد.
نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند! نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند!
رکنا ورزشی: فهرست نامزد‌های جوایز توپ طلای ۲۰۲۶ اعلام شد و تاکنون اسامی نامزد‌های هشت بخش از جمله بهترین استعداد جوان، بهترین دروازه‌بان، بهترین مربی و بهترین باشگاه در بخش مردان و زنان معرفی شده است. مراسم توپ طلای امسال ۲۶ اکتبر در لندن برگزار می‌شود.
واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه! واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه!
هواداران پرسپولیس در ورزشگاه شهدای شهر قدس، بار دیگر نشان دادند که ۱۳ سال دلبستگی به کاپیتانی، چون عالیشاه، با هیچ جدایی فراموش نمی‌شود.
خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
صنعت خودرو ایران از پیکان تا پلتفرم‌های IKP مسیر پرچالش و پرادعا داشته است. این گزارش با نگاهی بی‌رحمانه، تمام خودرو ملی از سمند تا ری‌را را با رقبای جهانی مقایسه و واقعیت فنی آن‌ها را آشکار می‌کند.
۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه! ۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه!
وزیر بهداشت فرانسه از مرگ حدود ۷ هزار نفر در این کشور در اثر موج گرمای کم سابقه خبر داد.
عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی! عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی!
خبر غیرمنتظره‌ای که هیچ‌یک از هواداران آلبی‌سلسته تمایلی به شنیدنش نداشتند، روز دوشنبه ۳۱ آگوست رنگ واقعیت به خود گرفت.
برگزیده
قربانی آخرین بمب نقل و انتقالاتی پرسپولیس! قربانی آخرین بمب نقل و انتقالاتی پرسپولیس!
محمد قربانی. بازیکنی که پس از حضور در جام جهانی، حالا در مسیر جدایی از الوحده است و برخلاف اخبار اعلام شده، تلاش باشگاه پرسپولیس نه تنها برای جذب او ادامه دارد بلکه به نتایج مثبتی هم رسیده و اگر اتفاق خاصی رخ ندهد، او به زودی به پرسپولیس ملحق خواهد شد
ترامپ مقابل تیم ملی ایران دیوار کشید! ترامپ مقابل تیم ملی ایران دیوار کشید!
تیمی که قرار است در جام جهانی حاضر باشد، اما اجازه زندگی عادی در کشور میزبان را ندارد - گزارش یک وبسایت مکزیکی در مورد تیم ملی ایران.
ضد حال فیفا به تیم منصوریان ضد حال فیفا به تیم منصوریان
فیفا تیم الطلبه عراق را از فعالیت در سه پنجره نقل و انتقالاتی محروم کرد.