کد خبر: ۵۸۹۱۳
تاریخ انتشار: ۲۳ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۴:۰۳

پزشکیان: هدف ما داشتن شهری دور از فقر و گرفتاری است

رئیس جمهور با بیان اینکه اگر حمل و نقل عمومی را درست کنیم، ترافیک و آلوگی هوا کاهش خواهد یافت و مصرف بنزین نیز بهینه خواهد شد، تصریح کرد: هدف و نیت ما این است که شهری پاک و مردمی، سرزنده و شاد و به دور از فقر و گرسنگی و گرفتاری داشته باشیم.
پزشکیان: هدف ما داشتن شهری دور از فقر و گرفتاری است

مخاطب ۲۴- مسعود پزشکیان روز پنج شنبه در رویداد هوای پاک، آسایش و سلامت عمومی با بیان اینکه شأن مردم و جامعه ما داشتن شهری پاکیزه، وسایل حمل و نقل مدرن و بدون ناترازی است، افزود: فقط کافی است که به این مسئله باور داشته باشیم، آن وقت برای رسیدن به آن تلاش می‌کنیم و راه حل خواهیم یافت.

رئیس جمهور در ادامه بهبود وضعیت حمل و نقل عمومی کشور را امری ضروری و از طرح‌های در دست اجرای دولت و شهرداری عنوان کرد و گفت‌: اگر ما همدلی، وحدت و انسجام داشته باشیم با کمک مردم بسیاری از مشکلات را حل خواهیم کرد. هدف و نیت ما این است که شهری پاک و مردمی سرزنده و شاد و به دور از فقر و گرسنگی و گرفتاری داشته باشیم.

پزشکیان با بیان اینکه حل این مسایل نیازمند زمان خواهد بود، اما گام‌های برداشته شده به‌ویژه در زمینه رفع آلودگی هوا گام‌های خوبی است که باید استمرار و تقویت یابد، اظهار داشت: اگر حمل و نقل عمومی را درست کنیم بار ترافیک کاهش خواهد یافت و می‌توانیم مصرف بنزین و آلودگی هوا را کم کنیم.

بیشتر بخوانید

رئیس جمهور همچنین با اشاره به اقدامات دولت در زمینه استفاده از انرژی‌های تجدیدپذیر در جهت رفع ناترازی انرژی، گفت‌: درخصوص پنل‌های خورشیدی روندکار‌ها با سرعت پیش می‌رود. ثبت سفارش‌ها انجام شده و در گمرک نیز کمک می‌کنیم تا با سرعت پیش برویم. اگر ما در خانه‌ها و ادارات و مراکز عمومی از پنل‌های خورشیدی استفاده کنیم بخش اعظمی از مشکلات در بخش انرژی حل می‌شود.

پزشکیان همچنین از پروژه تأمین برق خورشیدی ساختمان‌های سازمان برنامه و بودجه بازدید کرد.

این پروژه که با استفاده از پنل‌های خورشیدی تولید داخل اجرا شده دارای ۳۰۰ کیلو وات ظرفیت تولید است که در صورت استفاده سایر سازمان‌ها شاهد کاهش قابل توجه در مصرف انرژی خواهیم بود.

برچسب ها: مسعود پزشکیان
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
عراقچی در خصوص میزان خسارت وارد شده به فردو چه گفت؟ عراقچی در خصوص میزان خسارت وارد شده به فردو چه گفت؟
وزیر امور خارجه ایران با بیان این‌که هیچ‌کس اطلاع دقیقی ندارد که در حال حاضر چه اتفاقی در «فردو» افتاده است، گفت: تا آنجایی‌که من می‌دانم، میزان آسیب‌ها خیلی زیاد و خیلی جدی بوده است. با این‌حال سازمان انرژی اتمی ایران در حال بررسی و ارزیابی وضعیت است و نتیجه کار به دولت اعلام خواهد شد.
اسماعیل کارتال هم از پرسپولیس جدا شد و رفت! اسماعیل کارتال هم از پرسپولیس جدا شد و رفت!
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس از توافق کامل برای جدایی اسماعیل کارتال، سرمربی ترکیه‌ای خبر داد.
ادعای جدید آلمان علیه ایران ادعای جدید آلمان علیه ایران
دادستانی آلمان مدعی شد که یک تبعه دانمارکی را به اتهام جاسوسی برای سرویس اطلاعاتی ایران در برلین بازداشت کرده است.
نامه به وزیر آموزش و پرورش درباره دریافت شهریه‌های غیرمجاز مدارس نامه به وزیر آموزش و پرورش درباره دریافت شهریه‌های غیرمجاز مدارس
رئیس کمیسیون اصل ۹۰ در نامه‌ای به وزیر آموزش و پرورش خواستار بررسی موضوع دریافت شهریه‌های غیرمجاز در مدارس غیردولتی و ارائه گزارشی به کمیسیون متبوعش شد.
مهاجرانی: تعلیق ارتباط با آژانس اتمی حق ماست مهاجرانی: تعلیق ارتباط با آژانس اتمی حق ماست
سخنگوی دولت در پاسخ به سؤالی درباره ادعای ترامپ مبنی بر درخواست مجدد ایران برای مذاکرات گفت: وزارت خارجه درباره مذاکره اعلام کرده که تاریخی برای این موضوع اعلام نشده است و احتمال دارد که نزدیک هم نباشد و تصمیم‌گیری برای این امر انجام نگرفته است.
پرنده سایبری با بانک‌های ایران چه کرد؟ پرنده سایبری با بانک‌های ایران چه کرد؟
حملات سایبری در جنگ ایران و اسرائیل سهم مهمی از خسارت‌های وارد شده به کشور را از آن خود کرد. پشت بسیاری از این حملات توسط نامی آشنا و مرموز صورت گرفت؛ «گنجشک درنده». گروهی هکری که سابقه حمله به سامانه‌های سوخت و صنایع فولاد کشور را دارد. محمد جرجندی کارشناس امنیت سایبری و هکر سابق جزییات عملیات سایبری علیه ایران را توضیح داده است
ایمیل‌های شبکه اینترنشنال هک شد ایمیل‌های شبکه اینترنشنال هک شد
یک گروه هکری با پذیرش مسئولیت هک ایران اینترنشنال، این شبکه را وابسته به رژیم صهیونیستی خواند و وعده افشای اطلاعات محرمانه کارکنان آن را داد.
برگزیده
عراقچی در خصوص میزان خسارت وارد شده به فردو چه گفت؟ عراقچی در خصوص میزان خسارت وارد شده به فردو چه گفت؟
وزیر امور خارجه ایران با بیان این‌که هیچ‌کس اطلاع دقیقی ندارد که در حال حاضر چه اتفاقی در «فردو» افتاده است، گفت: تا آنجایی‌که من می‌دانم، میزان آسیب‌ها خیلی زیاد و خیلی جدی بوده است. با این‌حال سازمان انرژی اتمی ایران در حال بررسی و ارزیابی وضعیت است و نتیجه کار به دولت اعلام خواهد شد.
دانشمندان محترم منزل اقوام امن نیست دانشمندان محترم منزل اقوام امن نیست
دانشمندان و شخصیت‌هایی که احتمال ترور آنها هست، منزل پدری و اقربا و دوستانی که در لیست تماس‌های شخصی وی بوده‌اند به هیچ وجه امن نیست.
دستگیری بیش از ۵۰ تروریست در سیستان و بلوچستان دستگیری بیش از ۵۰ تروریست در سیستان و بلوچستان
روابط عمومی قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه پاسداران، از هلاکت و دستگیری ۵۲ نفر از عناصر تروریستی خبر داد.
صفحه خبر بالای تصاویر