کد خبر: ۵۶۸۰۸
تاریخ انتشار: ۰۳ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۴:۰۹

پزشکیان: وضعیت زیستی شهر تهران قابل قبول نیست

رئیس‌جمهور با تاکید بر ضرورت توجه به معیشت مردم، مدرسه‌سازی، تأمین انرژی و اصلاح بافت‌های فرسوده، گفت: وضعیت زیستی شهر تهران، با وجود مشکلاتی نظیر آلودگی هوا، ترافیک و سختی معیشت قابل قبول نیست.
پزشکیان: وضعیت زیستی شهر تهران قابل قبول نیست

مخاطب۲۴- «مسعود پزشکیان» در دیدار شهردار و معاونین شهرداری تهران که شامگاه سه‌شنبه برگزار شد، ضمن تشکر از اقدامات این نهاد در عرصه مدرسه‌سازی، گفت: در بخش‌هایی از شهر تهران و اطراف آن، از لحاظ سرانه آموزشی در وضعیت بسیار نامناسبی هستیم. دولت چهاردهم برنامه‌ریزی کرده تا موضوع کمبود فضا‌های آموزشی را در کل کشور برطرف شود و در ضمن ساختار‌ها و شیوه‌های تعلیم و تربیت نیز اصلاح شده و ارتقا خواهد یافت.



وی در ادامه با بیان اینکه ناترازی انرژی از معضلات اصلی کشور است، افزود: به دلیل وجود ناترازی‌ها در بخش انرژی، متأسفانه در برخی از نیروگاه‌ها مازوت‌سوزی انجام شد. البته اگر همراهی مردم با دولت نبود، گاز و برق برخی از استان‌ها قطع می‌شد. از همین‌رو برای سال آینده برنامه و اقداماتی در دست انجام است تا با ناترازی انرژی مواجه نشویم.

بیشتر بخوانید


رئیس‌جمهور با اشاره بر ضرورت بهره‌گیری از ظرفیت انرژی‌های تجدیدپذیر تصریح کرد: بنا داریم ۳۰ هزار مگاوات ظرفیت تولید برق خورشیدی ایجاد کنیم و اقدامات لازم برای تأمین تجهیزات و راه‌اندازی این نیروگاه‌ها در حال انجام است. به نتیجه رسیدن این برنامه علاوه بر کمک به رفع ناترازی برق، باعث جلوگیری از آلودگی هوا در اثر استفاده از سوخت‌های فسیلی برای تولید برق نیز خواهد شد.



پزشکیان با بیان اینکه دولت و شهرداری‌ها هر دو به دنبال خدمت‌رسانی به مردم هستند، بر ضرورت توجه به معیشت مردم، مدرسه‌سازی، تأمین انرژی، اصلاح بافت‌های فرسوده، ارائه‌ها خدمات بهداشتی و عمومی و ایجاد معابر استاندارد تأکید کرد و گفت: وضعیت زیستی شهر تهران، با وجود مشکلاتی نظیر آلودگی هوا، ترافیک و سختی معیشت قابل قبول نیست. مدیریت روند گسترش و توسعه شهر تهران نیز یک مسئله جدی است که باید دانشگاهیان به همراه کارشناسان در رابطه با آن مطالعات و بررسی‌های لازم را انجام داده و برنامه اقدامات لازم را به دولت و شهرداری ارائه کنند.



وی در بخش پایانی سخنانش به آغاز به کار دولت جدید آمریکا اشاره و خاطرنشان کرد: دولت چهاردهم همه تلاش خود را به کار خواهد گرفت تا زندگی معیشت مردم از ناحیه تهدیدات و اقدامات خارجی آسیب نبیند.



در این دیدار علیرضا زاکانی شهردار تهران نیز با بیان اینکه تهران به عنوان پایتخت به نوعی نماد و الگوی دیگر استان‌های کشور است، بر ضرورت تلاش برای ارتقای کارآمدی مدیریت در استان تهران تأکید کرد و اظهار داشت: آلودگی هوا، ترافیک، سستی و ناایمنی کالبدی، ضعف سیستم حمل و نقل، تنش آبی، مشکلات اجتماعی، محیط زیستی، بهداشتی، زیرساختی و بی‌مسکنی و بدمسکنی از جمله مشکلات جدی استان تهران هستند که اگر برطرف نشوند، باعث ایجاد نارضایتی مردم خواهند شد.



شهردار تهران با ارائه آماری در رابطه با اقدامات و فعالیت‌های این نهاد در راستای خدمات‌رسانی به شهروندان تهرانی در حوزه‌های مختلف گفت: مدیریت‌های محلی که موضوع کاری شهرداری‌ها است، در امتداد مدیریت‌های ملی قرار دارد. شهرداری تهران کاملاً آمادگی پذیرش مسئولیت در تهران را دارد.

برچسب ها: مسعود پزشکیان
captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای! باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای!
در روز نخست مسابقات کشتی آزاد قهرمانی جهان حسن یزدانی به مصاف رقیب کره‌ای خود رفت؛ و در لحظات آخر شکست خورد.
فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا! فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا!
به‌دنبال برخورد دو قطار سریع‌السیر در اسپانیا در روز چهارشنبه، دست‌کم ۶۴ نفر جان باختند
پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است
رئیس جمهور روسیه در نشست عمومی مجمع اقتصادی روسیه و آفریقا:جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است و این روندی برگشت‌ناپذیر است.
آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی! آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی!
بازنشستگان تامین اجتماعی از آغاز واریز معوقات اردیبهشت خبر دادند.
تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم
پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، با اشاره به نقش آیت‌الله شهید خامنه‌ای در بنیان‌گذاری مجمع کشور‌های صادرکننده گاز، تأثیر ایشان در شکل‌گیری این مجمع را قابل توجه دانست.
رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود! رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود!
رئیس سابق موساد ترور رهبر ایران را اشتباهی فاحش خواند و گفت که تل آویو در برابر ایران شکست راهبردی سنگینی خورد و این ترور هیچ دستاوردی نداشت.
همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد! همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد!
کمیته استیناف شکایت‌های پرسپولیس، مس شهربابک و سپاهان علیه یاسر آسانی را رد کرد.
برگزیده
رهبر انصارالله یمن: عربستان با حمایت اسرائیل به یمن حمله می‌کند رهبر انصارالله یمن: عربستان با حمایت اسرائیل به یمن حمله می‌کند
سید عبدالملک الحوثی رهبر انصارالله یمن، تاکید کرد عربستان با نظارت آمریکا و حمایت رژیم صهیونیستی به تجاوزات خود
پهپاد آمریکایی MQM-170 توسط سپاه سالم به زمین نشانده شد! پهپاد آمریکایی MQM-170 توسط سپاه سالم به زمین نشانده شد!
نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از فرود سالم یک فروند پهپاد آمریکایی MQM-۱۷۰ در غرب تنگه هرمز با استفاده از توان جنگ الکترونیک خبر داد و اعلام کرد این پهپاد مأموریت شناسایی سامانه‌های پدافند هوایی ایران در سواحل خلیج فارس و تنگه هرمز را بر عهده داشته است.
کره شمالی: آمادگی کامل برای جنگ داریم! کره شمالی: آمادگی کامل برای جنگ داریم!
رهبر کره شمالی با تأکید بر تشدید آموزش‌های نظامی و ارتقای آمادگی رزمی، فرماندهان ارتش کره شمالی را به آماده‌سازی یگان‌ها برای جنگ و حفظ وفاداری ایدئولوژیک فراخواند.