کد خبر: ۵۸۸۸۱
تاریخ انتشار: ۲۲ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۹

نگرانی روسیه از گنجاندن شرایط سیاسی در توافق هسته‌ای جدید ایران

لاوروف گفت: نگران تمایل آمریکایی‌ها برای گنجاندن شرایط سیاسی در توافق هسته‌ای جدید ایران هستیم، از سرگیری گفت‌و‌گو در مورد توافق هسته‌ای ایران را تأیید می‌کنیم که توسط شورای امنیت تصویب شده است.
نگرانی روسیه از گنجاندن شرایط سیاسی در توافق هسته‌ای جدید ایران

مخاطب۲۴- لاوروف، وزیر خارجه روسیه با تأکید بر اینکه ترامپ نمی‌خواهد تضمین‌های امنیتی به اوکراین تحت رهبری زلنسکی بدهد، گفت: روسیه تحت هیچ شرایطی حضور نیرو‌های ناتو در اوکراین را نخواهد پذیرفت.

او افزود: نیرو‌های حافظ صلح ناتو از رژیم نازی در بقایای اوکراین محافظت خواهند کرد. روسیه هرگز تعهدات قانونی و سیاسی خود را نسبت به چین نقض نخواهد کرد.

این مقام ارشد روس تصریح کرد: روسیه وضعیت توافق هسته‌ای ایران را با آمریکا مورد بحث قرار داد و همچنان در حال برقراری ارتباط در مورد این مسئله با اروپاست.

بیشتر بخوانید

وی افزود: ایالات متحده آمریکا در بیش از یک مورد علاقه خود را برای از سرگیری گفتگوی با روسیه در مورد ثبات راهبردی ابراز کرده است. نگران تمایل آمریکایی‌ها برای گنجاندن شرایط سیاسی در توافق هسته‌ای جدید ایران هستیم، از سرگیری گفت‌و‌گو در مورد توافق هسته‌ای ایران را تأیید می‌کنیم که توسط شورای امنیت تصویب شده است.

لاوروف در ادامه اظهار داشت: کشور‌های اروپایی خواهان تشدید اوضاع در مورد اوکراین هستند و خود را برای کاری آماده می‌کنند که ممکن است ترامپ را به اتخاذ اقدامات خصمانه علیه روسیه سوق دهد.

او خاطرنشان کرد: ایالات متحده در مذاکرات ریاض تمایل خود را برای برقراری روابط عادی با روسیه ابراز کرد. ادعا‌ها مبنی بر اینکه روسیه از خاورمیانه، چین، هند و آفریقا فاصله می‌گیرد، توهم بیش نیست، مسکو برای پیشنهاد ترامپ برای برگزاری یک نشست روسیه، آمریکا و چین برای بحث در مورد امنیت هسته‌ای در صورتی که پکن علاقه‌مند باشد، باز است.

لاوروف در بخشی از سخنانش گفت: مسکو و واشینگتن نباید فرصت دستیابی به منفعت در حوزه‌هایی که منافعشان در آن همسو است، از جمله ثبات راهبردی را از دست بدهند. واشنگتن در تلاش است تا توافق هسته‌ای جدید را به توقف حمایت ایران از گروه‌هایی در خاورمیانه مرتبط کند که این تلاش محکوم به شکست است.

وی یادآور شد: حضور نیرو‌های ناتو تحت هر پرچمی و با هر عنوانی در خاک اوکراین تهدیدی برای روسیه است. روسیه تحت هیچ شرایطی حضور کشور‌های ناتو در اوکراین را نخواهد پذیرفت.

برچسب ها: لاوروف
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
نمایش پیانیست؛ در باب میوه‌گانی زیادی انسانی نمایش پیانیست؛ در باب میوه‌گانی زیادی انسانی
نمایش «پیانیست» با خلق جهانی استعاری و بدن‌مند، تماشاگر را به فضایی می‌برد که در آن مرز میان انسان و میوه محو می‌شود و مفاهیم قدرت، آگاهی، فرسودگی و حقیقت در قالب شکل‌های تازه‌ای از زیست به صحنه درمی‌آیند. این اثر، نه صرفاً یک نمایش فانتزی، بلکه دستگاهی مفهومی است که از طریق دفرمه‌گی بدن‌ها و زبان، به ساختار‌های سلطه و میل در جهان انسانی طعنه می‌زند. کارگردان در این نمایش تلاش می‌کند اقتداری را که بی‌دلیل یا با دلیل مشکوک بر زندگی روزمره سایه انداخته، در قالب میوه‌هایی مجسم کند که در ظاهر شاداب‌اند، اما از درون گرفتار جبر‌های هستی‌شناسانه هستند.
اوسمار: جادوگری! من کاتولیک هستم اوسمار: جادوگری! من کاتولیک هستم
اوسمار ویه‌را سرمربی پرسپولیس امروز در نشست خبری خود با سوالی در مورد لحظه عجیب دربی پایتخت مواجه شد.
بخشنامه تغییر ساعات کار ادارات + جزئیات بخشنامه تغییر ساعات کار ادارات + جزئیات
بر اساس بخشنامه سراسری معاون وزیر کشور خطاب به تمامی استانداران ساعات کار ادارات دولتی، شهرداری‌ها، بانک‌ها و ارگان‌های عمومی از اول دی‌ماه ۱۴۰۴ لغایت ۲۹ اسفند ۱۴۰۴ از ساعت ۸ صبح تا ۱۴ ظهر تعیین شده است.
بیانیه رسمی تهیه‌کننده سریال شغال در پی محکومیت بازیگر نقش سیاوش در این سریال بیانیه رسمی تهیه‌کننده سریال شغال در پی محکومیت بازیگر نقش سیاوش در این سریال
سرانجام پس از چند ماه پیگیری و ارائه مدارک و مستندات متقن و حقوقی، هیئت داوری خانه سینما رأی خود را درباره شکایت علی طلوعی، تهیه‌کننده سریال شغال، از آقای سجاد بابایی، بازیگر نقش سیاوش در سریال شغال صادر و ابلاغ کرد
ببینید: رضائیان، ساپینتو در آغوش هم ببینید: رضائیان، ساپینتو در آغوش هم
سرمربی پرتغالی که همیشه روی مسائل روحی بازیکنان حساس است، از رامین خواست با آرامش بیشتری در تمرین حاضر شود و همین تصمیم باعث شد مدافع باتجربه استقلال جلسه دیروز را با دستور سرمربی ترک کند و غیبت او در تصاویر منتشرشده، موجی از شایعات را در رسانه‌ها و میان هواداران ایجاد کند.
ماجراهای مراسم قرعه‌کشی جام جهانی ۲۰۲۶، این بار عذرخواهی رسمی فیفا از لیونل اسکالونی ماجراهای مراسم قرعه‌کشی جام جهانی ۲۰۲۶، این بار عذرخواهی رسمی فیفا از لیونل اسکالونی
این اشتباه باعث سردرگمی و حتی ناراحتی شد و فیفا را بر آن داشت تا روز بعد، از این بابت پوزش بخواهد. 
روایت پزشکیان از حمله به جلسه شعام و تصمیمی که بعد از آن گرفتند روایت پزشکیان از حمله به جلسه شعام و تصمیمی که بعد از آن گرفتند
مسعود پزشکیان، رئیس جمهور، در روایتی از ماجرای حمله به جلسه شعام گفت: در آن جریانات وقتی خواستند ما را بزنند، زدند، اما خدا نخواست و یک سوراخی بود و توانستیم از آن سالم خارج شویم. البته کلیت قضیه بارها گفته‌ام، برای منی که عمر را کرده‌ام چه چیزی بهتر از آنکه شهید شوم نه اینکه بر اثر بیماری در بستر باشم
برگزیده
آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال
پس از سه سال تنش و دوری، شکیرا جرارد پیکه بار دیگر بدون واسطه و با آرامش درباره مسائل فرزندانشان گفت‌و‌گو می‌کنند.
ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶ ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶
در آستانه دربی ۱۰۶، پرسپولیس با سکان‌داری اوسمار ویرا آماده می‌شود تا با ترکیبی تقریباً ثابت و البته یک سورپرایز احتمالی وارد میدان شود. با توجه به نزدیک شدن به این دیدار حساس، سرمربی برزیلی که معمولاً علاقه‌ای به تغییرات گسترده ندارد، قصد دارد با همان چهره‌های همیشگی تیمش مقابل استقلال قرار بگیرد.
طرح بنزین سه قیمتی روی قاچاق و یا مصرف بنزین تاثیرگذار نیست طرح بنزین سه قیمتی روی قاچاق و یا مصرف بنزین تاثیرگذار نیست
رئیس مجلس شورای اسلامی: فیلترینگ فعلی را اشتباه می‌دانم، در زمان‌های غیر بحران، به نظر من فیلترینگ به این شکل صحیح نیست، درصد بالایی از مردم از VPN استفاده می‌کنند که آسیب ما را بیشتر و فضای مجازی ما را ناامن می‌کند
صفحه خبر بالای تصاویر