کد خبر: ۵۸۸۸۱
تاریخ انتشار: ۲۲ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۹

نگرانی روسیه از گنجاندن شرایط سیاسی در توافق هسته‌ای جدید ایران

لاوروف گفت: نگران تمایل آمریکایی‌ها برای گنجاندن شرایط سیاسی در توافق هسته‌ای جدید ایران هستیم، از سرگیری گفت‌و‌گو در مورد توافق هسته‌ای ایران را تأیید می‌کنیم که توسط شورای امنیت تصویب شده است.
نگرانی روسیه از گنجاندن شرایط سیاسی در توافق هسته‌ای جدید ایران

مخاطب۲۴- لاوروف، وزیر خارجه روسیه با تأکید بر اینکه ترامپ نمی‌خواهد تضمین‌های امنیتی به اوکراین تحت رهبری زلنسکی بدهد، گفت: روسیه تحت هیچ شرایطی حضور نیرو‌های ناتو در اوکراین را نخواهد پذیرفت.

او افزود: نیرو‌های حافظ صلح ناتو از رژیم نازی در بقایای اوکراین محافظت خواهند کرد. روسیه هرگز تعهدات قانونی و سیاسی خود را نسبت به چین نقض نخواهد کرد.

این مقام ارشد روس تصریح کرد: روسیه وضعیت توافق هسته‌ای ایران را با آمریکا مورد بحث قرار داد و همچنان در حال برقراری ارتباط در مورد این مسئله با اروپاست.

بیشتر بخوانید

وی افزود: ایالات متحده آمریکا در بیش از یک مورد علاقه خود را برای از سرگیری گفتگوی با روسیه در مورد ثبات راهبردی ابراز کرده است. نگران تمایل آمریکایی‌ها برای گنجاندن شرایط سیاسی در توافق هسته‌ای جدید ایران هستیم، از سرگیری گفت‌و‌گو در مورد توافق هسته‌ای ایران را تأیید می‌کنیم که توسط شورای امنیت تصویب شده است.

لاوروف در ادامه اظهار داشت: کشور‌های اروپایی خواهان تشدید اوضاع در مورد اوکراین هستند و خود را برای کاری آماده می‌کنند که ممکن است ترامپ را به اتخاذ اقدامات خصمانه علیه روسیه سوق دهد.

او خاطرنشان کرد: ایالات متحده در مذاکرات ریاض تمایل خود را برای برقراری روابط عادی با روسیه ابراز کرد. ادعا‌ها مبنی بر اینکه روسیه از خاورمیانه، چین، هند و آفریقا فاصله می‌گیرد، توهم بیش نیست، مسکو برای پیشنهاد ترامپ برای برگزاری یک نشست روسیه، آمریکا و چین برای بحث در مورد امنیت هسته‌ای در صورتی که پکن علاقه‌مند باشد، باز است.

لاوروف در بخشی از سخنانش گفت: مسکو و واشینگتن نباید فرصت دستیابی به منفعت در حوزه‌هایی که منافعشان در آن همسو است، از جمله ثبات راهبردی را از دست بدهند. واشنگتن در تلاش است تا توافق هسته‌ای جدید را به توقف حمایت ایران از گروه‌هایی در خاورمیانه مرتبط کند که این تلاش محکوم به شکست است.

وی یادآور شد: حضور نیرو‌های ناتو تحت هر پرچمی و با هر عنوانی در خاک اوکراین تهدیدی برای روسیه است. روسیه تحت هیچ شرایطی حضور کشور‌های ناتو در اوکراین را نخواهد پذیرفت.

برچسب ها: لاوروف
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
ممنوعیت پرواز هوایی برداشته شد ممنوعیت پرواز هوایی برداشته شد
پس از چند هفته تعطیلی فرودگاه‌های کشور، پرواز‌های هوایی دوباره از سر گرفته می‌شود.
مایکروسافت باز هم کارمندان خود را اخراج کرد! مایکروسافت باز هم کارمندان خود را اخراج کرد!
مایکروسافت روز چهارشنبه اعلام کرد که حدود ۹۰۰۰ کارمند را تعدیل خواهد کرد.
پخش آهنگ حبیب در صداوسیما پخش آهنگ حبیب در صداوسیما
قطعه «مرگ قو» حبیب محبیان در برنامه ققنوس صداوسیما با اجرای کامران نجف زاده پخش شد. این لحظات را می‌بینید
سعید مدنی از زندان آزاد شده است یا نه؟ سعید مدنی از زندان آزاد شده است یا نه؟
عمادالدین باقی از آزادی سعید مدنی، جامعه شناس، خبر داد و نوشت: این یکی از پاسخ‌های محکم به دشمنان ایران است که طمع بر اختلافات داخلی بسته‌اند.
وریا غفوری در خصوص حمله افراد ناشناس به کافه‌اش توضیح داد! وریا غفوری در خصوص حمله افراد ناشناس به کافه‌اش توضیح داد!
وریا غفوری، کاپیتان پیشین استقلال گفت: تعدادی تندرو کافه‌ام را تعطیل کردند. دوست دارم در کنار یک مربی بزرگ کار کنم.
جزئیات تصادف مرگبار ستاره لیورپول جزئیات تصادف مرگبار ستاره لیورپول
پلیس محلی اسپانیا جزئیات سانحه‌ای که منجر به مرگ دیوگو ژوتا، مهاجم لیورپول شد را اعلام کرد.
تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است
مهندس جعفرپور مدیرعامل شرکت مخابرات ایران درمجمع عمومی عادی سالیانه که روز پنج‌شنبه ۱۲ تیر ۱۴۰۴ به‌صورت الکترونیکی برگزار شد، با ارائه گزارشی جامع از وضعیت شرکت، به بررسی جایگاه مخابرات در بازار، افق تحول دیجیتال، ضرورت نوسازی زیرساخت‌ها، توسعه خدمات و بهینه‌سازی عملکرد پرداخت و گفت: تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات در آینده است.
برگزیده
ممنوعیت پرواز هوایی برداشته شد ممنوعیت پرواز هوایی برداشته شد
پس از چند هفته تعطیلی فرودگاه‌های کشور، پرواز‌های هوایی دوباره از سر گرفته می‌شود.
علی‌رغم بی‌اعتمادی نسبت به واشنگتن در‌های دیپلماسی همچنان باز است علی‌رغم بی‌اعتمادی نسبت به واشنگتن در‌های دیپلماسی همچنان باز است
معاون سیاسی وزیر خارجه ایران اعلام کرد علی‌رغم بی‌اعتمادی نسبت به واشنگتن پس از حمله به تاسیسات هسته‌ای ایران، در‌ها به روی دیپلماسی همچنان باز است.
صفحه خبر بالای تصاویر