کد خبر: ۵۸۸۲۶
تاریخ انتشار: ۲۱ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۱:۴۴

فوت بیماران تالاسمی به دلیل تحریم‌های دارویی واقعیت دارد؟

عضو کمیسیون بهداشت مجلس با اشاره به فوت ۱۳۵۰ بیمار تالاسمی از سال ۱۳۹۷ تاکنون، به دلیل تحریم‌های دارویی و نبود دارو از دولت و قوه قضائیه خواست در مورد تحریم‌های دارویی در دادگاه لاهه طرح شکایت کنند.
فوت بیماران تالاسمی به دلیل تحریم‌های دارویی واقعیت دارد؟

مخاطب۲۴- سلمان اسحاقی با انتقاد از اینکه آمریکا اجازه واردات دارو‌های بیماران خاص را نمی‌دهد، گفت: در نشست روز یکشنبه کمیسیون بهداشت و درمان، آخرین وضعیت ارائه خدمت بیماران تالاسمی و اوتیسم با حضور مسئولان مربوطه بررسی و مطرح شد از سال ۱۳۹۷ تاکنون، ۱۳۵۰ بیمار تالاسمی به دلیل تحریم‌های دارویی و نبود دارو جان خود را از دست داده‌اند و این تنها نمونه‌ای از آسیب‌های تحریم‌های دارویی است.

بیشتر بخوانید

ترامپ باید پای محاکمه بنشیند نه مذاکره

وی با اشاره به ادعای ترامپ درباره ارسال نامه به ایران، با تاکید بر اینکه ترامپ باید پای محاکمه بنشیند نه مذاکره، تصریح کرد: متاسفانه کشورمان در حوزه حقوق بین‌الملل ضعف زیادی دارد و در این رابطه نیاز است همانطور که موضوع نقض پیمان مودت پیگیری و به مجرم شناخته شدن آمریکا در دادگاه لاهه منجر شد معاون حقوقی رئیس‌جمهور و قوه قضائیه با ورود به این موضوع علیه دولت‌های غربی که دارو را تحریم و حقوق بشر و قوانین بین‌المللی را نقض کردند، طرح شکایت کنند.

نماینده مردم قائنات و زیرکوه در مجلس دوازدهم ادامه داد: در مورد تحریم‌های دارویی باید شکایتی در دادگاه لاهه مطرح شود چرا که کودکان پروانه‌ای، تالاسمی و هموفیلی در کشور به دلیل تحریم‌های دارویی و عدم دسترسی به دارو‌های مورد نیاز جان خود را از دست می‌دهند.

اسحاقی یادآور شد: آمریکا و کشور‌های غربی باید برای تحریم‌های دارویی و جنایت علیه بشریت پای میز محاکمه بنشینند و خسارات‌ها را جبران کنند سپس در صورتی که نیاز باشد و ایران به جمع بندی برسد، در مورد مسائل دیگر وارد مذاکره می‌شود. /

برچسب ها: بیماران خاص
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال
دقایقی پیش سرمربی استقلال در نشست مطبوعاتی پیش‌دستانه جدایی رامین رضاییان از این تیم را اعلام کرد؛ در حالی که با توجه به بسته بودن پنجره نقل و انتقالاتی باشگاه استقلال و شرایط مبهم برای انتقال بازیکنان جدید جدایی از بازیکنی باسابقه و شرایط رامین کمی عجیب به نظر می‌رسد.
محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست
بسیاری از علما با حجاب اجباری موافق نیستند، اما در خفا حرف می‌زنند و در علن چیز دیگری می‌گویند. اما آنها از افراطیون موجود می‌ترسند و به همین دلیل حرف‌شان را علنی نمی‌زنند.
فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا
سه ماهواره ایرانی «ظفر ۲»، «پایا» و «کوثر ۱.۵» ساعت ۱۶:۴۸ امروز (یکشنبه هفتم دی ۱۴۰۴) به وقت تهران با موشک سایوز-۲.۱بی از پایگاه فضایی وستوچنی روسیه به فضا پرتاب شدند.
ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟ ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟
عضو شورای شهر تهران گفت: اگر حفر تونل در منطقه ۱۲ که جزو بافت‌های فرسوده شهر تهران است، رخ داده باشد حتماً باید درباره آن توضیحات روشنی ارائه شود چرا که این اتفاق می‌تواند آسیب‌های جدی به دنبال داشته باشد.
ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی
عباس کیارستمی: افتخارِ بزرگی‌ است برای من کنارِ آقای بیضایی ایستادن، چه برسد به این که این افتخار امشب نصیبِ من شده تا این جوایز رو هم من تقدیمِ ایشون بکنم. به هر حال، این لحظه برای من لحظهٔ خیلی مهمّیه.
بهرام بیضایی، کارگردان سینما و تئاتر درگذشت بهرام بیضایی، کارگردان سینما و تئاتر درگذشت
بهرام بیضایی کارگردان و نمایشنامه‌نویس که سال‌ها در آمریکا زندگی می‌کرد در سالروز تولدش درگذشت.
پیش‌بینی قیمت طلا در سال ۲۰۲۶؛ تحلیل ۲۴ غول مالی جهان پیش‌بینی قیمت طلا در سال ۲۰۲۶؛ تحلیل ۲۴ غول مالی جهان
آیا طلا در سال ۲۰۲۶ به ۵۰۰۰ دلار می‌رسد؟ تحلیل اختصاصی ۲۴ موسسه مالی برتر جهان از جمله گلدمن ساکس و جی‌پی‌مورگان درباره آینده بازار طلا و استراتژی خرید
برگزیده
هواشناسی ایران| برف سنگین در تهران هواشناسی ایران| برف سنگین در تهران
کارشناس سازمان هواشناسی، از ورود سامانه بارشی جدید از روز یکشنبه به کشور خبر داد و افزود: با ورود سامانه بارشی، بارش ها تشدید می‌شود و گستره منطقه بارش ها وسیع تر خواهد شد.
در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟ در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟
در حالی که کشور پاییزی کم‌بارش را پشت سر گذاشته، پیش‌بینی‌های جدید نشان می‌دهد طی ۶ هفته آینده بسیاری از مناطق ایران شاهد بارش‌های نرمال و در برخی نقاط حتی بیشتر از حد معمول خواهند بود
هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد! هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد!
با چند توییت، یک برنامه مورد توجه جوانان تعطیل شد؛ این اتفاقی است که برای رویداد «هفته دیزاین تهران» در دانشکده هنر‌های زیبای دانشگاه تهران رخ داد.
صفحه خبر بالای تصاویر