کد خبر: ۵۸۷۷۰
تاریخ انتشار: ۲۰ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۰:۴۶

پزشکیان: نه به تصادف به یک باور تبدیل شود

رئیس‌جمهور در نشست فرماندهان پلیس راهور گفت: آموزش یکی از متغیر‌های اصلی برای کاهش تصادفات رانندگی است. باید در بیلبورد‌ها و تابلو‌ها آموزش مراعات در رانندگی داده شود.
پزشکیان: نه به تصادف به یک باور تبدیل شود

مخاطب۲۴- مسعود پزشکیان صبح دوشنبه - ۲۰ اسفند ۱۴۰۳ - در نشست فرماندهان پلیس راهور اظهار کرد: امام علی (ع) در تعریف لشکریان می‌فرمایند که آنها دژ‌های مستحکم بوده و زینت و موجب امنیت هستند. شما با اهدای خون، امنیت را تامین می‌کنید.

وی ادامه داد: در پزشکی برای مراقبت از بیمار‌ها شب‌ها بیدار می‌ماندیم ولی کار شما از ما سخت‌تر است. شما در سرما و گرما فعالیت می‌کنید. عشق و ایمانی باید وجود داشته باشد که در این حوزه کار کنید، از زحمات شما قدردانی می‌کنم.

رئیس‌جمهور با بیان اینکه با استفاده از تکنولوژی می‌شود کم‌خطرتر، عمیق تر، درست‌تر و دقیق‌تر نظارت کرد، افزود: در کشور‌های پیشرفته نیرو‌های امنیتی و انتظامی را در مقابل چشم نمی‌بینیم، ولی مراقبت‌ها انجام می‌شود. با تکنولوژی می‌توان نظارت را بیشتر کرد و خطرات برای نیرو‌های انتظامی را کمتر کرد.

پزشکیان خاطرنشان کرد: باید بپذیریم از دست دادن عزیزی در تصادف یا مجروح شدن او ساده نیست و زندگی انسان را برای همیشه بهم می‌ریزد. نیت راهور این است که هیچ انسانی صدمه نبیند. صداوسیما، مدرسه و مساجد باید در رابطه با نه به تصادف و آموزش در رانندگی به صحنه بیایند. در تهران بیشتر تصادف‌ها مربوط به موتورسیکلت است که اغلب آنها سرپرست خانواده‌ها هستند و وقتی آنها مشکل پیدا کنند، زندگی آنها بهم می‌ریزد. آموزش یکی از متغیر‌های اصلی برای کاهش تصادفات رانندگی است. باید در بیلبورد‌ها و تابلو‌ها آموزش مراعات در رانندگی داده شود.

بیشتر بخوانید

رئیس‌جمهور با اشاره به اهمیت استفاده از مهندسی و تکنولوژی از جمله پهپاد برای نظارت بر رانندگی، افزود: اگر این کنترل‌ها در داخل وسایل نقلیه گذاشته شود دیگر لازم نیست نیرو‌های راهور در گرما و سرما در خیابان و جاده باشند و مشخص می‌شود که هر ماشین مربوط به هر کسی هست و با چه روشی رانندگی می‌کند. این کار در دنیای امروز شدنی است. باید برنامه‌ای برای این هدف وجود داشته باشد. در دولت هر کمکی برای شما لازم باشد انجام خواهیم داد و آمادگی لازم را داریم. در این شرایط دیگر لازم نیست دنبال راننده بگردیم و اگر خلاف کند دیگر او را از منزل صدا می‌کنیم. در جاده هم درگیری ایجاد نشده و نیرو‌های ما شهید نمی‌شوند و اینکه کسی نمی‌تواند به نیرو‌های راهور جسارت و حمله کند. باید با استفاده از تکنولوژی از سلامتی نیرو‌های راهور دفاع کنیم.

وی با بیان اینکه اگر جاده‌ها خوب نباشد احتمال تصادف بیشتر می‌شود، گفت: نقاط حادثه خیز در جاده‌ها مشخص است و باید آنها را ایمن کرد. ایمنی خودرو‌ها را نیز باید افزایش داد. ما دلمان می‌خواهد مردم ما در صحت و سلامت زندگی کنند.

پزشکیان همچنین بیان کرد: در دنیای امروز روند تخلفاتی که منجر به کشته شدن و مجروح شدن می‌شود به عنوان قصد برای قتل غیرعمد در نظر گرفته می‌شود. کسی که با سرعت رانندگی می‌کند قصد آسیب زدن به دیگران دارد و او را جریمه معمولی نمی‌کنند. با این افراد باید قاطعانه برخورد کرد نه اینکه جریمه مالی شوند. این رفتار منجر به آسیب به دیگران شده و جان دیگران را به خطر می‌اندازد. در مورد این رفتار قانون دیگری نیاز است، البته آموزش ما در مدرسه متاسفانه ما را طوری تربیت کرده که متوجه این مسائل نمی‌شدیم. مجازات سنگینی باید برای چنین افرادی در نظر گرفته شود.

رئیس‌جمهور با بیان اینکه یک عده هستند که در عمرشان تخلف نمی‌کنند که باید از آنها قدردانی کرد، افزود: قابل قبول نیست ۲۰ هزار نفر در سال عمر خود را در تصادف از دست بدهند. بیش از چند صد هزار نفر معلول شوند. این تصادفات و آمار کشته‌ها و معلولین هزینه‌های زیادی هم برای کشور ایجاد می‌کند. نه به تصادف باید به یک فرهنگ و باور در کشورمان تبدیل شده و هر جا باید این مساله دیده و شنیده شود. با کسانی که این چارچوب را رعایت نمی‌کنند، برخورد قاطعی شود. در کشور‌های پیشرفته به کسانی که رانندگی پرخطری دارند، اجازه رانندگی داده نمی‌شود و از بسیاری از مزایای اجتماعی محرومشان می‌کنند تا دیگر نتوانند چنین رفتاری داشته باشند، ولی وقتی جریمه ساده‌ای وجود داشته باشد، رفتار پرخطر اصلاح نمی‌شود.

وی با بیان اینکه در دولت آمادگی کمک به راهور را داریم تا ساختاری برای امنیت نیرو‌های راهور، جاده‌ها و مردم شوند ایجاد شود، گفت: وزارت بهداشت، هلال احمر و اورژانس در جاده‌ها حضور دارند ولی باید تلاش شود تا سریع‌تر و به موقع به صحنه تصادفات رسید و جان افراد را نجات داد. «نه به تصادف» باید به یک فرهنگ تبدیل شود. هر روز باید از طریق تریبون‌های مختلف تکرار کنیم که رفتار پرخطر در رانندگی که منجر به آسیب رساندن به خود و دیگران می‌شود را انجام ندهیم.

برچسب ها: مسعود پزشکیان
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
بن‌بست در مذاکرات آمریکا و اسرائیل درباره غزه بن‌بست در مذاکرات آمریکا و اسرائیل درباره غزه
منابع صهیونیستی اعلام کردند گفت‌و‌گو‌های واشنگتن و تل‌آویو برای ورود به مرحله دوم توافق آتش‌بس غزه متوقف شده و اسرائیل قدرت‌یابی اخیر حماس را مانع پیشرفت مذاکرات می‌داند.
عارف به روسیه سفر می‌کند عارف به روسیه سفر می‌کند
محمدرضا عارف، معاون اول رئیس‌جمهور، برای حضور در بیست‌وچهارمین اجلاس نخست‌وزیران سازمان همکاری شانگهای فردا به روسیه سفر می‌کند و با مقامات کشور‌ها دیدار خواهد داشت.
بانک مرکزی برای موسسه اعتباری ناتراز سرپرستی تعیین کرد بانک مرکزی برای موسسه اعتباری ناتراز سرپرستی تعیین کرد
بانک مرکزی با سلب اختیار از مدیران مؤسسه اعتباری ملل، هیات سرپرستی موقت تعیین کرد و اعلام کرد با اجرای برنامه‌های اصلاحی، خدمات این مؤسسه بدون وقفه ادامه می‌یابد.
اسرائیل: قصد خروج از سوریه را نداریم اسرائیل: قصد خروج از سوریه را نداریم
کانال ۱۴ رژیم صهیونیستی اعلام کرد نیرو‌های این رژیم برنامه‌ای برای ترک خاک سوریه ندارند و تل‌آویو برخلاف دیگر بازیگران حاضر در سوریه خود را ملزم به پرداخت هزینه نمی‌داند.
محاکمه نتانیاهو وارد مرحله حساس شد محاکمه نتانیاهو وارد مرحله حساس شد
روند رسیدگی به اتهامات فساد مالی نتانیاهو این هفته با ورود دادگاه تل‌آویو به پرونده «بزک–والا» وارد مرحله‌ای سرنوشت‌ساز شده و فشار‌ها بر دستگاه قضایی افزایش یافته است.
دیدار عراقچی و وزیر خارجه پیشین لبنان در تهران دیدار عراقچی و وزیر خارجه پیشین لبنان در تهران
سید عباس عراقچی در حاشیه کنفرانس «حقوق بین‌الملل تحت تهاجم» با عدنان منصور وزیر خارجه اسبق لبنان دیدار کرد و دو طرف درباره تحولات منطقه‌ای گفت‌و‌گو کردند.
من دریاچه ارومیه هستم من دریاچه ارومیه هستم
رضا کیانیان با انتشار پستی درباره دریاچه ارومیه، کمپین #من_دریاچه_ارومیه_هستم را یادآوری کرد.
برگزیده
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند
مشاور رئیس جمهور در امور احزاب و تشکل‌ها در نشستی با احزاب و فعالان سیاسی استان گلستان گفت: تاکید رئیس جمهور بر این است که احزاب برای تصمیم گیری‌ها و تصمیم سازی‌ها در کشور به صورت جدی‌تر مورد مشورت قرار بگیرند.
خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد
اخیراً شایعاتی در شبکه‌های اجتماعی و اکانت‌های مرتبط با رژیم صهیونیستی منتشر شد مبنی بر اینکه سردار قاآنی مورد سوءقصد قرار گرفته و به شهادت رسیده است که پیگیری‌ها حاکی از آنست که این اخبار صحت ندارد.
صفحه خبر بالای تصاویر