کد خبر: ۵۸۷۶۵
تاریخ انتشار: ۲۰ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۹:۴۴

خبر بد وزیر ارتباطات درباره رفع فیلترینگ

وزیر ارتباطات درباره رفع فیلترینگ گفت: «نگاه دولت این است که مسیر رفع فیلتر تسریع شود و اهتمام ویژه به تحقق وعده در این خصوص وجود دارد، اما این نیاز به همراهی دارد که باید اتفاق بیفتد»
خبر بد وزیر ارتباطات درباره رفع فیلترینگ

مخاطب۲۴- سخنگوی دولت چندی پیش در برابر سوال خبرنگاران برای قدم بعدی رفع فیلتر از پلتفرم‌ها ابراز امیدواری کرد که رفع فیلتر شبکه‌های اجتماعی یوتیوب و تلگرام تا پایان سال اتفاق بیفتد. با این حال، ستار هاشمی، وزیر ارتباطات و فناوری، اعلام می‌کند پیگیر رفع فیلتر هستند، اما اعلام زمان دقیق این اتفاق امکان پذیر نیست. چهارم دی ماه بعد از پیگیری‌های رسانه‌ای، شورای عالی فضای مجازی مصوبه‌ای محرمانه تصویب کرده که براساس آن در گام اول از واتس اپ و گوگل پلی رفع فیلتر شد.

به گزارش روزنامه شرق، از آن زمان تاکنون برداشتن گام‌های بعدی رفع فیلتر مسکوت مانده است. ستار هاشمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، گفت نمی‌توان برای گام‌های بعدی رفع فیلتر زمان داد. او در این زمینه گفت: «اینکه ما پیگیر برداشتن فیلتر، نه تنها از تلگرام و یوتیوب که از دیگر سکو‌ها نیز هستیم، کاملا مشخص است. ولی اینکه زمان مشخصی در مورد رفع فیلتر اعالم شود، امکان پذیر نیست. تمام فضای تصمیم گیری در خصوص رفع فیلتر در اختیار دولت نیست».

بیشتر بخوانید


او ادامه داد: «نگاه دولت این است که مسیر رفع فیلتر تسریع شود و اهتمام ویژه به تحقق وعده در این خصوص وجود دارد، اما این نیاز به همراهی دارد که باید اتفاق بیفتد». او تاکید کرد به همین دلیل نمی‌تواند قولی بدهد که گام بعدی چه زمانی عملی می‌شود یا آیا این اتفاق قبل از نوروز رخ می‌دهد یا خیر.

دلیل کند پیش رفتن فرایند رفع فیلتر چیست؟

در حالی که وزیر ارتباطات از تلاش برای رفع فیلتر می‌گوید، برخی شنیده‌ها حکایت از این دارد که در این خصوص مذاکره با پلتفرم‌ها برای پاسخ گویی به ایران، روند رفع فیلتر را کند کرده است، اما دلیل این اتفاق هم برخی اعضای شورای عالی فضای مجازی هستند که اساسا روند پیش رفتن مذاکره را قبول ندارند یا با چارچوب‌های تعیین شده در این زمینه مخالف‌اند.

ستار هاشمی درمورد این گمانه زنی‌ها به «فن زی» گفت: «این دو اتفاق با همدیگر در حال رخ دادن است. برای مذاکره (که همین حالا هم در جریان است) چارچوبی مشخص می‌شود و گروهی مذاکره را شروع می‌کند. در گام بعدی گروه مذاکره کننده اعالم می‌کند کدام بخش از چارچوب‌ها قابلیت محقق شدن دارد و کدام بخش این قابلیت را ندارد. در این مرحله است که باید با اعضا مذاکره و بحث کرد و در نهایت رای گیری صورت بگیرد».

او توضیح می‌دهد: «طبیعی است که در این بخش همه اعضا با چارچوب‌های مشخص شده موافق نیستند، اما روی این موضوع تاکید دارم که ما در وزارت ارتباطات به تصمیم می‌رسیم. یعنی جلسه برای جلسه نمی‌گذاریم، بلکه یک مورد را به تصمیم می‌رسانیم. هرچند در یک جا‌هایی ممکن است این تصمیم به مذاق برخی خوش نیاید». به باور او، بحث حکمرانی و مدیریت به این معنی نیست که همه یک شکل فکر کنند: «مدیریت یعنی ذی نفعان مختلف که نگاه‌های مختلف دارند و شما باید نگاه یا تصمیمی را دنبال کنید که بخش بیشتری از آن حمایت می‌کنند».

برچسب ها: رفع فیلتر
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
مجری مراسم اسکار ۲۰۲۶ کیست؟ مجری مراسم اسکار ۲۰۲۶ کیست؟
مجری مراسم اسکار امسال برای سال بعد یعنی نود و هشتمین دوره مراسم اسکار بازخواهد گشت.
زورگیری از ۲ دانشجو در اطرف خوابگاه علوم پزشکی تهران زورگیری از ۲ دانشجو در اطرف خوابگاه علوم پزشکی تهران
دو تن از دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران در اطراف خوابگاه این دانشگاه مورد زورگیری و سرقت قرار گرفتند
دوربین‌های طرح ترافیک تهران از امشب خاموش می‌شود دوربین‌های طرح ترافیک تهران از امشب خاموش می‌شود
معاون بهره‌برداری از سیستم‌های حمل و نقل و محدوده‌های ترافیکی سازمان حمل و نقل و ترافیک شهر تهران گفت: طرح ترافیک و طرح کنترل آلودگی هوا فقط تا پایان روز سه‌شنبه ۲۸ اسفندماه ۱۴۰۳ طبق روز‌های عادی در محدوده‌های مشخص، اجرا می‌شود و در ایام عید نوروز ۱۴۰۴ طرح ترافیک و طرح کنترل آلودگی هوا اجرا نخواهد شد.
توله شیر امیر علی اکبری به سازمان حفاظت محیط‌زیست تحویل داده شد توله شیر امیر علی اکبری به سازمان حفاظت محیط‌زیست تحویل داده شد
فرمانده یگان حفاظت محیط زیست گفت: توله شیر که به صورت غیرقانونی توسط امیر علی اکبری (ورزشکار) نگهداری می‌شد، صبح امروز به محیط‌زیست تحویل داده شد.
مصوبه کاهش ساعت کاری در هیأت نظارت مجمع تأیید نشد مصوبه کاهش ساعت کاری در هیأت نظارت مجمع تأیید نشد
سخنگوی مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: مصوبه کاهش ساعت کاری کاکنان در هیأت نظارت مجمع تأیید نشد.
جماعت معترض دوومیدانی تا ته خط پیگیر برکناری حدادی است جماعت معترض دوومیدانی تا ته خط پیگیر برکناری حدادی است
قهرمان سابق دوومیدانی درباره نتیجه اعتراض جامعه دوومیدانی علیه احسان حدادی در مقابل وزارت ورزش و جوانان توضیحاتی را بیان کرد.
هشدار ایران به آمریکا: هرگونه اقدام تجاوزکارانه پیامد‌های وخیمی در پی خواهد داشت هشدار ایران به آمریکا: هرگونه اقدام تجاوزکارانه پیامد‌های وخیمی در پی خواهد داشت
سفیر و نماینده دائم ایران در سازمان ملل هشدار داد: هرگونه اقدام تجاوزکارانه، پیامد‌های وخیمی در پی خواهد داشت که مسئولیت کامل آن بر عهده آمریکا خواهد بود.
برگزیده
هشدار ایران به آمریکا: هرگونه اقدام تجاوزکارانه پیامد‌های وخیمی در پی خواهد داشت هشدار ایران به آمریکا: هرگونه اقدام تجاوزکارانه پیامد‌های وخیمی در پی خواهد داشت
سفیر و نماینده دائم ایران در سازمان ملل هشدار داد: هرگونه اقدام تجاوزکارانه، پیامد‌های وخیمی در پی خواهد داشت که مسئولیت کامل آن بر عهده آمریکا خواهد بود.
عارف: راهبرد اولیه اقتصادی دولت چهاردهم ثبات نسبی اقتصاد و تامین معیشت مردم است عارف: راهبرد اولیه اقتصادی دولت چهاردهم ثبات نسبی اقتصاد و تامین معیشت مردم است
معاون اول رئیس جمهور با اشاره به اوضاع اقتصادی گفت: شرایط کنونی کشور با دهه ۶۰ تفاوتی ندارد و عوامل بی‌ثباتی خارج از سیستم که نقشی در آن نداریم، تحمیل شده است که باید این عوامل خارج از سیستم را برای مهار خروجی‌ها پاسخ داد.
همگی از رفع حصر مهدی کروبی خوشحال شدیم همگی از رفع حصر مهدی کروبی خوشحال شدیم
سرانجام پس از ۱۴ سال خبر رفع حصر شیخ مهدی کروبی توسط حسین کروبی فرزند او رسانه‌ای شد. یکی از وعده‌های مهم مسعود پزشکیان که در فضایی به دور از حاشیه و تبلیغات و برداشت‌های سیاسی، عینیت پیدا کرد و شد آنچه بسیاری در انتظارش بودند
صفحه خبر بالای تصاویر